Viitta ja punaiset nilkkurit

Lattialla


En nyt tässä viitsi esitellä sitä yleisintä mitä lattioilta löytyy -pölypalleroita ja hieman isompiakin karvakasoja. Onneksi Lego-palikat alkavat olla häviävä vähemmistö mitä lattioiden koristeluun tulee. En kyllä yhtään kaipaa aikaa, jolloin leluja oli tupa niin täynnä, ettei eteenpäin päässyt kuin lapioimalla ensin kulkureitti tyhjäksi!Intohimo


Liikunta. Jonkinlainen pakkomielle kai, mutta mun mielestäni ihan terveellinen sellainen. Jo parin päivän liikkumattomuus saa olon levottomaksi. Mulle liikunnaksi ei riitä sauvakävely tai muu pienimuotoinen vaan pitää tuntua seuraavanakin päivänä, että jotain on tullut tehtyä.Suolainen


Menköön salmiakki tämän otsakkeen alle. Tosin olisin voinut sen tuohon aikaisempaankin laittaa. En syö suklaata, mun ehdoton sunnuntainamini on salmiakki. Mitä vahvempi ja suolaisempi, sen parempi!YlpeysOma koti. Ylpeys siitä, että ymmärsimme nähdä mikä mahdollisuus kennollaan olevan talon päädyn ja osittain romahtaneen lattian takana oli. Ylpeä siitä, että yhä edelleen ikuisesta remontista huolimatta, en vaihtaisi tätä mihinkään. MinäOn vissiin ennenkin ollut puhetta siitä kuinka epäkäytännöllinen vaate viitta on. Tuuli puhaltaa helmasta ja eihän aukoista pilkottavilla käsillä voi tehdä mitään. Menköön kauneus tällä(kin) kertaa käytännöllisyyden edelle.

Kommentit

 1. Olen aivan huumaantunut upeista kuvistasi. Wau, sanon minä! Viitathan ovat muotia, jos on uskominen alan aviiseja. Mahtavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Viitoissa on myös jotain ihanan seitkytlukulaista nostalgiaa, muoti on taas kiertänyt ympyrää.

   Poista
 2. Viitta on kyllä... Epäkäytännöllinen kuin mikä nykymaailmassa mutta pidän silti omaani aktiivisesti. Ensimmäisen kuvan kengät on ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole ihmeellistä kuinka jotkut epäkäytännölliset asiat viehättävät: korkokengät, viitat ja pontsot jne. Naisen ei aina kuitenkaan tarvitse olla järkevä ;)

   Poista
 3. Pidin kuvistasi. Talosta sopiikin olla ylpeä.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja kaunis viitta<3 Olkoonkin viitat kuinka epäkäytännöllisiä tahana, aina ne on yhtäkauniita! Mä varmaan laittaisin sinne jonkun kevyttoppiksen tai megapaksun neulepuseron alle kylmällä. Nimittäin jos tuollaisen omistaisin... Kaiholla niitä blogeissa olen katsellut. Rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulepuseroa minäkin olen alla käyttänyt. Viitta löytyi Ebaysta, hinta postikuluineen alle kympin :)

   Poista
 5. I'm sp glad that you are proud of your home ! That old house looks so cool and in my opinion old houses should be repaired and restored. ( in our village was one so beautiful old house. Now it is pulled down and the new one is so dull....) Those shoes are so cool . Hyvää alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, vanhat talot pitäisi ehdottomasti säästää ja remontoida asuttavaan kuntoon jos vain mahdollista! Liian monta kaunista kaupunkia on muutettu betoniviidakoiksi.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tuolta Scavenger Hunt Sundayn sunnuntaihaasteista löytyy tosi kivoja aiheita jutun juureksi.

   Poista
 7. I too am addicted to exercise love your jacket too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I think exercise is one of the best addictions, at least it's healty if you don't over exercise :)

   Poista
 8. Viitat ovat niin kauniita❤️ Olisipa täällä vain sopivampi ilmanala niiden käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, mutta on niin pieni hetki tällaisessa ikmastossa jolloin niillä on käyttöä (ja oikasti toivotaan ettei niillä ole käyttöä enää huhtikuun jälkeen ;))

   Poista
 9. Upeita kuvia - ja fiksut addiktiot sinulla. Itsekin olen ollut turhan liikkukatta viime viikkoina ja heti on plösähtänyt olo - lihakset kaipaa rasitusta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei ole ihmistä tehty paikoillaan olemaan, eikä väliä ole millä keinoilla keho rasituksensa saa -joku puutarhassa huhkimalla, minä puntteja nostamalla. Jokainen sillä, mikä itseä miellyttää, pääasia, että liikkuu :)

   Poista
 10. Teidän koti on varmasti niin ihana, olisi kiva nähdä siitä kuvia lisää. Vaikkapa vaan aivan yksittäisistä esineistä, teillä taitaa kuitenkin kaikkea kivaa vanhaa löytyä kotoa.

  Upea kuva sinusta ja viitta on aivan ok, esim.silloin kun matkaa autolla lämpimästä kodista toiseen lämpimään paikkaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Tiia, meidän koti on aivan hirmuinen pyörremyrsky :) Joka nurkassa on tavaraa menossa tai tulossa johonkin suuntaan, mun ikuisuussavottani eroon turhasta tavarasta on "hieman" vaiheessa...

   Poista
 11. Kauniita kuvia! Viitta on hieno. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu

Saaristoseikkailu

Rannalla