Pitsiä, hapsuja ja neuletta

#ootd #whatiwore #fblogger

Tulevalla viikolla on luvassa kaikenlaista arkirutiinista poikkeavaa, alkuviikosta on Vadelmavenepakolainen -leffan "virallinen" lanseeraus pressitilaisuuksineen eli kuskinhommia tiedossa. Ja kyllähän tuo poika kelpuutti minut avecikseen leffan kutsuvierasnäytökseenkin. Asiaa tuntemattomille voin raottaa, että viime syksynä kuljetin mun silloin 10-vuotiasta poikaa muutamaan otteeseen Göteborgissa Vadelmavenepakolaisen kuvauksissa. Poika esittää elokuvassa pääosan esittäjää lapsena. Uskomatonta, että siitäkin on jo vuosi!

Mukaan mahtuu omiakin harrastuksiani, sillä valokuvausta pääsen opiskelemaan parina päivänä ja olisipa kiva käväistä Lahdessa jenkkiautonäyttelyssä. Taitaa vaan tunnit loppua kesken viikosta...

käsinneulottu pitsitoppi

Viime viikon aurinkoisena päivänä päälläni oli taas farkkua. Farkut vaan on niin helpot ja nopeat vetää jalkaansa ulos lähtiessään. Yläosaksi valikoitui kirppikseltä ostamani jonkun käsin ohuen ohuesta langasta neulom pitsitoppi. Kyllä toiset jaksaa väkertää, mun neuletöissäni lanka saa mielellään olla sormen vahvuista, jotta valmista tulisi edes joskus. 

Auringosta huolimatta pelkkä pitsitoppi ei riittänyt, joten päälle vedin neuletakin. Nyt onkin paras aika käyttää neuletakkeja, lämmittävät sopivasti aamun ja illan viileässä. Takkien käyttöä haluaisin vielä hieman lykätä, niitä ehtii taas pitämään myöhemmin kyllästymiseen asti. 

farkut Lee fringe high heels
pitsitoppi kirppis - neuletakki Ellos - farkut Lee - hapsukorkkarit Saksasta


Kommentit

 1. Oi kun kiva neuletakki, aivan ihana kuvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän tuollaisista primitiivisistä/inka-aiheisista kuvioista tosi paljon. Perulaiset pontsot ovat ihan huippuja kuvioinnin suhteen, niistä tämänkin neuleen idea on varmasti ammennettu.

   Poista
 2. Hitsinvitsi, sulla on just toi Elloksen neuletakki jota syynäilin pitkään omaan komeroon! Kaunis kuin mikä, tykkään tuosta tyylistä tosi paljon. Ja kengät on hauskat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi kiva takki, monikäyttöinen ja lämmin, sillä poikkeuksellisesti siinä on ihan oikeasti villaa. Asia, jonka huomasin vasta silloin, kun tuon topin päälle takin vetäisin...kutina oli melkoinen ;)

   Poista
 3. Sulla on aina niiin hauskoja yksityiskohtia. Noi hapsut on mageet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen varmaan pienten linjojen nainen, yksityiskohdat kiinnostaa, suuret kokonaisuudet on vaikea hallita. Myös normielämässä :)

   Poista
 4. Ensin katsoin, että hapsut ovat farkkujen lahkeissa kunnes viimeisessä kuvassa niistä oli lähikuva. Kovan työn on joku tehnyt pitsipuseroa neuloessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sitten arvokas käsityön tulos myydään pikkurahalla kirppiksellä pois!

   Poista
 5. Onpa ihanaa, että sinun lapsi on päässyt noin hienoon juttuun! Onnea koko perheelle! Tiedän, että kaikenlainen taide, urheilu jne. vaatii sekä lapselta että perheeltä paljon "uhrautumista", mutta sitten lopputulos kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tosi iloinen siitä, että näiden pikkuroolien (on ollut myös muutamassa mainoksessa ja Roba-poliisisarjassa) ansiosta poika on innostunut näyttelemisestä ja on nyt mukana pienessä harrastusryhmässä, jossa kaikki muut ovat tyttöjä. Ja itse vielä halusi mukaan tuonne! Esiintymistaitoa tarvitaan hyvinkin monessa hommassa ja jos lapsena oppii olemaan jännittämättä selllaisia tilanteita, on aikuisena takuulla helpompaa (eikä tällainen esiintymiskammoinen...)

   Poista
 6. Oi, teillä on filmitähti kotona. Onpas huikea muisto sitten kiikkustuoliin muisteltavaksi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut melkoinen kokemus pojalle päästä mukaan näin isoon projektiin -tosin kaikkein parasta jutussa on hänen mielestään se, että on saanut vapaapäiviä koulusta =)

   Poista
 7. Kaunis neuletakki ja tykkään noista hapsukengistä :)

  Aurinkoista alkuviikkoa !

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Etniset, primitiiviset ja muut ikiaikaiset kuvioinnit ja symbolit ovat kiehtovia.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla