Ilo asuu Linnanmäellä

Juhannusaattoa juhlittiin perinteisesti huvipuistossa, tällä kertaa Linnanmäellä. Valitettavasti täytyy taas sanoa, että Tykkimäki vie omasta mielestäni voiton Lintsistä. Jonottaminen laitteisiin oli aikaa vievää jopa juhannusaattona ja sitten pituusrajat: Linnanmäellä on aika vähän laitteita joihin 2 cm vajaa 120 senttinen pääsisi. Ihan lällyjä pienten laiteitta on, mutta näille välikoko-lapsosille sopivia vähemmän. Lintsi on poistanut pituusperusteiset rannekkeet, joten pituudesta viis, kaikki maksavat saman.

copter Borgbacken

pienten lasten laitteet Lintsi

Sääennusteiden "pilvistä ja poutaa" osoittautui runsaaksi vesisateeksi, joka jatkui ja jatkui. Suuren osan ajasta vietimme katosten alla tai peliluolassa. Pöh. Onneksi avasivat hetkeksi uuden Kingi-laitteen, joten isommat lapset pääsivät kokeilemaan vapaapudotusta. Vanhemman likan harmiksi Ukko pysyi suljettuna sateen takia.

Helsinkipyörä merry-go-round

Raketti Kehrä vuoristorata

Jotakin jännitti laitteet niin ettei hymykään tahtonut irrota. Joku ei kestänyt ajatusta, että maailmanpyörä pysähtyy ylös. Yksi taas ei uskaltanut katsoa alas, joten päätyi ottamaan yläilmaselfien.

Linsti laite pienille lapsille

äiti ja tytär

 Katsotaan, jos vielä tänä kesänä toinen huvipuistoreissu tehtäisiin muualle (ja tätä ei kerrota lapsille, hys).

stone men

tuomiokirkko suomen lahti suomi finland

kummitusjuna helsingfors

Kommentit

 1. Lintsi on minulle ihan ykköskohde, joskin sään takia en tiedä koska sinne olisi hyvä mennä. Tuo on vähän kurja koettaa pidemmältä tullessa sihdata oikein niitä saapumisia, ettei vettä tulisi taivaan täydeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnanmäki on kyllä niin perinteinen kesäkohde. Hattara ja popcornien tuoksu (vaikka hattaraa en syökään) :))

   Poista
 2. Hauskaa näytti olevan säistä ja rajoituksista huolimatta;)
  Itse pelkäsin aikoinani noita huvipuistoreissuja - minä kun en pysty edes katsomaan noita pahimpia laitteita;)
  Kivaa 2. juhannuspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meidän muksut ovat aika rentoja tyyppejä eikä tapahtuneet tai tapahtumatta jäämiset harmita pientä hetkeä enempää. Usein huomaan itse harmittelevan lasten asioita enemmän kuin he itse. Minä itse kyllä menen hurjiinkin laitteisiin kunhan ne eivät keinu edestakaisin tai pyöri pientä ympyrää koko ajan samaan suuntaan :)

   Poista
 3. Kun oma lapsi on jo aikuinen, niin ei tule enää käytyä noissa huvipuistoissa, varsinkaan kun en oikein tykkää mennä noihin vemputtimiin, joita joka vuosi tulee vaan uusia ja hurjempia. Mukava aatto teillä näyttää olleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin juuri, että kuinkahan monta juhannusta vielä vietetään tällä tutulla kaavalla. Lapset kasvavat ja kohta ei ehkä enää kelpaa vanhempien seura. Mitäs mä sitten teen juhannuksena =D!?

   Poista
 4. Linnanmäellä vanhakin jo nuortuu... näin melkein teki mieli laulaa itsekin viikko sitten, kun siellä käytiin. Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Linnanmäellä ei edes tarvitse mennä itse laitteisiin, kun ympäröivä ilo tarttuu. Tietysti pienet pyörähdykset laitteissa auttavat asiaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla