Ruutupaitis ja mekko

Viikonloppuna juhlittiin Indiedaysin kanssa, minä tosin ainoastaan päivätapahtumassa. Ja kuinkas sattuikaan, kamera keikkui kyllä olalla, mutta kuvia en ehtinyt ottaa, koska juttua ihanien bloggaajakollegoiden kanssa riitti. Kiva oli höpötellä kasvokkain vaihteeksi eikä aina vaan näppiksen välityksellä.

plaids menswear mekko Ellos

Lauantain asukuvien sijaan kuvaa viime viikolta, kun maahan pudonneet lehdet olivat vielä kauniita väriläiskiä eikä ruskeaa mössöä maan peittona. Mulla oli taas selkeä etukäteisnäkemys siitä kuinka edesmenneen appiukon ruutupaitis toimii rennosti mekon päälle puettuna. No ei toiminut sellaisenaan, koska oli liian leveä ja liian pitkä. Vyöllä yritin koota vähän muotoa asuun.

Elloksen mekko on aika lyhyt ja se toimikoon aasinsiltana lauantaiseen keskusteluumme siitä, milloin hame on liian lyhyt ja kuka sen määrittelee. Totesimme, että lyhyys on yleensä omien korvien välissä. Jos itse viihtyy vaatteessa, voiko joku toinen sanoa, että tuo on sopimaton sinulle?

overknee
ruutupaitis appiukon perintö - trikoomekko Ellos - saappaat Saksasta

Kommentit

  1. Oijoi mitkä saappaat! Upeat! Jaa mekon mitta, minusta jos se peittää kriittiset kohdat niin se saa olla juuri sen mittainen jossa kukakin itse viihtyy. Sen enempää en menisi määrittelemään pituuden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä mekon pituudesta kanssasi. Ja jos mekko ei peitä riittävästi, silloin se ei enää ole mekko :)

      Poista
  2. Vau mikä perintö on tuo appiukon pusero. Ihanat värit ja sopii sulle kyllä NIIN hyvin. Saappaat on ihan mahtavat. Sopii sulle todella hyvin. Upea look. Ihana oli nähdä.

    VastaaPoista
  3. Taas kerran upeat saappaat - ja kiva asu. Ja oikeassa olet tuon hameen helman pituuden suhteen!
    Olisi kyllä ollut kiva tavata sinut lauantaina, mutta kun en paikalle nyt pystynyt lähtemään, niin toivottavasti keväällä sitten!
    Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi todellakin ettet päässyt, mutta takuulla sinäkin vielä juhlahulinoihin mukaan pääset ja silloin juttua varmasti riittää!

      Poista
  4. Todella upeat saappaat ja myös sääret. Minun miehellä on tapana sanoa jos säärissä ei ole mitään vikaa, niin miksi ne sitten pitää piilottaa!

    VastaaPoista
  5. Kivan country-henkinen asu! Jännää kun tuntuu että sulla on niiiiiiin paljon kenkiä ja kaikki vielä eri maasta hankittu! Ehkä sun kannattaisi tehdä erikseen kenkäpostaus, olisi tosi mielenkiintoista nähdä kerralla kaikki ihanuudet ja mistä ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita kenkiä kertynyt, ei taitaisi mahtua yhteen postaukseen kaikkien esittely ;) Mutta kuten olen ennenkin sanonut, mulla on ollut mahdollisuus hankkia näitä ihan älyttömän edulliseen hintaan -ja kai meissä jokaisessa asuu pieni sulovilen ;)

      Poista
  6. Kiva oli tosiaan tavata! Komppaan ajatusta siitä että helman pituus on oma asia ja lopputulos riippuu myös kokonaisuudesta.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivalta näyttää tämä asu! Katsoin ensin pelkät kuvat, enkä ajatellut helman olevan ollenkaan liian lyhyt, koska tosiaan kokonaisuus ratkaisee. Rento paita toimii tosi hyvin tässä asussa. Ja nuo saappaat, huhhuh! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkät saappaat varmaan osaltaan tasapainottavat, korkeilla avokkailla olisi ihan toisen tyylinen asu.

      Poista
  8. Tykkään tuosta countrylookista. Kuvauspaikkakin vielä tukee tuota countrymaailmaa. Kiva pusero / paita - sopii sinulle mainiosti ja nuo saapikkaat, wow! Ja tosiaan, miksi hyviä sääriä tulisi piilottaa.
    Mukavaa syksyistä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Countrylook kuulostaa oikein hyvälle :) Länkkärityyli kelpaa kyllä mulle, samoin country-musiikki ja maalaisympäristö on sitä aidointa suomalaisuutta :) Kiitos, mukavaa viikkoa sinullekin.

      Poista
  9. Ihan mielettömät saappaat!!! Helman pituus on jokaisen oma asia ja sulle ainakin sopii tuollainen lyhyt version loistavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä se on, samoin kuin muukin pukeutuminen kunhan jotakuinkin hyvän maun rajoissa pysyttelee.

      Poista
  10. Ihanat saappaat ❤️ Mekon pituus voi olla mitä vaan , mutta tietynlainen itsekritiikki pitää minut poissa ihan lyhyimmistä mitoista ;) sulla taas on solakka varsi ja hyvät sääret , joten siitä vaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Juuri se, oma korvien väli kyllä kertoo mikä mitta on itselle paras :)

      Poista
  11. Kiitos :) Mun tavanomaisuuksista irrottautuminen tarkoittasi varmaan jakkupukku, mutta se ei varsinaisesti kovinkaan villiä olisi :)

    VastaaPoista
  12. Tyylikäs asu kokonaisuudessaan. Helman pituudessa hyvin oleellista on kuinka itse käyttäytyy. Melko pitkänkin helman kanssa pystyy paikkojaan esittelemään, kun jalkojaan sopimattomasti heiluttelee. Ja sukkahousujen värillä ja paksuudella onn kanssa melko oleellinen vaikutus siihen, mikä näyttää liian lyhyeltä helmalta. Ihonväriset sukkahousut luo aina todella paljaan mielikuvan, vaikka olisi kuinka paksut. Tummat sukkahousut taas näyttää suht ohuinakin peittäviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se mitä sukkahousuista sanoit, pitää kyllä täysin paikkansa. Suosin itse paksumpia sukkiksia, sillä niissä olonsakin tuntee varmemmaksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla