Verkkosukat ja huppari

Verkkosukkien ja hupparin yhdistelmä ei varmaan ole se kaikkein tavallisin, mutta mun mielestäni on välillä kiva rikkoa tyypillistä ja ennalta oletettua tapaa pukeutua tiettyihin vaatteisiin. Verkkosukkien alle vedin vielä mustat ohuet sukkikset, jotta verkko jää vain pintakuvioinniksi eivätkä ne ole niin provosoivat kuin paljaalle iholle puettuna olisivat.

Pinky Ellos sifonkihame hood huppari kirppislöytö throfted thriftedstyle

Olen jo tovin ihaillut muotivillitystä pukea hame yhdessä collegepuseron kanssa ja päätin kokeilla toimisiko sama myös hupparilla. Itse tykkäsin paljon tästä asusta, olo oli puettu, mutta huppari toi asuun rentoutta, niin että korkkareista, sifonkihameesta ja verkkosukista huolimatta jauhelihan ostaminen näin pukeutuneena tuntui ihan luontevalle :)

lilat korkokengät livac purple heels verkkosukkikset verkkosukat verkkosukkahousut fishnet stockings

Huppari Ellos Kids 
Sifonkihame kirppis
Kengät Saksasta

Kommentit

 1. Verkkosukat ovat niin naiselliset! Tuo huppariin yhdistäminen 'arkipäiväistää' ne sopivasti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ei liikaa naisellisuutta ettei tule liian hempeä tai...hmmm ;)...

   Poista
 2. Kyllä - huppari ja hame -yhdistelmä toimii. Ja voihan noita sinun sääriäsi - kelpaa noihin verkkosukat pukea:)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tummilla sukilla onneksi pystyy myös peittämään ;) Mukavaa viikonloppua sinullekin Lady!

   Poista
 3. Kyllä hupparin voi yhdistää hyvinkin. Nykyää ollaan niin joustavia. Mäkin saatan yhdistellä collagepuseron ja suoran hameen. Tänä päivänä ei onneksi olla niin tarkkoja. Upea asukokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yleensä rohkeus kokeilla on ihan omien korvien välissä.

   Poista
 4. Oikein hauska ja piristävä asu. Todella hyvin sopii verkkosukat ja huppari toisiinsa. Eniten minua ärsyttää nuo iltalehtien ja vastaavien muotitoimittajat, jotka arvostelee, mitä virheitä julkkikset ovat tehneet pukeutumisessa. Varmasti niistä joku osaisi valistaa, ettei verkkosukkia voi missään nimessä käyttää hupparin kanssa. Mutta hienoa, että joku uskaltaa kokeilla erilaisia omaa silmää miellyttäviä yhdistelmiä, ja vielä esitellä niitä julkisestikin. Oleellisimmat asiat on kuitenkin, että vaatteet on oikean kokoiset, ja että niitä osaa kantaa tyylikkäästi.

  Yksi entinen valtiovarainministerikin kuvittelee vissiin vieläkin, että nainen aikuinen nainen ei voisi käyttää verkkosukkahousuja, vaikka ongelma oli se, ettei poliittista uskottavuutta haluava henkilö voi keikistellä iltapäivälehdessä kuin joku iltatyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä tiivistit loistavasti viimeiseen lauseeseen oleellisen: Kaikkea voi pukea päälleen, mutta se kuinka sen tekee, ratkaisee meneekö mauttomuuden puolelle vai onko kyse vain rohkeasta ja erilaisesta pukeutumisesta. Kiitos piristävästä ja ajatuksia herättävästä kommentistasi :)

   Poista
 5. Nuo käy hyvin. Kokeilin katsoa niin, että rullasin tuon kuvan siten, että näkyi vain jalat ja hame - se antaa hyvin naisellisen vaikutelman. Sitten rullasin tuon hupparinkin esiin. Tuo toi siihen sen kivan särmän eli ei ollutkaan odotuksen mukainen tuo loppuosa. Minusta juuri tuo särmä tuo tuohon sitä yllättävyyttä ja positiivisessa mielessä arkisuutta. Hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RL, juuri sellaiseksi tunsin oloni, naiselliseksi, mutta rennoksi. Pitäisi useammin kokeilla erilaisia yhdistelmiä, voisi löytää hyvinkin mielenkiintoisia yhdistelmiä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla