Lisää pituutta heti!


grey woolen jacket kirppis thrifted fashion

Kun pituus lisääntyy yhtäkkiä seitsemäntoista senttiä, näyttää maailma ja ympärillä olevat ihmiset melko erilaiselta. Miehiäkään ei enää tarvitse katsoa ylöspäin ;) Melkoinen muutos tällaiselle oman ikäluokkansa keskipituutta edustavalle tyypille. Siis ei tuo miesten katsominen vaan ylipäätään ne lisäsentit.

Jos edellisessä postauksessa minulle esitettiin kysymys kenkien hankaluudesta käytössä, voin sanoa, että nämä paksupohjat ovat ehdottoman hyvät jalassa, sillä päkiän ja kannan ero ei ole kovinkaan suuri. Puhtaalla asvaltilla ei ole mitään ongelmaa pysyä tolpillaan, Hankalammaksi asia muuttuu kadulla jossa on epätasaisuutta kuten kiviä tai soratiellä. Silloin on parasta vahtia askeliaan, sillä pienikin murunen saattaa keikauttaa kengän ja käyttäjän nilkan nurin.

black ankle boots

Muuten päälläni oli harmaata: lemppari t-paidaksi päätynyt Seppälän pääkallopusero ja liukuvärjätyt farkut. Farkkujen vaaleampi osa beban kohdalla ei ehkä ole se imartelevin ratkaisu. Suunnittelijan olisi kannattanut keikauttaa värjäys toisin päin, valkoinen lahkeisiin ja tumma ylös. Ei kuitenkaan haitannut, sillä todellisuudessa pitkä villatakki oli tiukasti kietaistuna päälleni peittäen melkein kaiken ylhäältä polviin asti. Kunhan vaan vähän tässä vilautin ;)

jeans denim liukuvärjätyt
neuletakki kirppis - t-paita Seppälä - farkut Seppälä Woman - kengät Englannista

Kommentit

 1. Pitäisköhän kokeilla :) mustakin voisi tulla aika normaali mittainen :)

  VastaaPoista
 2. No jo on jyheet pohjat ! Minua jo ihan huimaisi ;) Totta on, että monilla korokepohjakengillä on yllättävän hyvä kävellä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylettyy katsos helpommin noukkimaan parhaat palat kaupan hedelmä- ja vihannestiskeiltä, kun tuppaavat ne tuoreet aina sinne kauimmaksi kasaamaan ;)

   Poista
 3. Sun jaloissa näkee harvoin "normaaleja" kenkiä eli kengät taitaa olla sun tyylin cornerstone:) Aika huikeat on korot! En tiennyt, että 17 senttisiä on edes olemassa! Jännät! Ja vaikka asu olisi kuinka "tavallinen" tahansa, se muuttuu ilmeeltään kertalaakista, kun siihen yhdistää vähän erikoisemmat kengät.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa PauMau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taitaa olla, "tavalliset" kengät, ne joissa ratkaisee kävelymukavuus, on varattu koiranpissityslenkeille ja pihahommiin. Toiset ovat hyvin tarkkoja vaikkapa millaiset korut yhdistävät asuun, mulla korut saattavat kokonaan unohtua, mutta kenkiä mietin huolella. Totta on, että tavalliseen asuun saa asennetta jollain erikoisemmalla tai näyttävällä asusteella ja mulla ne on kengät.

   Hyvään viikon alkua sinullekin BW :)

   Poista
 4. Hui mitkä korot! Rakastan korkoja, mutta noiden kohdalla on sanottava, että en pysyisi pystyssä enkä pitäisi. Lähinnä koska en osaisi niillä kävellä ja mikään ei ole kamalampi näky kuin nainen joka hortoilee koroilla osaamatta kävellä niillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko vaan, näillä on huomattavasti helpompi kävellä kuin esim. piikkikorkoisilla 10 cm koroilla :) Toki tällaisilla "kävelytekniikka" on erilainen kuin ihan peruskorkkareilla, mutta sanoisin, että jos pitäisi valita käytössä mukavin (voiko näin sanoa korkkareiden kohdalla?!) korkomalli, olisi se ehdottomasti tällainen platookiila.

   Poista
 5. Ehdottomasti hauskat kengät, tykkään<3 Tosin jos hujauttaisin tuollaiset jalkaan, katselisin pitkienkin miesten päälakea...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei huono vaihtoehto sekään ja varmasti katseet kääntyisivät, kun ovesta sisään asut (kunhan muistat kumartua ettet päätäsi karmiin kolauttaisi :))

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla