Viisi asiaa minusta

Sain aikaa sitten Annulta haasteen kertoa viisi totuutta liittyen valintoihini. Postauksen heti kirjoitinkin valmiiksi, mutta ne kuvat....Päädyin käyttämään osittain vanhoja kuvia, koska ne sopivat aiheeseen hyvin.

Näin Annu kysyi ja minä vastasin:


1. Minkä tyylistä vaatetta tai asustetta et enää pukisi päällesi mistään hinnasta, vaikka joskus siitä kovasti piditkin?

PauMau blogi vintage valokuva 70-luku 1979 muoti seitsemänkymmentäluvulla rullalauta '70s seventies fashion skateboard young girl throw back thursday (1 of 1)

Tätä täytyi miettiä. En koskaan enää on niin lopullisen ja ehdottoman kuuloista. Mutta joo, omalta kohdaltani lyhyeksi jääneen rockabillyajan aikaisia hiihtohousuja! Sellaisia, jotka kiskottiin vyötärölle ja toisesta päästä niistä kiskoi alaspäin jalkojen alle laitetut lenksut. Kun housut laittoi jalkaansa, olivat ne kivasti ryhdikkäät ja kapeat. Tunnin päästä ne olivat venähtäneet sekä polvista että persauksista lököttäviksi vaarinkalsareiksi. Siis en enää ikinä! Itselläni hiihtarikausi taisi jäädä lyhyeksi, sillä valitettavasti (onneksi) kuvaa en niistä löytänyt. Lähes samalta ajalta kuvana toimikoon jättiteepaita helmasolmulla ja LaPaz farkut.


2. Mistä osasista kesätyylisi koostuu?

PauMau blogi nelkytplus nelkytplusblogit nelkytplusbloggaaja 40plusblogit asukuva kesäasu kesävaatteet aikuinen nainen tyyliblogi muotiblogi

Mä olen tyylillisesti(kin) tällainen tuuliviiri, yhtenä päivänä ehkä kukkamekko, toisena vaikka myrkynvihreät pääkallotrikoot jos siltä tuntuu. Sään mukaan menen. Värit ja materiaalit toki kevyempiä ja lahje sitä lyhyempi mitä enemmän mittarissa on asteita.


3. Lempivuodenaikasi vaatetuksessa?

PauMau blogi nelkytplus nelkytplusblogit nelkytplusbloggaaja 40plusblogit asukuva kesäasu kesävaatteet aikuinen nainen tyyliblogi muotiblogi syysasu

Syksy! Voi pukea päällensä melkein mitä vaan eikä tule kylmä, ei kuuma eikä mikään näytä vuodenaikaan sopimattomalta kun sen asustaa oikein.


4. Seuraava asustehankintasi?


PauMau blogi kengät korkokengät hopeiset korkkarit kenkäblogi shoes silver higheels shoe blog vanha aitta

Hmmm....mitään en tarvitse, en ainakaan kenkiä. Joten kengät?


5. Kun ensimmäiset helteet tulevat

PauMau blogi nelkytplus nelkytplusblogit nelkytplusbloggaaja 40plusblogit prätkä moottoripyörä harrikka hd sporster 1260 cc 1200 cc spora chopper custom chopattu lossi sisäsuomessa Itä-Suomi motorbike biker baby biker lady harley davidson finland ferry easter

PauMau blogi kesä meri suomenlahti itämeri uimaranta porvoo summer warm gulf of finland beach sea

...aion tehdä ruokaa, pestä 12 kg koneellisen pyykkiä, viikata 12 kg pyykkiä kaappeihin aivan kuin kaikkina muinakin vuoden 365 päivänä. No joo, eiköhän silloin jossain välissä ehdi piipahtamaan motskarilla vähissä vaatteissa lenkki heittämässä. Aivan varmasti aion myös itseni ulkoistaa pihalle bikineissä, kirja kädessä viltille makaamaan unohtaen arkisen aherruksen ja sen kaiken mikä munonpakkotehdäjustnyt.

Kiitos Annu haasteesta!

Kommentit

  1. Ihania vaatteita ja sulle sopii näköjään ihan kaikki :))
    - Täällä taitaa olla toinen tuuliviiri... "omantienkulkijaksi" olen itseäni kutsunut! Oikein mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omantienkulkija, juuripa sitä :) Kivaa lauantaita sullekin Marru :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja hauskoja vastauksia.
    Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia ja kauniita asukokonaisuuksia.. ne hiihtarit oi ja voi, niitä minäkin olen käyttänyt:)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja asuja ja komppaan Marrua, sulle sopii kaikki vaaatteet ja omaat kauniin ja kivan persoonallisen oman tyylin. <3

    upeaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tiia ja mukavaa viikonloppua sinullekin :)

      Poista
  5. Amazing photos, the outfits all look great on you. Where are you going on that gorgeous motorcycle?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Caramella. The pic is taken last summer on our trip to Eastern Finland. It was a short ferry trip over some lake. The motorcycle is build by my hubby :)

      Poista
  6. Wau mitä asukuvia taas! Sulla on kyllä tyyli kohdallaan. Erityisen ihanat noi ruutuhame ja ruutunilkkurit <3 Oispa kiva tulla penkomaan sun vaatekaappia (tai huonetta kun ei kai ne kaappiin mahdu tai vaatetaloa, ei kai ne huoneeseenkaan mahdu...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi puhutaan ihan huoneesta vaan ;) Täytyy sanoa, että melko tiivistunnelmainen huone eli ei suinkaan jenkkilehtien walk in closet lepotuoleineen vaan sellainen, jossa joko kompastut johonkin tai joudut tekemään Jorma Uotisenkin kadehtimia pujotteluliikkeitä, jotta tavarat eivät tippuisi niskaan ;)

      Poista
  7. Hiihtarit, jee ;) yhden ajan villitys ja hyvin kuvailtu :) kenkiä et varmaan "tarvitse" , mutta niitähän ei vaan voi olla liikaa ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta voi kammotus, joudun kyllä luopumaan suuresta osasta avokasmallisia kenkiä, koska mun toinen jalkani on mystisesti kutistunut eikä avokkaat enää pysy jalassa. Ja sehän tarkoittaa sitä, että tavaratasapaino on säilytettävä ja menetettyjen tilalle hankittava uutta ;)

      Poista
  8. Sulla on kyllä hieno, oma tyyli pukeutumisessa. Voi kamala, ihan unohtanut koko hiihtarit. Niitä en todellakaan minäkään jalkaani enää laita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Pitäisikin joskus laittaa aivoriihi pystyyn ja muistella kaikkia menneisyyden kammotuksia. Hyväntahtoisella tavalla tietysti, sehän on elettyä elämää :)

      Poista
  9. Vaikka olisit tuuliviiri, nin sä oot ihana tuuliviiri ;))) Mii laaiiikkk.

    VastaaPoista
  10. Asusi eivät koskaan ole tylsiä vaan rohkean persoonallisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanan rohkaiseva palaute :) Ihailen itsekin persoonallisia ja omaa tyyliään noudattavia pukeutujia.

      Poista
  11. Ihana postaus ja sinulla hyvä oma tyyli // joten pidä kiinni siitä :)

    paras kuva minusta oli tuo prätkäkuva // kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tuula :) Kuvassa muutaman päivän loman ensimmäinen päivä, tuntematon tie ja taivas auki edessä, mikäs siinä ollessa. Hyvä fiilis välittynee :)

      Poista
  12. Tuo sinun moottoripyöräkuvasi on vaan ni-in rock :) <3! Hauska postaus PauMau. Aurinkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Sana :) Aurinko ja sadetta, sopivasti vuorotellen.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla