Farkkukorkkarit

Lauantai vierähti koiranäyttelyssä kehän sisäpuolella hölkätessä ja sunnuntai Lahdessa rompetorilla romuja tutkien sekä mopolla mutkateitä ajellessa. Koiranäyttelyt taisikin olla siinä tältä kesältä, sillä showdog päätti aloittaa kesäkarvan vaihdon juuri sopivasti näyttelykauden alussa. Syksymmällä sitten uudella innolla ja toivottavasti myös uudella karvalla.

turquoise leather jacket Ellos Josefson

Tällaisessa asussa en suinkaan kehässä kipittänyt, belgianpaimenkoirien esittämisasu on reilusti farkut ja tennarit, muuten ei menossa pysy mukana. Helma oli hameessa niin lyhyt, että onneksi se päällä ei tarvinnut kuin istua autossa, istua penkillä ja siirtyä muutama metri seuraavalle penkille istumaan.

jeans blouse hame

Farkkupaidat ovat olleet muutaman vuoden vailla käyttöä, mutta silti se on vaate, joka on mun ikisuosikkini. Samoin kuin flanellinen ruutupaita ja nahkarotsi. Farkkupaita on monikäyttöinen, sopii hameen ja housujen pariksi kunhan valitsee mallin alaosan mukaan. Tällä hetkellä haluaisin löytää pidemmän puseron, joka sopisi paitamekoksi. Ruskean vyön ja ruskeiden korkosandaalien kanssa olisi aika kiva.

farkkukengät jeans shoes high heels

Keinonahkatakki Ellos
Farkkupusero kirppis
Hame kirppis
Farkkukorkkarit Saksasta

Kommentit

  1. Mielettömän ihanat kengät! Mulla on samat ikisuosikit eli farkku- ja ruutupaidat sekä nahkatakit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikisuosikit ja tuntuvat olevan myös niitä vaatekappaleita, jotka eivät mene pois muodista. Malli vain vaihtelee.

      Poista
  2. Voi ihanuus mitkä kengät, niin kauniit! <3
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit kengät. I like.

    VastaaPoista
  4. en tiedä tykkäätkö nyt tästä,mutta muuten pukeudet kivasti ja ikääsi sopivasti,sekä sinulla on makuakin siihen ..mutta..mutta liian lyhyisiin hameisiin /housuisiin elikkä hieman pidemmmät ei näytä liian "pikkuttyttömäisiltä"vaan aikuisemman naisen vaatteelta kun kuitenkin kengät edustaa aikuisuutta..tulee hiukan hompsuinen olo tuosta yhdistelmästä...siis pituuta lisää hameen/ja housuun..terv.muuten ok...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kyllä asiallisesti esitetty palaute aina otetaan ilolla vastaan eikä mulla ole tapana siitä herneitä nenään vetäistä vaikka kanssani ei samaa mieltä olisi:)) Myönnän kyllä, että tämä hame oli omaan makuunikin liian lyhyt, erityisesti leveän helman ansiosta. Mun makuni on joko melko lyhyt tai sitten ihan pitkän pitkä, välimuodot eivät oikein itseni päällä miellytä. Housun puntit ovat kyllä mielestäni aika pitkiä olleet, johan niihin kompastuu, jos ne koron alapuolelle ulottuisivat ;)

      Poista
  5. Kauniit nuo farkkukengät! Farkkupaidat on tosi käytännöllisiä, enkä ole raaskinut niistä luopua kun kestäväkin iät ja ajat, mutta huomasin tuossa sellaisen ikävän seikan kun vetäisin sellaisen vähän aikaa sitten päälle että farkunvärinen ei sovi minulle. Kasvot valahtavat ihan kalpeiksi. Ennen sitä ei tullut kiinnittäneeksi huomiota sellaiseen...:) Sulle sen sijaan farkunsininen näköjään sopii. P.S. meillä olisi täällä kehässä juoksutettavaa jos loppuu karvat teillä kesken...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti sinullekin löytyisi sopiva sävy farkkupaidoissa, vaikka joku tummempi sävy.

      Ei lisää kehässä juoksutettavia kiitos :)) Mä en oikeasti ole mikään näyttelyihminen, jotenkin vaan ajauduin mukaan toimintaan, kun aikoinaan meidän belginartulle hankin kaveriksi "joku ihan sellainen tavallinen, kotikoira ja narttu, pienet ulkonäkövirheet ei haittaa). Kasvattaja ylipuhui minut urokseen, joka jo muutaman kuukauden ikäisenä voitti ensimmäisessä näyttelyssä paras pentu -tittelin ja siitä urkenikin melkoinen ura, käytiin näyttäytymässä ulkomaita myöten. Nämä nykyiset (karvakorva)tytöt ovat sijoituskoiria, joten sopimuksen mukaisesti ei näy loppua mun kehän kiertämiselleni :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla