Farkkuhaalarit, ylikasvanut taapero?

Nämä kuvat ovat otettu kesällä, pari kuukautta sitten. Asu kuitenkin sopisi tähän päiväänkin varsin hyvin, tosin tällä hetkellä taitaa olla himpun lämpöisempää eikä sadettakaan ole onneksi saatu niin paljon kuin heinäkuun ensimmäisinä päivinä.

denim overall jeans

Farkkuhaalarit lanseerattiin muotimarkkinoille taas uudestaan joku aika sitten. Itse tykkään haalareista: farkku-, kangas- ja jopa trikoohaalareista tai siis tutummin ja hienommin, jumpsuiteista. Vähän niin kuin mekotkin, haalarit ovat helppoja ja mukavia vaatteita. Lukuun ottamatta tietysti sitä vessajuttua, mutta siitähän ei tarvitse huolehtia, koska hienot naiset eivät käy vessassa ;)

Näissä haalareissa huomasin kuinka tärkeää on etulapun koko ja se, mistä kohdasta lappu alkaa. haalareissa lappu on hieman liian löysän mallinen, joten miehen ei välttämättä imartelevat sanat "sähän näytät niinku olisit raskaana" pitivät paikkansa.

bomber

Välttääkseni näyttämästä lastentarhasta karanneelle, yhdistin haalariin kevyen vetskaripusakan ja punaiset avokkaat. Se ongelmallinen avokasmalli, joka ei vaan pysy mun jalassani vaikka kengän valmistaja ja koron korkeus vaihtelee. Ennakoin tapahtuneen, joten aikani kannasta klonksuvia avokkaita kirottuani, vaihdoin ne niittiballerinoihin.

Kenelle haalarit kuuluvat, naperolle vai aikuiselle? 
Molemmille? 
Vai ei kenellekään?

ballerinas studs
farkkuhaalari Jsfn - jakku Ellos - neulospaita kirppis - korkkarit ja ballerinat Saksasta

Kommentit

 1. Kiva kokonaisuus, vaikka en haalareille oikein lämpene. Itsellä kaikkein vähiten. Viimeiset kuvat kengät ovat ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos DAhlia. Nuo ballerinat ovat istuvat loistavasti jalkaan, sillä niissä on sellainen joustava suuaukko ja pohjakaan ei ole tasainen vaan nyppyläinen. Nappulakengät :)

   Poista
 2. Aikoinaan minulla oli jopa satiinihaalarit mustana ja viininpunaisena farkkuhaalareiden lisäksi. Nyt vain puutarhailuun Garden Girl-malliston ( www.gardengirl.se) lappuhaalarit ja nekin vähällä käytöllä. Nuo punaiset avokkaat on hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nyt kun sanoit, niin muistan ne satiinhaalarit. Niitä taidettiin kutsua diskohaalareiksi? Mulla oli vaan mustat, kiiltävät satiinihousut, kadehtien ihailin Suosikin kuvien haalareita :)

   Poista
 3. Molemmille - ainakin farkkuhaalarit! Ja nuo sinun ovat harvinaisen hyvän malliset!
  Upeita syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt tiistai-iltana ilma olikin leudon lämpöinen. Huomista lämpöaaltoa odotellen :)

   Poista
 4. Kyllä sulle sopii tosi hyvin haalarit. Se varmaan on kiinni vartalonmallistakin. Itselleni ei sovi kun olen tällainen lyhyenläntä, mutta sulle ihan nappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se sopivuus on tosiaan myös vartalonmallista kiinni, ihan niin kuin muissakin vaatteissa.

   Poista
 5. No sepä juuri, näissä vyötärö on alhaalla ja saa siten raskausmaha-efektin aikaiseksi, kun lappu pussittaa väärässä kohdassa. Huomaan, että aika usein nykyään yhdistän punaista ja farkkua, hieman vaihtelua punamusta-yhdistelmälle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?