Turkoosia

turquoise skirt #ootd #fashionblogger

turquoise high heels mary jane #shoesoftheday #shoesday korkokengät

Kulunut lämmin syyskuu innoitti valitsemaan asuun värejä, joita ei niin syksyiseen pukeutumiseen yleensä liitetä. Mulla on joku turkoosi-innostus meneillään, jopa kengissä. Viime viikolla täydensin kenkävarastoani turkooseilla maihareilla, ne ovat aika hienot!

Valkoinen raikastaa värin kuin värin, kun taas musta nostaa muut värit esiin. Mä en itse osaa oikein yhdistää asussa useampaa väriä keskenään ellei kysymyksessä ole jo itsessään monivärinen vaate. Kaksi väriä on helppo hallita ja kokonaisuus ei värien puolesta riitele. Yhdestä väristä voi toki valita mukaan useita erilaisia, toisiinsa sopivia sävyjä.

60-luku 60's style vinyl jacket pitsipusero virkattu pitsi chrotched

anchor earrings
vinyylitakki kirppis - pitsitoppi kirppis - hame joku ketjuliike - korvikset Glitter - kengät Englannista

Pitkästä aikaa olen kaivanut ompelukoneen esille ja saanut sillä aikaiseksi jopa kolmisen metriä ommelta, turkoosia sekin. Tällainen kangas on ollut paininjalan alla. Tai oikeastaan tuo on vaate, jolle tein pientä muodonmuutosta. Nyt näytillä vain palanen siitä. Ja jos kuviot näyttävät vilistävän silmissä, ei vika ole katsojassa, kamerassa tai kuvan ottajassakaan tällä kertaa. Vaan siitä, että kuvioa ei ole painettu vaan se on kudottu, jolloin rajatkaan eivät ole selkeät. Aitoa retroa!

kangas 60-luku fabric 1960's sewing ompelu


Kommentit

  1. Turkoosit maiharit - ne pian näytille, please;)
    Kivaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee tulee, kunhan saan selvää minkä vaatteiden kanssa suostuvat pariutumaan ;) Kivaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Turkoosin minäkin miellän kevään ja kesän väreihin, mutta nythän syyskuu on ollut liki kesäistä. Turkoosit maiharit kuulostavat ihanilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja varsinkin valkoisen kanssa turkoosi on aika kesäinen. Nythän tuo syyskuu on näyttänyt todellisen minänsä tänään ainakin täälläpäin.

      Poista
  3. Tuota ommelessa ei tosiaan tylsistynyt, mutta herrrmot meinasi mennä, kun sai ommella samat saumat useampaan kertaan.

    VastaaPoista
  4. Turkoosi on kyllä jännä väri. Tuollai tehohosteena hyvinkin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutenkin mun mielestäni kirkkaat värit ovat kivoja maltillisesti annosteltuina, ainakin itselläni :)

      Poista
  5. Jo edellisen postauksen kuosi-ilottelut ilahduttivat, samoin tämä kankaanpala. Tykkäsin kyllä myös hameen ja varsinkien kenkien sinisyydestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vaikka värejä on vanhoissa kankaissa runsaasti, ovat ne kuitenkin jollain hullulla tavalla yleensä sopusoinnussa keskenään.

      Poista
  6. Oi mikä ihanan raikas kokonaisuus, turkoosi sopii todella hyvin!

    VastaaPoista
  7. Turkoosi on ihana väri, pitäisi opetella käyttämään sitä enemmän myös muulloin kun kesällä. Odotan mielenkiinnolla kuvia niistä turkooseista maihareista, kuulostavat aika makeilta. Ja toivottavasti esittelet myös tuon retrokankaan lopputuloksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mustan kanssa on varsin ei-kesäinen yhdistelmä. Eiköhän nuo molemmat, maiharit ja retrokangas vaatteena, täällä jossain vaiheessa esiinny :)

      Poista
  8. Ihana asu , kesäinen vielä ja suloinen :) juu maiharit näytille, en ole ennen turkoosina nähnyt !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, taisi kesäiset asut olla tässä, ainakin kun ikkunasta ulos kurkistaa. Maiharit tuntuvat olevan vallan halutut :)

      Poista
  9. Vau<3 Toi on mun silmään ihan superhyvä yhdistelmä. Tykkään. Ottaisin sekä puseron että hameen omaankin kaappiini ja samanlaiset kengät matalammalla korolla kiitos! Nyt jään odottelemaan mitä turkoosien maihareiden kanssa mahtaa tulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitää ensin ihmetellä maihareita omalla hyllyllä ennen kuin uskaltaa julkiesiintymistä niiden kanssa tehdä ;)

      Poista
  10. Tuo asukokonaisuus on tosi kaunis sinulla. Käy hyvin. Vinyylitakki kuulostaa kiinnostavalta, voisin itsekin pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kätevä, on vedenpitävä, mutta ei kuitenkaan sadetakkimainen. Ei tietenkään ole tarkoitettu sateeseen eli saumoista vesi menee läpi ja kyllähän tuo kauluskin kastuu.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla