Paikatut ja revityt

Taisin olla 14-vuotias, kun kavensin farkkuni niin kapeiksi, että juuri ja juuri mahtuivat jalkaani. Silloin dinosaurusten aikanahan ei elastaania ollut kuin uimapuvuissa, joten tiukat farkut olivat tiukat. Lahkeensuut hapsutin ja ompelin housut täyteen paikkoja, jotka myös olivat reunoista hapsutettuja. Farkut olivat mulla vuosia, aina kun jostain ratkesi, lisää paikkaa paikan päälle. Ne olivat ihan hirmu makeet ja jos saisin enemmän itsestäni irti, voisin tuunata samanlaiset.

patched jeans paikatut farkut revityt ribbed

mesh pusero blouse

Silloin valmiiksi paikattuja housuja ei saanut kaupasta, nyt ei tarvitse kuin maksukorttia vilauttaa niin saat jonkun toisen valmiiksi repimät tai paikkaamat housut. Mutta niissä ei ole sitä samaa fiilistä, mikä itse tehdyissä on. Yksilöllisyys puuttuu ja ne ovat liukuhihnatuotannon näköisiä. Silti minäkin niihin retkahdin. Pääsin helpommalla.

leather jacket rottatakki nahkatakki

wedge kiilakorkkarit nilkkurit kirkkaansiniset

Mesh-vetoketjupusero jostain alesta 1 €
Farkut Lindex
Keinonahkarotsi Lindex, poikien osasto
Kengät Saksasta (nähty blogissa myös punaisina ja turkooseina)

Kommentit

  1. Hih, ihan samat temput täälläkin tehty : D. Hiukan kosteana kun veti jalkaan, niin menivät vähän paremmin. Ja monesti kosteana piti laittaakin, koska oli vain yhdet farkut siihen aikaan ei vaatteita niin ollutkaan. Vaatteet olivat oikeasti kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteet olivat kalliita ja ihmiset eivät suhtautuneet niihin kertakäyttötavarana, joita pidetään päällä pari kertaa, heitetään pois ja ostetaan uusi tilalle.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, laitoin Instagram kuvani kasaan. Omaan silmääni levollisempi olisi tosin pienemmällä määrällä kuvia.

      Poista
  3. Ooh - ne ensimmäiset pilli-Beaversit, joiden jalkaan vetäminen oli taidelaji. Ja ne ihanat farkut, jotka olivat ihan täynnä kaikenlaisia paikkoja ja tekstejä. Ne farkut laitoin muuten pois vasta pari vuotta sitten;)
    Kivat farkut nuo sinun - itse olen himoinnut sekä revittyjä että boyfriendfarkkuja, mutta vielä ovat hankkimatta - ei ole tälle kropalle sopivaa mallia vastaan tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otithan niistä farkuistasi edes kuvan ;) Mua niin harmittaa etten edes kuvaa ottanut niistä farkuista enkä mun hevifarkkuliivistä!

      Boyfriendfarkut ovat kyllä sellaiset, että niiden on oltava todella oman kropan malliin sopivat ettei niistä tule sen näköisiä, että ovat lainassa joltain ihan eri kokoiselta tyypiltä. Mä itse vierastan hieman sellaisia boyfriendejä, jotka roikkuvat alhaalla lantiolla (vaikka kaapistani löytyykin).

      Poista
  4. Noi sun kengät on NIIN mageet. Sopii hyvin näihin farkkuihin. Joo mä taidan muistaa ne ajat, kun farkut piti vetää jalkaan vaseliinin avulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiilapohja on varma valinta, niillä voi vaikka kävellä pellon reunalla kuten kuvassa :)

      Poista
  5. Farkut ja nahkatakki on helppo ja toimiva yhdistelmä. Tosin mun tulee käytettyä sellaista yhdistelmää aika paljon kesällä mopolla ajaessani, joten alkusyksystä kuluu aina hetki ihan muissa vaatteissa. Vaihtelu virkistää :)

    VastaaPoista
  6. Kiva kokonaisuus, farkut sopivat todella hyvin. Nuo kengät ovat niin ihanat! <3

    VastaaPoista
  7. Kivat farkut olet onnistunut löytämään, istuvatkin hyvin. Minä en ole vielä retkahtanut, työjonosta kun löytyy omia repeytyneitä farkkuja joita olen jo paikannut, nyt pitäisi paikata lisää. Sitten päälle. Ne on ihania kotifarkkuja kun ei ahdista eikä kiristä mistään. Luojan kiitos että nykyään on strech farkkuja! Mulla on kaapissa vielä ne ihan enimmäiset Lewiksen 501:t, pillejä en harrastanut nuorena vaan piti olla buutsit ja 501:t...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä olen käynyt aloittanut farkku-urani lökäfarkuilla ja siitä siirtynyt pilleihin, ainoastaan lahkeen leveys on vaihdellut.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla