Mustaa pitsiä

musta pitsi black lace leather jacket nahkarotsi

Jaahas, jos tässä pakkaisi itsensä autoon ja lähtisi ajamaan 30 kilsan päähän eläinlääkäriasemalle hakemaan vanhemmalle koiralle lisää antibiootteja (nisäkasvain poistettiin viime viikolla), koska tyttärensä päätti pistellä jäljellä olevat foliopakkauksineen sillä välin, kun olin 15 minuuttia pois kotoa...Voi mur, kellään tarvetta lämpimiin, mustiin rukkasiin? Mulla olisi yksi joutava nelijalkainen siihen tarkoitukseen...

Ja kameran objektiivikin päätti näitä kuvatessa temppuilla. 50 mm Canonin linssi on loistavan valovoimainen, mutta tarkennus ei aina osu kohdalleen. Olen huomannut tämän erityisesti mustaa kuvatessa. Helpottaa tosin kuvien blogiin valitsemista, kun onnistuneita on vaan muutama :)

Tässä siis parhaimmat ainoat onnistuneet kuvat asusta, jonka sopivuuden varmistutin kohta 13 v. tyttärellä. Minä: "Näyttääks siltä, että oon unohtanut hameen kotiin?" Tytär: "Ai miten niin? Näytä, seiso tossa......Hmmm....No ei kai näytä, mut eiks tuu kylmä, kun noi on noin läpinäkyvät?" Ei tullut, sukkikset paksujen pitsihousu-legginssien alla eivät näy, mutta lämmittävät. Ja pitsit ovat enemmän housut kuin trikoot, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

oversize jumper

Yläosat ovat miesten osastolta, pitsi ja kiilakorkkarit vievät terän pahimmalta äijämäisyydeltä. Ja nahkarotsikin on muuten miesten, joskus aikaisemminkin täällä esiintynyyt, leveästä ja pidemmästä nahkatakista modifioimani.

villapusero omasta kaapista (ei mitään hajua alkuperästä) - allaoleva paitapusero kirppis (Subscribe) - pitsitrikoot KappAhl - nahkarotsio kirppis (rajusti muokattu) - kiilakengät Saksasta

Kommentit

 1. Villaupusero on todella kaunis! Samaa olen mustan kanssa huomannut, ei meinaa saada kuvittua, ei sitten niin millään. Tai sitten se on kuvaajasta kiinni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinhän ne sanovat, että suurin merkitys on sillä, joka kameran nappia painaa ;)

   Poista
 2. Samoja huomioita myös täällä mustaa kuvatessa. Hopeakorutkaan eivät meinaa onnistua mustaa vasten. Aika makeet noi pitsilegginsit ja neule tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen huomannut hopeakoruissa (ja hopean värisissä) tuon saman sekä sen, kuinka tärkeää niitä kuvatessa oikean kuvakulma ja valon suunta.

   Poista
 3. Vau... Mä niin ihailen sua ja sun rohkeuttasi. Pukeudut juuri niin kuin haluat ja se on vain NIIN upeaa. Mahtavan upea asukokonaisuus. Miii laaiiikkkk...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Mitä nyt välillä kysyn nuoremmalta polvelta heidän näkökantaansa. Paitsi että siitä huolimatta teen niin kuin itsestä hyvälle tuntuu. Kiitti :)

   Poista
 4. Huomasin tuon vastakkain astettelun oikeastaan vasta kun kirjasin ylös näitä vaatteita. Jin ja jang, yhtä paljon molempia = tasapaino.

  VastaaPoista
 5. Komppaan tässä kohtaa maijua, sulla on taito ja näkemys ja ihan oma tyyli, joka ei taatusti tule vastaan joka kadunkulmassa, tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Pikku hiljaa olen päässyt siihen pisteeseen, että oikeasti ainoa asia mikä pukeutumisessa on merkityksellistä, on se mitä peilistä näkyy omiin silmiini. Ja olen kyllä todella otettu siitä, että joku muu pitää mua persoonallisena pukeutujana vaikka massasta poikkeaminen ei olekaan mulle mikään itseisarvo :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?