Taas se yrittää näyttää tarjoilijalle!

Mulla näköjään iskee säännölliset päälle tämä wanna be tarjoilija -look. Vai miellättekö muut mustan alaosan ja valkoisen kauluspaidan yhdistelmän viittaavan tarjoiluhenkilökuntaan?

#ootd #outfit #whatiwore #fblogger

Kaulakoruna sai toimia farkkujen sivusta pois napattu ketju. Hei, ei kai kukaan tosissaan roikota hevosaiheista kettinkiä vyönlenksuissa! Mutta kaulaansa sen voi kyllä kietoa :)


Olipa outoa kävellä korkkareilla, joissa ei ole lainkaan koroketta päkiän alla. Suurimmassa osassa mun korkkareitani on ainakin pikkuisen paksumpi pohja ja sen takia suhteellisuuden taju koron korkeuden kanssa hämärtyy: Ihmettelin, kuinka oudon korkeille nämä tuntuvat vaikka eihän tuota korkoakaan ole paljon mitään. Paljon mitään tarkoittaa mulle sellaista 8-9 senttiä. Pitihän se sitten ihan mitata ja olihan näissäkin Spirt Storen varastomyynnistä seitsemällä eurolla ostetuissa remmikengissä 11 sentin korko!

high heels mary jane

Pikku muistus vielä: Rasvanpolttokapseliarvontaan voi osallistua keskiviikkoon asti. Nyt kaikki laittamaan nimmari kommentteihin, jos makeanhimoa poistavat pillerit kiinnostavat.

Ja lepopäivän ratoksi vielä pari kuvaa siitä, että aina ei mene putkeen.

shades
Arskat! Joo, häikäsee niin hirveesti. Tosta autosta nyt vaan jotkut lasit äkkiä. Ai miten niin ei sovi tyyliin!?
Kattokaa kuinka taitava tää on: Pystyy samanaikaisesti seisomaan yhdellä jalalla, nukkumaan ja ottamaan aurinkoa!


mekko kirppis - kauluspaita kirppis - kengät Spirt Store

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Totta, täydellinen tarjoilija-look vaatisi matalat loaferit :)

   Poista
 2. Huomenta vaan tarjoilijalle! Mustavalkoinen näyttää kivalta, mutta olet oikeassa, tulee helposti sellainen apua-olen-tarjoiluhenkikökuntaa-olo...:) Tuosta asusta onneksi puuttuu se efekti, tykkään yhdistelmästä. Mulla roikkuu yksi musta mekko kaapissa jonka kanssa olen suunnitellut pitäväni valkoista paitapuseroa, täytyy rohkaista mieli ja katsoa näyttäisikö se myös kivalta! Nuo alakuvat lohduttivat mieltä, en siis ole ainoa jonka muistikortilta löytyy mitä omituisempia kuvia...:D Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joojoo, kokeiluun vaan. Kyllä mustavalkoinen toimii aina vaikka pienellä tarjoilijaviballa varustettuna. Mun muistikortillani taitaa auurin osa kuvista olla enemmän tai vähemmän nyrjähtäneitä ;) Melkein kesäistä sunnuntaita sullekin!

   Poista
 3. Ihana yhdistelmä. Tosin voihan se olla, että sulta voidaan kysellä menua, jos liikut ravintolassa tai laivalla tämän asun kanssa. Kerran oltiin laivalla työporukan kanssa ja eräs miespuolin työkaveri joutui koko ajan sanomaan, että ei ole henkilökuntaa, kun hänellä oli tummat puvun housut ja valkoinen pusero. Meillä oli hauskaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietyt yhdistelmät kyllä mielletään vahvasti jollekin ammattikunnalle kuuluviksi: mustavalkoinen tarjoilijoille, valkoinen kokohaalari ydinvoimayksikössä työskenteville ja valkoinen pitkä, napillinen mekko lääkäreille. Mutta on mua usein luultu asiakkaana ollessani vaatekaupan myyjäksikin :)

   Poista
 4. Mulla vähän sama juttu, jos alaosa on musta ja valkoista kauluksellista yläosassa ;) tykkään kuitenkin tuosta yhdistelmästä kovasti ja korot kyllä vievät ajatukset pois tarjoilijamaisuudesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me ollaan tiukasti kiinni tietyissä ajattelumalleissa. Ei kyllä tuollaisilla koroilla varmaan kauaa jaksaisi tarjoilla :)

   Poista
 5. Tervehdys nukkuvalle, yhdellä jalalla seisovalle tarjoilijalle;) Ja aika huikeat kengät taas kerran - tänne kurkkiessa ei kyllä kenkien kohdalla tarvitse pettyä - no, ei muutenkaan, mutta kengät nyt sattuvat se minun rakkaudenkohteeni olemaan, niin ensimmäiseksi tarkistan ne;)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan muistilapulle: Kengät joka postaukseen Ladylle, vaikka sitten asian vierestä mentäisiin ;) Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 6. Värikkäät kengät ja kuviosukkikset tosiaan tekisivät asusta täysin eri näköisen, täytyypä joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 7. Helposti musta hame ja valkoinen paita tuo mieleen tarjoilijan, mutta tässä asussa sitä mielikuvaa ei synny. Kiva kokonaisuus!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla