Möhkökorot ja farkkupaitaNämä asukuvat ovat jääneet muutaman viikon takaa esittelemättä. Toisaalta leuto talvi sai aikaan sen, että paksuja toppauksia ei tarvinnut, joten kyllä näilläkin kuteilla kekkuloisi menemään vaikka tänään. Asussa yhdistyy jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain sinistä ;)


neuletakki kirppis - farkkupaita vuosien takaa - trikoot Ebay.de - kengät Englannista

Kommentit

 1. Kiva asu ja pirtsakat trikoot. Aika makeet kengät taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä on nää "lisää pituutta heti" -kengät :)

   Poista
 2. Makeet pökät! Mulla on iskeny nyt sininen kausi ja juuri tänään kattelin itelle farkkupaitaa mut en vielä ostanu. Noilla kengillä mä en pysyis pystyssä, huippais sen verran ;) mutta äreet on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo farkkupaita roikkunut mukana iät, jossain vaiheessa oli vallitsevan ajan mukaisesti liian väljä, mutta nyt tuntuu taas ihan hyvälle. Noilla kengillä ylettyy poimimaan vihannestiskiltä parhaimmat yksilöt ;)

   Poista
 3. Olen tainnut sanoa tämän aikaisemminkin ja nyt sanon uudelleen. Sinulle sopii tosi kauniisti vaalea farkunsininen! Hui mitkä kengät... Juuri totesin ystävättärelle joka oli lähtenyt töihin 10 sentin koroissa että kiva, mä pääsen autoon jäistä pihaa pitkin juuri ja juuri edes traktoripohjilla...:D Kateellisena täällä siis kaikkien korkokengille ja sulalle pihalle. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkunsininen on kyllä väri josta pidän vaikka vaaleansininen ei lempiväreihini kuulukaan. Miksiköhän lapsena muuten aina piti sanoa lempiväriksi sininen, ajan henkikö sitä vaati =D? Nyt ei enää sudi meidän pihalla missään kengissä, mutta erikoista on se, että noilla popoilla pääsin jäämäen ylös mutta tasapohjaisilla tennareilla en :))

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?