3x harmaa

Pantone veikkasi kevään ja kesän yhdeksi hittiväriksi harmaata, joten tässä sitä nyt olisi, jokaisessa vaatekappaleessa eri sävyisinä. Harmaan ja utuisen tunnelman kuviin varmisti pikkuinen tihkusade, taisipa kamerakin saada muutaman osuman.

Asu on taas tällä kertaa astetta toimistokelpoisempi, mutta mukaan täytyi saada pari asiaa rikkomaan liian siloteltua kokonaisuutta: Pikkuisen rokimmat teräväkärkiset piikkarit ja tyylitelty niittikaulakoru ja -sormukset. Kenkiä ja koruja lukuunottamatta asu koostuu kirppislöydöistä.

grey jeans jacket thrifted thrift kirppis kirppislöytö kirpputori

kengät ulkomailta black pumps rock style rokkityyli

Pusero on kaksi yhdessä -mallia, ohut neulospaita yhdistettynä valkoiseen kangaskaulukseen ja mansetteihin. Samanlaisen voisi toteuttaa itsekin kahdesta eri puserosta.

grey trousers pusero Vero Moda  thrifted thrift kirppis kirppislöytö kirpputori

Tässä vielä todellisuus asukuvaamisen takana, taustakuvana on joskus ollut tarpeillaan kyykkivä piski tai oksaan hirtetty pehmolelu :) Tällä kertaa vain ohi vilahtava musta salama.

belgiansheepdog belgianshepherd belgi

Harmaa farkkutakki Lindex, kirppis
Mansettipusero kirppis
Housut kirppis
Laukku kirppis
Kengät muutaman vuoden takaa, Saksasta

Kommentit

  1. Harmaa miellyttää minua jostain syystä tällä hetkellä ja yritin maanantaina löytää harmaata puseroa, mutta tarjonta oli vain perus t-paitoja tai neuleita. Kaupat eivät siis ole havainneet harmaata hittiväriksi. Nuo 3 eri harmaata sopivat hyvin keskenään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupat eivät selvästikään ole perehtyneet Pantonen värisuosituksiin ;) Tai sitten eivät luota siihen, että väri myisi kesällä.

      Poista
  2. Kauniit kengät ja housut....ihan fiksu asukokonaisuus! Harmaa on kaunis väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmaa on myös monikäyttöinen, sillä se sopii hyvin erilaisiin väriyhdistelmiin.

      Poista
  3. Kivan värinen kokonaisuus tuo harmaa. Kengät on upeet ja sopii koirankin väriin :) Tuo pusero ja kaulus+mansetit -juttu on hyvä idea: voisi ottaa jostain vanhasta paidasta irti ja ommella puseroon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos RL Tällaisella kaulus-mansetti -kierrätyksellä pystyy hyödyntämään vanhan paidan, jonka malli tai *köh* koko ovat jääneet ajan jalkoihin.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos, nämä on tällaiset hieman 60-lukuhenkiset. Kapea kärki näyttää vaihteeksi kivalle :)

      Poista
  5. Tosi ihana asu ! Tykkään niin harmaasta väristä. Farkkutakkisi on muuten aivan mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Harmaata pidetään usein tylsänä värinä, mutta mun mielestäni se on oikein kaunis varsinkin, jos sen pukee jonkun toisen värin kanssa tai käyttää useampaa harmaan sävyä. Yksisävyisenä harmaa asu saattaa muistuttaa univormua ;)

      Poista
  6. Tykkään myös kovasti harmaasta, monikäyttöinen ja helppo yhdistää miltei mihin vaan. Tosi kiva asun ja ihanat kengät.

    VastaaPoista
  7. Sekin hieno puoli harmaassa on, että sen ansiosta muut värit pääsevät oikeuksiinsa. Ja miten monia eri harmaan sävyjä onkaan - väriopinnoissa sekoiteltiin harmaita kaikista muista väreistä ja skaalasta tuli laaja.Ja kengät on hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, harmaa toimii neutraalina taustana ja yllättävää kyllä, tuo usein myös jotain lisää muihin väreihin. Esim. vaaleanpunainen asu saattaa olla aika ällö, mutta vaaleanpunainen ja tietty harmaan sävy yhdessä on kaunis ja tyylikäskin.

      Poista
  8. Ihana asu! Minä rakastan harmaata, en ehkä kesällä mutta muuten se on yksi suosikeistani. Tässä on kyllä kaikki niin nappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia :) Hämmästelin minäkin Pantonen valintaa harmaa kesävärinä, mutta oikeastaan aika fiksu juttu: talvella kaikki on muutenkin harmaata, kesällä taas harmaa erottuu kesän värikylläisyydestä. Vähemmän kyllä kaapistani löytyy kevyitä, harmaita vaatteita.

      Poista
  9. Kaunis kokonaisuus. Kolmen harmaan sävyt elävöittävät asua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla