Onks noilla vaikee kävellä?


black short trench

Otsikon sanat kuuluivat takaani ruokakaupan rullaportaissa kauppalistaa tutkiessani. Hetken meni ennen kuin ymmärsin, että kysymys oli osoitettu minulle ja kysyjä oli ihan tavallinen keski-ikäinen duunarimies (haalareista päätellen). Jotain ympäripyöreää siihen vastasin ja mies siihen toteamaan; "Eikun mä sitä vaan, että on muuten tosi hyvän näköiset kengät!" ja se toteamus tuli ihan sydämestä, ainakin niin minun korvani sen halusivat kuulla. Hauska ja mieltä ilahduttava kohtaaminen.

yellow high heels shoes keltaiset korkkarit

trousers fishbone kalanruotokuosi

Yleensä vältän postaamasta montaa samantyylistä kuvaa, mutta nyt täytyy tehdä poikkeus. Metsä vaan on niin kauniin näköinen isommassa kuvassa, mutta eihän noista vaatteista saa mitään selvää pienenä piiperryksenä keskellä kuvaa. Vaikka eipä tuossa asussa mitään niin kovin erikoista ole. Perussiistit housut, neulepusero luulisin 80-luvulta ja alla valkoinen kauluspaita.

Tykkään itse enemmän näistä lyhyemmistä trenssi-mallisista takeista. Muutenkin suosin enemmän lyhyitä kuin pitkiä takkeja. Paitsi neuleina menee sekä pitkän pitkät että ihan lyhyet. Taitaa olla ihmisillä takkikaappien siivous meneillään, sillä tämän kahden euron kirppislöydön lisäksi mukaani lähti pari muutakin takkia löytöhintaan, toinen syksyyn ja toinen villakankainen talvea varten.

musta neule kirppis (Atelier Creation, 80-luku?) - kalanruotohousut Ellos - takki kirppis (H&M) - korkkarit Saksasta

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. On muuten saman keltaiset kuin vaahteranlehdet just nyt.

      Poista
  2. Ihanaa saada tuollainen vilpitön kehu keskellä päivää! Mä kävelin kerran kadulla raidallisissa stretch-housuissa ja yks mies huudahti että "upeat housut!", olin silloin ihan tohkeissani :D
    Ja nuo onkin näyttävät kengät sulla ja hyvännäköinen asu muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin kun kehu tulee sellaiselta tyypiltä, jonka ei uskoisi edes kiinnittävän tällaisiin asioihin huomiota. Luulisi että miesten mielestä ei ihan ekana hienoja juttuja ole raidalliset housut tai tolppakorkoiset keltaiset kengät, mutta näköjään ei kannata luulla mitään ;) Niin ja kiitos Johanna :)

      Poista
  3. Upeat kengät jotka taatusti kiinnittävät huomiota, kuten jo oli käynytkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että värilliset kengät kiinnittävät huomattavasti enemmän huomiota kuin vastaavan väriset vaatteet. Tai mistäs sen tietää, harvemmin mulla on keltaiset housut päälläni :)

      Poista
  4. Oi oi mitkä kenkäsöpöläiset - ihan mahtavat. Ja tuo väri!

    VastaaPoista
  5. Ihanan väriset kengät. Vilpittömiä kehuja on aina ihana saada <3
    Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
  6. Kenkien väri on NIIN upea. Keltainen piristää ja metsäkuvat on kauniita.

    VastaaPoista
  7. Hauskat keltaiset kengät! Muuten musta ja harmaa voisi ollakin vähän tylsä. Nuo housut ovat tosi hyvän malliset, pitäisi löytää omaan komeroon jotkut vastaavat kun kaikki suorat housut ovat käyneet suuriksi. Lyhyet takit on käteviä, mutta vähänkin tästä kylmempi ilma niin vanhalla jo ristiselkä huutaa lämpöä..:)) Onko meidän kylässä muka jossain noin kaunis ja risuton metsä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi housut on kivan malliset, kerrankin sellaiset, jotka on kapeat ja istuvat myös yläosasta, mutta ei kuitenkaan liian tiukat. Koirien kanssa rämpiessä löytää kaikkia kivoja paikkoja -ja täällä etelässä tämä ilmasto on ehkä suotuisampaa risuttomalle metsälle :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla