Armymekko

Vihreä väri jakaa mielipiteitä ja aika monella taitaa kuulua en varmana pukisi -väreihin tai jopa yäk-osastoon. Minua kuitenkin viehättää vihreän taitettu, armeijahenkinen sävy. Voisin tosin pukeutua myös räväkämpiin vihreisiin pienessä määrin, mutta silloin vaateidenkin pitäisi olla kirjavia retrotyylisiä.

leather jacket bikerjacket biker jacket studs niittitakki

black ankle boots

Mekossa yhdistyvät kivasti naisellinen röyhelö ja armeijahenkinen vihreä ja kun vielä yhdistin tähän keinonahkaisen, rengasniittikauluksellisen jakun, on kokonaisuus kaikkea muuta kuin hempeä.

Minä täällä odottelen lasten muuttoa pois kotoa. Nimittäin naakkalasten. Ei mennyt viime kesänä oppi perille, koska unohdimme laittaa (ei käytössä olevan) savupiipun päälle ritilän ja toki naakat edellisvuoden tapaan perustivat perheen piippuun. Naakkalapset alkavat kiljua nälkäänsä n. klo 4 aamuyöllä vartin välein. Ei siinä mitään, mutta savupiippu sattuu olemaan sänkymme vieressä. Parempia yöunia odotellessa ja jos vaikka ensi kesänä muistaisi...

vihreä mekko röyhelömekko green dress

Mekko Ellos
Keinonahkajakku Lindex (?)
Kengät Saksasta

Kommentit

 1. Mulla on yksi tuon värinen pitkähkö hame , siinä menee , kasvojen lähellä en osaisi pitää . Sulle näyttää sopivan! Ja kuten aina, kengät ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, vaikka joku väri ei sopisi oman ihon sävylle, voi sitä käyttää alaosassa. Kengät kiittävät :)

   Poista
 2. Minusta vihreä on kaunis, etenkin tuo army/oliivi, mutta se ei vaan oikein sovi minulle. IHastelen siis muiden yllä, mutta itselleni en osaa sitä pukea. Kaunis mekko ja ihanat kengät, sopii sinulle tuo vihreä niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Tässäpä näkee hyvin, että vaikka olemme molemmat vaaleita, ihon sävy ratkaisee sen mitkä väri sopivat ja missä tuntee olonsa kotoisaksi.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Paljon paremmat jalassa kuin avokkaat, eivät ainakaan putoa jalasta =D

   Poista
 4. Tuolla vihreällä voisi tarvittaessa vaikka maastoutua ;)

  VastaaPoista
 5. Upean näköinen ja kengät on kanssa mageet. Sä oot niin rohkea pukeutuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taitaa ruudun siltä puolelta myös löytyä niin pukeutumisen kuin muidenkin asioiden suhteen rohkea, upea nainen :)

   Poista
 6. Upea asu ! Armyn vihreä on se väri johon aina palaan, yleesä syksyllä :)

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla