Ne turkoosit maiharit

studed leather jacket

Näin hienoja taidevalokuvia sain otetuksi messuasusta. Ihan itse virittelin kaikki efektit. Tai sitten en. Oikeasti tausta teki tepposet: Kirkkaan aurinkoinen päivä ja taustana käytetty kevyttalli, vai miksi noita suojapeitteisiä rakennelmia nimitetäänkin, saivat aikaan utuiset kuvat. Aurinko paistoi tallin takaa ja kuvat on otettu varjossa, mutta hopeanvärinen kangas kai heijasti kameran linssiin ja tässä lopputulos. Leikitään, että näiden kuuluukin olla tällaisia.

Muuten mustaan asuun lisäsin pienenä statementina turkoosit maiharit, pitsisukkikset ja kaulaan iso koru, jonka pukeminen aiheutti hieman pään vaivaa. Pientä virittelyä ja tyttäreltä apua niin kyllä sen kaulaan sai kunhan useamman kerran kiepautti.


turquoise anle boots
keinonahkainen niittitakki kirppis - hame kirppis - kaulakoru kirppis - nilkkurit Englannista

Kommentit

 1. Vau mikä look. Tuo takki ja siihen yhdistetyt korut on NIIN mageet. Myös kengät on wow.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tota takkia, että tuleekohan käytettyä, mutta totesin, että luultavasti harmittaa, jos rekkiin jätän ostamatta. Ja hei, hinta 3 € :)

   Poista
 2. Olin niin kahden vaiheilla laittaako mustat nilkkurit vai nämä maiharit. Kyllähän tuo turkoosi pikkuisen piristää asua -ja matalat kengät fiksumpi valinta, kun kävelykilometrejä tuli kuitenkin reilusti.

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat! ja tuo kokonaisuus on tosi upea. Mustat kengät ehkä olisi ollut vähän pliisut tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin myös ajattelin, turkoosi (tai olisi se voinut olla muukin kirkas väri) toi tähän "sen jonkin".

   Poista
 4. Turkoosi oli hyvä lisä mustaan, tykkään. Korun ottaisin heti omaan komeroon ja sitä paitsi varsinkin tuo kuva jossa koru on lähikuvassa on mieleeni. Valo on hyvän utuinen ja tulee juuri valokuvauksellisesti vähän toiselta puolelta. Kaunis kuva ja kaunis kohta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru on kyllä näyttävä ja kiva lisä yksinkertaisen asun kanssa. Joskus sattuma tuo mukaan uusia ulottuvuuksia valokuviin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla