Pääkallopusero ja arvonnan voittaja

Postauksen tarkoituksena on kertoa kenelle lähtee kirjekuorellinen kapseleita makean himon taltuttamiseen, mutta pelkät arpajaisvoittojulistukset ovat tylsiä, joten arkipäivän asukuvaa lisänä. Tuulitukka-efektillä.

farkut Lindex kengät Spirit store

 Perus-perusasuna farkut, harmaa t-paita ja puuvillaneuletakki. Voiko tavallisempaa enää ollakaan? Niittipääkallo onneksi pelastaa täydelliseltä tapettiin sulautumiselta. Sandaalit ovat jälleen niitä Spirt Storen 7 euron löytöjä ja hei, vielä sinnittelen ilman sukkia! Katsoin kyllä vuosi sitten otettuja kuvia ja kyllä silloinkin vielä paljain varpain pärjäsi. Miksiköhän musta kuitenkin tuntuu, että vuosi sitten syksy alkoi aiemmin?

Random.org päätti puolestani, että Fitnessgurun Fat Burner -kapselit menevät kommentti numero neljän jättäjälle, joka laskujeni mukaan on Dahlia, Onnea! Laitatko mulle sähköpostia, jotta saadaan postitädille hommia.

skull t-shirt

farkut vanhat, Lindex - t-paita Seppälä - puuvillaneuletakki kirppis - korkkarit Spirit Store

Kommentit

 1. Oi! Ihana päästä kokeilemaan noita! Ja tuo paita on ihana! Juuri sopivaa rouheutta :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa tuulitukka olla mulla ennemmin sääntö kuin poikkeus, aina sojottaa johonkin suuntaan :)

  VastaaPoista
 3. Upealta näytät tuulitukassakin<3 Tosi kiva syksyn perusasu. Nuo sandaalit on sen verran maltillisella korolla että minäkin voisin ne ottaa ja varmaan kävelläkin kompastumatta. Kauniit. Tosin mulla on aina ongelma ton murtuneen nilkan kanssa etteivät kaikki nilkkaremmit oikein tahdo sopia sen turvotuksen ympäri...:( Kumppari pitää vähintään olla remmissä jotta mahtuu normaalinilkkaan verrattuna. Aurinkoista perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Itse asiassa näissä nilkkureissa on juuri sellainen pieni venyke remmin jatkona, on varmasti tarpeen murtuneen nilkan kanssa. Mulla itselläni on parempi mitä tiukemmin remmi nilkan ympärillä on, antaa edes vähän tukea. Olen erittäin lahjakas venäyttämään nilkkani ja parhaiten se onnistuu velttovartisilla kumisaappailla tai varrettomilla lenkkareilla!

   Poista
 4. Niin on sinun näköinen pusero ja kengät myös. Ihana tuulitukka ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla