Viisi kuvaa

Löysin tieni viiden kuvan haasteeseen Pieni Lintu -blogin kautta. Siis tuumasta toimeen ja koska kyseessä on englannin kielinen blogi, on mielestäni kohteliasta yrittää muutama sananen myös tankeroenkulla kuvien oheen vääntää.

1. What I did today

No en ihan tänään, mutta kuvienottohetkellä kuitenkin pukeuduin punamustaan. Täytyy ympätä näitä julkaisematta jääneitä asukuvia mukaan, hyvin vähän niitä tulee enää otettua ja blogiin ne pääsevät vielä harvemmin. 

I did wear some black and red.

keinonahkatakki ja kengät Englannista - housut vintage 60-luvulta - neule markettikamaa2. Green

Löysin kirppikseltä 20 sentillä käsinneulotun, uuden veroisen neuletakin. Lämmin kuin mikä...ja kutittava. 

Found a hand knitted cardigan from flea market, like new and cost only 20 cnt.3. Errand

Poika sai kutsun näyttelemään hyvän asian puolesta. Pari kuukauden päästä kuuluu tai oikeastaan näkyy.

My 11 yrs old son got a call to do some actor work in a short film for a good cause.
4. In my kitchen

Bataattikeitto syntyy bataatista, purjosta, lihaliemestä, fetajuustosta ja basilikasta.

Sweet potato soup.
5. Something old

Tutkimusmatkalla autiossa talossa. Lähiseutujen löytöretkeily, kiinnostavaa ja todennäköisesti myös valokuvausopintojeni kevään näyttelytyön aiheena. Katsotaan ja kuvataan, mutta mitään ei rikota eikä oteta mukaan. Lisää voi lukea mm. Syrjäseutu -blogista.

Urban Exploring in an abandoned house.Haaste löytyy täältä: 

Kommentit

 1. Katselin tuossa haasteblogissa edellisiäkin teemoja ja vaikuttivat nekin mielenkiintoisille. Näiden pohjalta on kiva tehdä oma toteutuksensa aiheesta. Mulla on hirmu kiire päästä uudelleen tuohon taloon kuvaamaan, sillä pahoin pelkään ettei sitä kohta enää ole :/

  VastaaPoista
 2. Aika makee toi keinonahkatakki <3 Toi autiotalo on kiinnostava, käy vaan kuvaamassa siellä vielä. Minä sain aikanaan kauniita kuvia vanhasta venevajasta jonka lattiana oli talvisin kristallinkirkas jää. Se oli täynnä historian havinaa ja eläinten jälkiä kunnes sen piti väistyä turvevoimalan tieltä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, noin vanhoille rakennuksille usein käy :/ Toiset näkevät vanhoissa rakennuksissa kauniita, ikääntymisen aikaansaamia yksityiskohtia, toiset taas rapautuvan ja ruman mörskän. Tietysti voisi ihmetellä sitä miksi kukaan ei tee niille korjaustoimenpiteitä ajoissa, jotta eivät pääsisi huonoon kuntoon.

   Poista
 3. Oi mitkä punaiset korot sieltä pilkistikään <3

  VastaaPoista
 4. Oiii, mä haluun kans autiotalokuvausreissuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin, tiedän vain tämän yhden ja tämä on aika pian läpikuvattu :)

   Poista
 5. Superhienoja kuvia kaikki. Ihanat vanhat hakaset noissa autiotalon ikkunoissa, meillä oli mökillä samanlaiset. Tuo punamusta asu tekee heti dynaamisen vaikutelman, ihmeellinen väriyhdistelmä musta ja punainen. Ja pakko vielä sanoa bataattikeitosta että olen ihan koukussa siihen, mikään ei ole yhtä hyvää! Mun reseptissa on bataatin lisäksi 4 porkkanaa, 2 perunaa, korianteria ja tötsä kookoskermaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bataattikeitto on älyttömän hyvää ja feta vie ylimääräistä makeutta pois. Porkkana sosekeitossa oli ennen munkin vakkari, mutta hemmetti, kun tuo henkisen porkkana-allergian omaava kuopus alkoi erottaa sen soseenkin seasta =D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?