OffLine

Jos tämä ajastettu postaus näkyy blogissani, tarkoittaa se sitä, että tämä tyttö otti ja lähti mopolla reissuun. Julkaisuhetkellä heräilen Tuuloksesta, josta saimme melkoisen ylihinnoitellun hotellihuoneen, kiitos AC/DC:n konsertin, jossa toki itsekin viihdyin. Matka jatkuu sinne missä todennäköisemmin ei sada. Vai pitäisikö sanoa sinne missä sataa vähiten, auringonpaisteesta ja lämmöstä en edes haaveile.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit moottoripyöräilyvarusteet pinkit maiharit nahkatakki avokypärä kukkahame

Ei mun tavarani kyllä valitettavasti kaikki tässä ole eikä ne tuohon laukkuunkaan mahdu...Keksin muuten oivan käyttötarkoituksen noille Akvamariinin pr-tapahtuman lehdistökassissa saamilleni puutarhahanskoille: Ne ovat just sopivat sadekelin ajohanskat! 

Nähdään Instagramissa @paumau_

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aurinkolasit avokypärän kanssa pinkit puutarhahanskat

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, eilen Hämeenlinnaan tullessa pikkuisen sateli, mutta muuten selvitty kuivina :)

      Poista
  2. Oi, miten ihanaa, kun voi vapaasti suunnata sinne, minne haluaa (pois sateen alta) ja antaa mielihalujen määrätä! Hyvää ja turvallista matkaa sulle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu. Mulle sopii tällainen suunnittelemattomuus, fiiliksen ja sään mukaan mennään ilman stressiä. Terķut Imatralta :)

      Poista
  3. Noihan on tosi hyvät "ajohanskat"! Mukavaa lomaa ja ajelua! Tulkaahan Keitele Jazzeille Keski-Suomeen, täällä paistaa aurinko (ainakin välillä) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sadehanskat ovat toistaiseksi onneksi pysyneet laukussa; saa nähdä miltä täällä Imatralla huomenna näyttää, täytyykö suunnata Keski-Suomeen vai minne,. Kiitos kutsusta ;)

      Poista
  4. Oon oikeasti niin kade, AC DC on niin paras <3 Wau mikä asu <3

    VastaaPoista
  5. Vau mikä asu, näyttänet vielä kuvia päällä!? Olisi kiva ollut olla myös keikalla, mutta onneksi näin bändin viime kerralla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, katsotaan jos vaatteet jossain kuvassa vilahtaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla