Vähän niin kuin Balmain

Keväällä ihastelin Balmainin kukonaskelkuvioisia housuja ja eipä kestänyt kuin pari viikkoa, kun törmäsin laihaan lohtuun Seppälän alerekillä. Laihaan siksi, että kukonaskeleet olivat Seppälän pöksyissä kutistuneet pikkuisiksi verrattuna Balmainin vastaaviin. Kuviokutistumasta huolimatta oli ilmiselvää, että mukaan lähtivät 7 euron hintaan. Ja tykkään kyllä housuista kovasti, istuvuus on hyvä ja kangas sopivan napakkaa.

kukonaskel black and white outsfit

black sweater

Mustavalkoinen teema jatkui muussakin asussa, viileä aamu vaati ohuen neuletakin, koska alla oli ainoastaan hihaton t-paita. Neuleen malli on lyhyt takaa ja edestä pitkä, kivan rento. Ainoa väriläikkä oli (kuvissa näkymätön) nilkkureiden punainen ulkopohja, vähän niin kuin matkittu niitä, tiedättehän mitä, kenkiä.


Neuletakki Arcade
Housut Seppälä
Kengät Saksasta
Koru Kalevala Koru, 72 vuotta vanha sukuperintö 

Kommentit

 1. Hyvin mukaeltu tuota mallikuvaa. Kengätkin niin samantyyliset :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti ihan tarkistaa, että mitä mallikuvaa. En ole Balmain-postaustani sen koommin vilkaissut, muuta niinpä näyttää olevan hyvinkin samankaltainen asu! Ihan puhdas vahinko tai olisiko se jotenkin piirtynyt alitajuntaani. Loistava huomio sinulta :))

   Poista
 2. Kiva asu jälleen kerran! Ja miten minä, ikuinen kukonaskelkuvion ystävä, olen onnistunut nuo housut Seppälässä missaamaan? Damn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady :) Silloin Seppälässä käydessäni heillä oli useita kuviollisia housuja alessa, mulla oli hirveä kiire (vaatekauppa pakollisen asiointireitin varrella on minulle kuin karkkihylly pikkulapselle :)) ja keräsin muutamat pöksyt mukaani. Ihan nappiostoksia nopeasta ostopäätöksestä huolimatta.

   Poista
 3. Vautsi, kun näyttää hyvältä yhdistelmältä... Oot tosi ihanan näköinen.

  VastaaPoista
 4. Makeet saappaat ja kiva asu muutenkin :)

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla