Kalsarikankaasta mekoksi

Tämän mekon kangas sai rauhassa maata hyllyllä vuosikausia, sillä jotenkin assosiaatio paappojen aluskerrastoihin oli liian suuri. Kunnes jotain 60-luvun lehteä selaillessani näin kuviollisen, A-linjaisen mekon. Sehän oli selvä, voimakkaan kuvioinnin takia kankaasta täytyi tulla jotain mahdollisimman yksinkertaista ja selkeälinjaista.

seing ompelu mekko dress retro

polvisukat ja korkkarit

Anonyymi ehdotti minulle hieman aikuismaisempaa tyyliä, mutta selvästikään en osaa ottaa ohjeista opikseni, sillä polvisukat ja lyhyt mekko ei kai edusta hänen tarkoittamaansa pukeutumislinjaa. Muttakun rusettisukat ovat aika söpöt ja pidemmän mekon kanssa ne näyttäisivät lähinnä tukisukille. Ja älkää käsittäkö väärin, tukisukissa ei ole mitään pahaa, tiedän, että tosille ne ovat välttämättömät.

Kesällä blogini päivitystahti tulee varmasti hieman hidastumaan, mutta Instagramiin lisäilen kaikenlaisia otoksia elämästäni päivittäin. Instassa löydyn originaalisti nimellä @paumau_ tai suorana linkkinä tililleni pääsee tästä. Instagram-tilejähän voi seurata myös sinne kirjautumatta, jos vaan tietää haluamansa osoitteen. Kommentoimaan ei tietenkään silloin pysty. Olen itse ihastunut Instan vaivattomuuteen. Pidän kuvallisista kertomuksista ja sellaisten  seuraamiseen paikka on mitä mahtavin. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat...

ootd style womenstyle oma tyyli fashion womensfashion

Mekko itse ommeltu
Farkkutakki Seppälä, vuosien takaa
Kengät Saksasta

Kommentit

 1. Kiva mekko! Ja me, vähän aikuisemmatkin, saamme käyttää minejä halutessamme vaikka jotkut sivulliset olisivat mitä mieltä tahansa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Vaikka mitään muuta ei olisi "tähän ikään" mennessä oppinut, niin sen, että minä tiedän parhaiten mistä pidän ja muut eläköön sen kanssa tai kääntäköön katseensa muualle ;)

   Poista
 2. Huihait ns aikuisemmalle pukeutumistyylille! Persoonallinen oma ote on kiva juttu. Terkkuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi se vaan tylsää, jos me kaikki olisimme toistemme klooneja. Siitäpä tulikin mieleeni, että eikös sitä jossain maailman vaiheessa Joku kertonut, miltä tulee näyttä, jotta kuuluu hyväksyttyjen ryhmään... Terkkuja sinnekin :))

   Poista
 3. Oi mikä mekko! Ja mitkä kengät, oi voi mitkä ihanat kengät! <3
  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko ja nuo rusettisukat. Voi äiti sanon minä! Että pukeudu aikuismaisemmin. Mikä se on, että pitää aikuisten rouvien hameenhelmoja vahtia? Ei kun anna palaa vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua rupesi naurattamaan, kun ajattelin, että nurkan takana joku vahtii ja kirjaa ylös onkohan se hameenhelma iän edellyttämällä korkeudella :DD Mä annan palaa, ihan luvan kanssa :)

   Poista
  2. :DDD mä voin sitten kulkea sen virtuaalimittanauhan kanssa ja laittaa kommenttia, että nyt on puoli senttiä liian lyhyt, että jäähdyttelehän vähän :))

   Poista
  3. Muista sitten tarkkailla myös rouvien kaula-aukkoa ettei vaan ole liian laajalle valahtanut (max 3 cm solisluista alaspäin sallitaan) =DDD

   Poista
 5. Ihana mekko... Sähän taidat olla vähän niin kuin minä... kun anonyymi pyytää, niin sitten lisätään vaan pökköä pesään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pikkuisen vaan täytyy muistuttaa, että aivoni pystyvät vielä sen verran tuottamaan omia ajatuksia ettei tarvitse ohjeita vierailta vastaanottaa ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla