Nahkaa ja niittejä kutsuvierasasussa

leather trousers studs Klingel Seppälä russian motorbike 9 side bar

Eilen sai ensi-iltansa Vadelmavenepakolainen -leffa. Itse näin sen jo alkuviikosta pojan avecina kutsuvierasnäytöksessä. Leffan sävy on kepeämpi kuin Miika Nousiaisen kirjoittaman kirjan, elokuva Vadelmavenepakolainen on ihan puhdas komedia. Jopa mua nauratti jutut ja se on jo paljon, sillä komediat eivät ole lempileffagenreäni (etenkään jenkkikomediat tai pekkoaikamiespojat). Huvittaakseen mua, huumorin on oltava hyvää, ei ennalta naurettua tai vanhoja vitsejä sisältävää. Alfa TV:n Filminurkka teki jutun leffasta ja sen tekijöistä, löytyy täältä. Käykäähän katsomassa leffa sillä....

...jokaisessa meissä asuu pieni Vadelmavenepakolainen.

#vadelmavenepakolainen #hallonbåtsflyktning
Kuvakaappaus Vadelmavenepakolainen -trailer NordiskFilmFinland

Muutenkin suosin kotimaista elokuva- ja sarjatuotantoa. Tai Vadelmavenepakolainenhan on suomalais-ruotsalaisella yhteistyöllä tuotettu ja tehty, mutta eikös sen melkein kotimaiseksi silloin voi laskea ;) Suomessa on elokuva-alalla loistavia osaajia, kannatetaan oman maan tuotantoa että jatkossakin saamme katsottavaksi hyvää Suomi-filmiä.

Ja tosiaan, asu oli tämä, mutta punaisella matolla kuvaa en sentään lähtenyt ottamaan. Sitä paitsi se matto oli aika pieni. Kovasti mietin pitääkö tilaisuuteen pukeutua kovinkin juhlavasti, mutta turha huoli, sillä suuri osa yleisöstä tuli paikalle ihan perus iltamenovaatetuksessa. Joten (keino)nahkahousut ja trikoinen niittibiker olivat hyvä valinta, ei liian hieno, mutta tarpeeksi siisti. Kuten aiemminkin on todettu, musta toimii aina.

nahkahousut Seppälä

Kommentit

 1. Musta ja niitit toimivat aina! Suunnitelmissa on mennä katsomaan tuo elokuvakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on elokuva käyty katsomassa ja mukava 1½ tuntinen oli :-)

   Poista
  2. Kiva juttu :) On kyllä juuri sopivan kevyttä katsottavaa leppoisan viikonlopun ratoksi.

   Poista
 2. Kiva musta kokonaisuus<3 Minäkin joka en yleensä hurahda mustaan olen vähän hurahtanut tänä syksynä! Meillä töissä jo ensimmäiset suunnittelivat viikonloppuna menevänsä katsomaan leffan! On se siis saanut kovasti positiivista julkisuutta. Mieli tekisi katsomaan kyllä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on helppo ja tyylikäs väri ja sitähän voi lisätä vain ripauksen eikä tarvitse pukeutua kokomustaan niin kuin eräät ;)

   Poista
 3. Style kokonaisuus. Minäkin kävin katsomassa leffan ja tykkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuntuu ihan kivoja arvosteluja saaneen leffa myös kriitikoilta.

   Poista
 4. Voi luoja miten seksikäs nainen sä olet... Käyn ihan kuumana. Ottaisin sut milloin vaan! t. parikyt vuotta nuorempi mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. :) Sussa vaan on jotain ihan käsittämätöntä energiaa. Sun ikä, sun asenne ja pukeutuminen (esim. noi nahkahousut), sun timmi vartalo - huh... Olet UPEA. Missä tavataan? :)

   Poista
  2. Asennetta varmaan riittää enemmän kuin täällä blogissa sitä tuon esille ;)

   Niin ja torilla. Siis tavataan :))

   Poista
  3. Heh, torillapa hyvinkin. Milloin vaan. Olen jo matkalla...

   Poista
 5. Upea toi sun Klingelin jakku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, ainoa, että olisin halunnut kokoa pienemmän, mutta numerointi alkoi vasta tästä koosta. Laitoin just pesuun, jos vaikka kutistuisi pikkuisen, kerrankin toivottu ominaisuus :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla