Persikkaista pitsiä

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen asukuva muotibkogi muotikuva tyyliblogi pitsitakki pitsibiker persikka mustat korkkarit sandaalit

Tässä taas yksi viime kevään halpisEbay-ostoksistani, pitseillä ja vetoketjuilla somistettu jakku. Vähän tällainen hempeämpi. Hauska yksityiskohta on vetoketju, jonka voi kiinnittää hoikempana päivänä ulompaan ketjupuoliskoon ja pulleampana sisempään. Kuvasta näkyy kumpi päivä mulla oli.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen asukuva muotibkogi muotikuva tyyliblogi pitsitakki pitsibiker persikka nahkatakki

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit aikuisen naisen asukuva muotibkogi muotikuva tyyliblogi harmaa niittipusero lindex niitit beige paitapusero bay
jakku Ebay - housut ja niittiolkapusero Lindex - paitis kirppis - korkkarit Englannista

Jotenkin kummasti näihin kuvaushetkiin osallistuu aina asiaankuulumattomia tekijöitä. Milloin ilkeitä hyttysiä, milloin yliystävällisiä koiria. Autiotalolöytöni osoittautui hyvin monipuoliseksi kuvauspaikaksi. Tähän asti. Nyt sitten lähellä olevaan taloon on muuttanut nuorehko mieshenkilö, joka tietysti ampaisi keskeyttämään kuvaushetken. Ja mitä minä hänelle sanon? No että taloa ja kukkia tässä toki kuvaamassa olen (korkokengissä ja pitsibikerissa). En tiedä mitä tuumasi, mutta kovasti varoitteli menemästä sisään ettei lattia vaan romahda. Liitän siis häiriötekijälistani jatkoksi ylihuolehtivan kyläläisen.

Asukuviin soveltuvuustestissä tällä kertaa kamerakirppikseltä ostamani Canon 35 mm f2. Tämä on aika kiva, loistava tarkennus ja terävä piirto. Sopii myös lähikuvaukseen kuten alla olevasta kukkakuvasta huomaa. Koska tosiaan, kukkiahan minä siellä autiotalon vieressä kuvailin. Ainakin yhden kuvan, mutta siinä onkin monta kukkaa!

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit valokuvablogi valpkuvaus kamera canon 35 mm f 2.0 f-2 kukkakuva kukka lähikuvaus makrokuvaus

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit valokuvablogi valpkuvaus kamera canon 35 mm f 2.0 f-2

Nyt pitäisi päättää mihin lähteä lasten kanssa muutaman päivän reissulle. Seitsemän henkeä ja kaksi koiraa, siinäpä aina miettiminen erityisesti majoituksen kannalta. Eiköhän me kuitenkin jotain keksitä!

Ne on korvikset!

Kommentit

 1. Ihana jakku ja hauskat nuo korvakorut.
  Aiheutti hieman hihitystä tuo ylihuolehtiva kylänmies :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turha näille on selitellä, että blogiin (mihin?) minä tässä vaan itsestäni (täh????) otan kuvia (miksi ihmeessä?) =D

   Poista
 2. Kuvasithan sinä siellä kukkia kovastikkin, kuvassa näkyy oikea kukkanen ihana pitsibiker päällä! Siis toi takki on mielettömän ihana, romanttisen ja rockin sekoitus eli just mullekkin <3 Ja mikä väri<3 Noi korvikset on myös hauskat, luulin ensin et ne on pinssejä takkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, ilmiselvä rentun ruusu ;) Korvikset hämäävät kuvakoollaan, todellinen koko taitaa sentin luokkaa :)

   Poista
 3. Meillä on kanssa milloin yli-innokkaat naapurin lapset, puistokemistit tai uteliaat naapurit värittämässä asukuvaushetkiä. Joskus olen rohjennut yksin "kukkia kuvaamaan", mutta yleensä toivon, että joku on mukana edes rekvisiittana...

  Tosi kiva tuo biker! Ihan sun oloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin otan mielelläni jonkun lapsista mukaan, jos julkisemmalla paikalla erehdyn sekä kameran taakse että eteen yhtäaikaa. Näyttää homma edes hieman täysjärkisemmälle. Sulla on "vähän" hankalampi löytää rauhallista kukkien kuvauspaikkaa, mulla täällä periferiassa on sentään melkoinen sattuma, jos joku sattuu ohi kävelemään ;)

   Poista
 4. Minulla on myös 35mm Nikonissa, on kyllä tosi hyvä linssi. Hyvää reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suunnitteluvaiheessa vielä reissaamiset :) Tuo 35 mm on iältään ja malliltaan vanhin mun objektiiveista, mutta toiminnaltaan heti laajiksen jälkeen hyvänä kakkosena.

   Poista
 5. Ihana asu taas <3 Onnea uudelle putkelle, hyvältä vaikuttaa! Ja oikein mukavaa reissua =)

  VastaaPoista
 6. Huolehtivainen nuorimies :-) Hauskat korvikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että huolehtivat meistä täti-ihmisistä ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Tykkään, että ne harvat korut joita käytän, saavat olla vähän hassuja ja kummallisia :)

   Poista
 8. Kiva biker! Hyvä kontrasti mallin ja materiaalin välillä. Ja voi kylänmiestä... :D

  VastaaPoista
 9. Valokuvaaja voi matkoillaan törmätä kaikenlaisiin asioihin ;) ;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on yllätyksellistä, kulkiessa tutustuu kaikenlaisiin ihmisiin :)

   Poista
 10. Hahaaa.... mullakin käynyt vähän samalla tavalla. On se kumma kun ei saa rauhassa kuvailla edes kukkia :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää seuraavalla kerralla pyytää näiltä häiriötekijöiltä, että viitsitkö kuule tulla painamaan sitä kameran nappia, kun ei oma käsi sinne asti veny ;)

   Poista
 11. Kaunis on toi sun jakkusi. Sinä se sitten löydät aina kaikkea erikoista... Ehkä siis se majoituskin löytyy ;) On siinä varmaan omat haasteensa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on takataskussa yksi varma majoitusnakki :) Ollaan me joo aika haasteellisia, täytyisi alkaa laittaa ylös millaisia majoitusvaihtoehtoja hotellit ym. tarjoavat tämän kokoiselle porukalle.

   Poista
 12. Ihana jakku ja muutenkin kesäisen pehmeän sävyinen asu ja noi korkkarit, uskomattomat! Wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia <3 Nyt on jalass korkkarit, jotka eivät jokaisella askeleella yritä jäädä matkan varrelle ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?