Nahkasaappaat kesällä?

Tämän postauksen julkaisuhetkellä sunnuntaiaamuna meillä on jo täystohina meneillään rippilapsen juhlahetkeen valmistautumista varten. Kulunut viikkokin on kulunut melko pitkälti juhlaan liittyvien asioiden ympärillä, joten ainoastaan pikainen asupostaus muutaman höpötysrivin kanssa.

Asun juju on kevyt kukkamekko yhdistettynä mokkanahkaisiin saappaisiin. Näiden saappaiden käyttöaika rajoittuu oikeastaan kuivaan kesäsäähän. Niissä ei ole vuoria ja vaalea, pehmeä mokka on äärimmäisen arka kaikelle maasta irtoavalle ylimääräiselle aineelle, joten syksyn kurakeleille näitä ei viitsi pukea ja talvella ovat kylmät ja pienikin kosteus imeytyy nahkaan välittömästi.

jeans jacket mokkasaappaat

Melkein laitoin jo pisteen tekstille, mutta pakko vielä kertoa, että äsken, kesken kirjoituksen, pihaan ajoi vanha pakettiauto verhollisilla ikkunoilla ja ulos tuli vähemmistökansanosaan kuuluva mieshenkilö laatikon kanssa. Menin portaille vastaan ja otin koirat yhden oven aukaisun päähän taakseni haukkumaan, josta tarpeen tullen ne olisi helppo päästää...tekemään tuttavuutta ;) Mies tyrkkäsi paketin ja allekirjoitettavan lapun minulle, jossa kyllä luki Matkahuolto jne. Odotin yhtä pakettia, joten ajattelin sen olevan tämän, vaikka lähettäjätietoja en tunnistanut. En tosin muistanut sen firman nimeäkään. Annoin miehelle kaikki henk.kohtaiset tietoni, sotun ja allekirjoituksen.

Mies lähti paikalta hyvin nopeasti ja minä pakettia aukaisemaan. Ison paketin sisältä löytyi hirvittävä kasa ryttyistä muovia ja keskeltä pienessä violetissa pussissa 5 metallista kuppia, jotka muistuttivat tuikkukippoja. Siis sellaisia jätteen näköisiä. Pieni paniikki alkoi hiipiä, kun mietin mihin ja kenelle olin tietoni antanut ja mikä ihmeen lähetys tämä on. Sitten huomasin että paketti olikin miehen nimellä. Mutta ei ne moottoripyöränkään osille näyttäneet, sellaisia paketteja kyllä aina silloin tällöin tipahtelee.

Äkkiä soittamaan miehelle ja joka kertoi tilanneensa kotiosoitteeseen työmaan tavaroita, joiden piti tulla kirjelähetyksenä. Pikkuisen jo nauratti, mutta aloin miettiä, että näinhän kuka vaaan voisi oikeasti tuoda mulle laatikollisen ilmaa ja saada tietoni. Kai niitä joku alan ammattilainen voisi käyttää vaikka mihin tarkoitukseen. Voisinkin esittää pari kysymystä itselleni: Olisinko ollut yhtä epäileväinen, jos paketin olisi tuonut masameikäläinen (mutta se auto!)? Pitääköhän mun alkaa kyselemään papereita pakettien tuojilta!?

Oho, tulihan tähän vähän enemmänkin tekstiä :)

sifon dress kukkamekko flowerdress

Farkkutakki - kirppis
Mekko - tilattu Kiinasta 
Saappaat - monta vuotta vanhat, ostopaikkaa en muista

Kommentit

 1. Näin viileänä kesänä nuo saappaat ovat paikallaan, paitsi sade pilaa helposti vaalean mokan. Pieni varovaisuus omiin henkilötietoihin on hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sadetta on tänä lesänä riittänyt, taisi jäädä alkukesän saappaiksi.

   Poista
 2. Ihana mekko ja kivat saappaat. Kyllähän sitä varmasti tuollaisen paketin avattuaan miettiin. Niin paljon sattuu kaikkea. Koskaan ei voi olla liian varovainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi ja nykyäänhän henkilötunnuksen loppuosaa ei ole pakko antaa vaikka sitä kysyttäisiin (näihin pakettijuttuihin kyllä täytyy antaa).

   Poista
 3. Oi kun kiva kokonaisuus, ihana kontrasti noissa.

  VastaaPoista
 4. Kivat saappaat! Ja hauskaa, että joku toinenkin harrastaa näitä kesäsaapikkaita! :) Mulla on kanssa ollut jo vuosia käytössä mustat mokkanahkaiset kesäsaapikkaat. Niitä ei tosiaankaan voi käyttää talvella tai kosteilla keleillä, joten ne olleet jalassa lähinnä kevät/kesä/syksy aikaan kuivilla keleillä. Juurikin tänään oli kauppareissulla mekon ja farkkutakin parina...:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla