Tämä en ole minä

Haluatteko kuvia, joissa olen tuulitukka vai silmät kiinni sen yhden auringon säteen takia, joka pilven takaa kurkisti? Jos ei sada, niin tuulee tai ainakin häikäisee kirkkauteen tottumatonta.


Lämmin ja kaunislinjainen villakangastakki, kirppikseltä joskus mukaan tarttunut. Mutta kun vaan tuntuu oudolle. Kyllä mä olen enemmän rönttöiita bikertakissa kuin hilitty leidi tyylitakissa. Jotkut vaatteet olisi parempi jättää hankkimatta vaikka kuinka olisivat ihania.


villakangastakki kirppis - mekko itse ommeltu 60-luvun valmiskaavalla - nilkkurit Englannista

Kommentit

 1. Nämä vaatteet voittavat kauneudellaan ne toiset.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis takki, kiva malli ja aivan ihanan värinen. Tuon ottaisin välittömästi itselleni käyttöön! Sulle sopii älyttömän hyvin tuon mallisest mekot. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kaunis, mutta valitettavasti ei omantyyliseni. Mukavaa viikonloppua sinullekin :)

   Poista
 3. Takki on kyllä ihana ja sinulla on niin upea oma tyyli. Ja olet vielä oikea siro bambi, kaunotar. <3

  VastaaPoista
 4. Upea takki! Ihan mahtavan näköinen <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä näissä vaatteissa houkuttelee sen auringonkin esille, tykkään sinitaivaan värisestä takistasi, mustaa on liikaa vaatteissa yleensä, miksiköhän näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takin väri on kyllä kaunis sininen. Itse ainakin käytän paljon mustaa, koska se on helppo väri käyttää, yhdistää muun värisiin vaatteisiin ja...sanoinko jo helppo :)) Turvaväriksikin väittävät.

   Poista
 6. Toisinaan tilaisuudet edellyttävät leidipukeutumista, joten on hyvä, että kaapeissa on vaatteita moneen lähtöön. Liivimekkosi on tosi kiva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta ja toistaiseksi takki jäi vielä omaan kaappiin. Toisaalta en tiedä kutsuuko kukaan mua leiditilaisuuksiin ;)

   Poista
 7. Mahtava on väri! Saisko tosta takista lyhentämällä vyön alapuolelta sellaisen mitä ehkä sinäkin pitäisit? Aloin vaan katsoa sitä sillä silmällä että se vois toimia lyhyenäkin. Vois olla makee farkkujen kanssa. Kiva toi mekko :)
  Iloa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin lyhentämisen mahdollisuutta, mutta todennäköisesti laiskuus voittaa enkä jaksa painavaa takkia alkaa ompelukoneen alla pyöritttämään. Toki keksin paremman selityksen viitsimättömyydelle kuten sen ettei nyt noin hienoa takkia kannata pilata millään lyhennysvirityksillä ;))

   Poista
 8. Ihana toi sun liivimekkosi. Kauniit värit ja niin sopii sulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla