Vintagevaatteita Lahdessa ja muutama vanha autokin

Lauantaina suuntasimme Lahteen Classic Motor Showhun heti aamuvarhaisella. Ajattelimme näin välttävämme viimevuotisen virhearvion, jolloin saavuimme paikalle samaiseen näyttelyyn pari tuntia myöhemmin todetaksemme lipunmyyntijonojen olevan useamman kymmenen metrin pituiset. Silloin jätimme jonottamisen väliin ja tyydyimme vain katselemaan näyttelyvieraiden ajopelejä, yhden näyttelyn verran niitäkin.

jenkkiauto american car

Lahti Classic Motor Show 2014 autonäyttely jenkkinäyttely vanhat autot

Lahti Classic Motor Show 2014 punainen auto red car old car vintage

Tänä vuonna myös kaikki muut olivat ilmeisesti laittaneet kellon herättämään kukonlaulun aikaan ja jonot olivat lähes edellisvuoden kaltaiset heti näyttelyn auettua. Kaksi jonoa kiemurteli ulkona olevan teltan luo jossa luki "pääsyliput". Messukeskuksen pääovien yläpuolella oli kyltti "kutsuvieraat", joten kukapa olisi arvannut, että myös niistä jonottomista, vieressä olevista suljetuista ovista olisi päässyt lippukassoille ennen kuin järjestysmiehet asiasta ilmoittivat...
Lahti Classic Motor Show 2014 retro style vintage fashion 60*s 70*s clothes
Lahti Classic Motor Show 2014 retro style vintage fashion 60*s 70*s clothes
Vanhojen klassikkoautojen, traktoreiden ja mopojen lisäksi näyttelystä löytyi nostalgiahenkinen Naisten Automobiiliklubin osasto sekä ihana vintage- ja retrovaatteiden myyntiosasto. Fyysistä kauppaa näiden vaatteiden myyjällä ei kuulema ole, mutta kesällä niitä on myynnissä Vääksyssä Kanavan jokirannassa sijaitsevassa vintagevintissä. Vintti löytyy kädentaitojen myyntinäyttelyn yhteydestä.

retro dress vintage from 1960's 1970's Lahti Classic Motor Show
dress 1960 psykedeelinen kuosi paisley

Kommentit

 1. Voi upeus mitä ihania vanhoja autoja! Silmä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen autojen muotoilu on todella kaunista ja hienosti ovat harrastajat niitä kuntoon laittaneet.

   Poista
 2. Hienoja, kiiltäviä menopelejä ! Vanhoissa autoissa on tyyliä ja linjoja, ei vedä nykyautot vertoja. Ja nuo leveät lahkeet , nuoruusmuistoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ohjelman venäläisestä/neuvostoliittolaisesta autotehtaasta, jossa osat tehtiin hyvin pitkälle käsityönä. Nykyautot taidetaan skannata tietokoneelta :)

   Poista
 3. Nuo kromatut puskurit ym. osat ja muodot, niiiiin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä taideta työtunteja laskea, kun tällaista jälkeä saavat aikaan.

   Poista
 4. Tuliko hankittua mitään kivaa retrovaatetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin yhtäkään. Mun seuralaiseni olivat melko kiireisiä miehiä ja lennossa yritin vaan kuvailla kaikkea, kun heidän perässään kipitin:) Jäi katsomatta vaatteiden hintatasokin.

   Poista
 5. Oi mitä herkkuja sekä autot että mekot :-)

  VastaaPoista
 6. Täytyypä käydä katsomassa autokuvia Pinterestissä. Naapurilla on Pontiac Bonneville -68 ja ah, mikä ihana jyrähdys, kun moottori käynnistyy. Mun hankintalistalla olisi ehkä Pontiac Firebird tai Camaro 60-luvun lopusta... Todennäköisimmin varaa on ehkä El Caminoon tai Chevrolet Silveradoon ja onhan pickup tietty käytännöllisempikin. Vielä hehkuttaisin kuviesi ihania kankaita ja kuoseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ihan vielä mene, kuvat ovat lähtökuopissa, mutta pähkäilen vielä pitäisikö niihin laittaa joku vesileima tai vastaava. Mopoista lataamani kuvat ovat lähteeneet kiertämään Pinterestissä, joka toki on tarkoitus, mutta laitoin niihin vartavasten bloginiosoitteen niin, että se näkyy eteenpäin pinnatessa. Ja kappas, kaikki (miehet) ovat sen poistaneet :/.

   Mulla oli Chevyn korotettu ja katettu pic up (mikähän malli mahtoi olla) vuosituhannen vaihteessa. Oli melkoisen ärhäkkä peli...ja sen huomasi myös tankilla käydessä. Nämä mun nykyiset Trans Portit ovat pieniruokaisia 12 litran kulutuksella verrattuna siihen. Mä tarvitsen auton jostain armejatankin ja Bugatin Veyronin välimaastosta, pitää olla vääntöä, mutta ei urheiluautomaisella tavalla vaan sellaisella jyräävällä voimalla. Siksi mulla on Harrikka :)

   Poista
 7. Upeita autoja, niin paljon kauniimpia kuin nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niissä jotain kovin kiehtovaa on, menneen maailman muotokielen kauneutta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?