Sateisen päivän takki

Päivä, jolloin peiliin katsoessa kaikki on ok, mutta kuitenkin on epämukava olo. Puseron kaulus tuntuu kaikesta asettelusta huolimatta repsahtavan ihan väärään kohtaan ja kengät, joiden malli on tosi kiva, eivät suostu kävellessä yhteistyöhön. En tiedä mikä kengistä tekee niin kummalliset, samankorkuisia mulla on muitakin ja niillä voi vaikka juosta. Näillä voi kävellä ainoastaan puolitetulla nopeudella ja silti ne tuntuvat olevan askeleen jäljessä.


Nuttu oli siis hieman nurin ja kumoan samalla väittämän, että onni olisi silloin oikein. Olin menossa naapurikuntaan viemään esikoista röntgeniin ja kappas, röntgenin tilalla olikin vain suuri rakennustyömaa. Yritin tiedustella kolmelta eri rakennusmiesryhmältä uutta osoitetta, mutta yhteistä kieltä meille ei löytynyt....(ja tähän voisin kirjoittaa jotain työvoimapoliittista asiaa, mutta jätän sanomatta...). Onneksi pikkupaikkakunnalla ei tarvitse kauan hakea niin löytää etsimänsä.


Auto parkkiin alueelle, jossa ei ollut merkintää aikavaatimuksista tms. Viereisellä alueella kyllä luki pysäköintikiekon käyttämisestä. Asianmukaisesti laitoin kojelaudalle pojan invapyäköintiluvan. Takaisin tullessa tuulilasissa odotti pikavoitto "pysäköintikiekon käyttämättä jättäminen". Invalupahan oikeuttaa pysäköimään kaikkialle muualle paitsi pysäyttämiskieltoalueelle ja hälytysajoneuvojen kulkureitille eikä sen kanssa tarvitse käyttää pysäköintikiekkoa. No, nyt opin myös sen, että yksityiset voivat itse määritellä hyväksyvätkö invaluvan. Kiekolla olisi siis saanut pysäköidä, mutta luvalla ei...jee.

Sellainen päivä, ainakin opin jotain uutta. Ja pusero ja kengät taitavat lähteä kiertämään.

Hyvää Äitienpäiväviikonloppua kaikille äideille ja äitien lapsille :)Sateenkestävä trenssi kirppis
Housut Lindex
Pusero kirppis
Kengät Saksasta

Otan osaa tällä postauksella Mis Papelicos -blogin Share-In-Style: pink -rinkiin. I'm taking part in Share-in-Style: pink with this post.

Kommentit

 1. Kiva kokonaisuus! Nuo housut ovat ihan huiput, ihastuin kertaheitolla!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Kivaa viikonloppua sinullekin, jos vaikka aurinkokin pilkahtaisi :)

   Poista
 2. Harmi kenkien yhteistyöhaluttomuus - söpöt kun ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanos muuta, olen antanut jo muutaman mahdollisuuden näille esittää paremman puolensa, mutta uskottava on etteivät ole mun jalalleni sopivat :/

   Poista
 3. Ihana asu. Ihana lahjepituus, joka sopii sulle tosi hyvin. Ihana pinkki paita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Pinkki on kyllä hyppy itselleni tuntemattomalle alueelle ainakin näin suurena pintana, mutta en ainakaan isompaa ahdistusta väristä saanut :)

   Poista
 4. Aivan ihana asu! Kengät on tosi kivan näköiset, harmillista, jos ne eivät ole käytössä mukavat.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kokonaisuus! Tuo päivä kyllä kuulosti hiukan p...ltä... Porvoossa ainakin on ihan yhtä innokkaat lappuliisat, joskus kun oli pakko mennä sairaalaan enkä omistanut pysäköintikiekkoa niin sakothan siitä sai... Tuo puseron kaulus valuu väärään paikkaan eikä asetu ongelma on mulla myös usein. Varsinkin takin kanssa. Se on sitten kumma juttu...Vaikka kengillä ei kovaa pääsekään, kauniit ne ainakin ovat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoossa olen minäkin saanut sakot moottoripyörän pysäköimisestä (tämähän alkaa kuulostaa siltä, että yhtenään näitä saan ;)). Ja kavereilleni, jolla on myös vammainen lapsi, olivat parkkipirkot Porvoossa sanoneet, että hänen autonsa on erityistarkkailussa ettei vaan huijaa inavpysäköintiluvan avulla...Kauniit kengät ovat vielä hyllyllä, villasukkia en niiden kanssa vielä ole kokeillut, jos vaikka sitten pysyisivät jalassa ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla