Minun luontoni

koski metsä photography valokuvaus

photography valokuvaus

jää ice koski photography valokuvaus

fog photography valokuvaus

photography valokuvaus

lintu bird photography valokuvaus

Kommentit

 1. Tämä haaste on niin ihana, tosi kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tähän haasteeseen itseltä löytyisi kasapäin kuvia ja myös tosi ilo nähdä muiden näkemys aiheeseen.

   Poista
 2. Kauniita maisemia kieltämättä. Onko noissa kivissä pieniä hiidenkirnuja? Vai oliko noilla kupeilla jokin oma perinne nimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivet ovat vanhoja myllynkiviä. Tuossa pienessä koskessa on aikoinaan ollut mylly, hiidenkirnukin löytyy, mutta pienen matkan päästä joesta :)

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia! Ihana etenkin tuo usvakuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, usvakuvasta tuli jännä, kun matalalla oleva aamuaurinko alkoi pilkoittaa sumun seasta ja valaisi saaren puiden latvat.

   Poista
 4. Ylin kuva on pysäyttävä! Kertakaikkisen upea. Luonto lahjoittaa ihmiselle ilmaiseksi ihania elämyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo on kyllä upea paikka ja maisema elää vuodenaikojen mukaan.

   Poista
 5. Voi mitkä maisemat!!! Oi että!!! <3

  VastaaPoista
 6. Enpä ihmettele, kun siellä viihdyt , niin on upea ympäristö ja kuvat aivan mahtavia ♥ Tuo eka kuva vallankin on kuin jostain sadusta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku koski on erityisen hurmaavalla paikalla, parhaimmillaan, kun kevätaurinko alkaa pilkottaa ja luonto vihertää. Sitä odotellessa :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Luonnon keskellä 'kaukana' kaupugista on kyllä ihanaa, mutta jatkuvaan asumiseen minua ei kuitenkaan saisi, (kesät riittävät) sen verran minussa virtaa kaupunkilaisvertakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas, ex-kaupunkilainen en enää sinne kaipaa, mutta sen verran urbaaniutta minussakin vielä on jäljellä, että kesämökkielämää vieroksun ellei kyse ole täysin varustellusta huvilasta upealla paikalla ;)

   Poista
 8. Kivat reikäkivet. Nissä on värien ihana kontrasti. Kauniita kuvia muutkin.

  VastaaPoista
 9. Kaunis luonto ja kauniit kuvat! Itse käyn juuri valokuvauskurssia joten minua kiinostaa millaista objektiivia käytät? :)
  Me asutaan kaupungissa mutta luonto ja ranta on lähellä, ilman sitä ei jaksisi. Meri muuttaa muotoaan eri vuodenaikoina ja ilmoilla, odotan innoissaan että tulee kevät, niin arvaa kuka kiertelee rantoja kameran kanssa.. Minulla on minijärkkäri ja mietin uuden linssin ostamista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvakursseilla harrastukseen saa kyllä paljon uusia virikkeitä. Mulla on kroppikennoinen järkkäri ja linssit olen hankkinut sitä silmällä pitäen, että todennäköisesti kamera jossain vaiheesa vaihtuu täyskennoiseen. Eniten mulla on käytössä Tamron 28-75 zoomiobjektiivi, jonka valovoima on 2.8. Tuo valovoima on asia, jota ehdottomasti vaadin, koska Suomessa on aina pimeää lukuun ottamatta sitä yhtä päivää kesäkuun loppupuolella ;) Kameran mukana tullutta kittiobjektiivia en käytä, mutta silloin tällöin, erityisesti muotokuvatyyppisissä kuvissa laitan nokalle Canonin 50mm f1.8:n -linssi, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Lisäksi multa löytyy Canonin 55-250 mm kuvavakaajallinen teleobjektiivi, mutta tähän en ole itse päässyt kiinni. Seuraavaksi hankintalistalla on joku superlaajakulmainen. On tää harrastus, rahanmeno taattu, kun oikein innostuu ;)

   Poista
 10. Onpa kaunista! Voin melkein kuulla tuon kosken solinan <3 Onko vanhoja myllynkiviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, tuossa joen ääressä on joskus ollut mylly, mutta jäljellä on vain kivet.

   Poista
 11. Enpä ihmettele maaseudulla viihtymistäsi, niin on upeat näkymät, luonto silmien edessä.
  Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 12. Vau, ei ihme että siellä viihtyy! On kyllä upeita kuvia, taidolla ja hyvin välinein otettu. Nuo myllynkivet herkistivät erityisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kamera on kyllä ihan "aloittelevalle kuvaajalle" suunniteltu vehje (valmistajan sivuilta lainattu termi), objektiivi hyvää keskitasoa. Myllynkivet ovat jo niin hyvin sulautuneet ympäristöönsä ettei niitä välttämättä erota maastosta ellei niiden olemassa olosta ole tietoinen. Ovat kyllä kauniit.

   Poista
 13. Oijoi, tämä on niin kaunista, että se on minunkin luontoni.

  VastaaPoista
 14. Ensimmäinen, kolmas ja neljäs kuva ovat ehdottomasti suosikkejani! Välittävät juurikin tuon luonnon kauneuden, ja ovat myös kuvauksellisesti todella onnistuneita otoksia, vau!

  VastaaPoista
 15. Vautsi, upeita kuvia! Vaikuttavia ja mielenkiintoisia! :)

  VastaaPoista
 16. Voi miten kaunista! Kyllä sinun kelpaa :D

  VastaaPoista
 17. Oijoi, miten kauniita luontokuvia. Hurmaavasti sammaloituneet myllynkivet osuivat heti silmään. Ylimmäisen kuvan koski ♥ ja myöskin usva olivat hyvin kauniisti kuvattu ja suloinen keltasirkku oli piste iin päälle:) Aarteet ovat ehkä käden ulottuvilla, mutta Sinulla on myös silmää nähdä ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustis, olen huomannut sen, että usein maisemat, paikat ja tilanteet näyttävätkin huomattavasti paremmilta valmiissa valokuvissa kuin silloin kun niitä vasta linssin läpi tähtäilee.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla