Rouva sininen


PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus aikuisen naisen asukuva sininen asu nahkarotsi tiukat farkut kiilanilkkurit chanel kultaketju

Onpa ollut tapahtumakeskeinen tämä blogi viimeaikoina, mutta niinhän se kesä aina on. Talvella ehtii nyhjöttää neljän seinän sisällä ihan tarpeeksi. Välillä täytyy kuitenkin purkaa koneelle kertyneitä asukuvia. Tässäpä yksi niistä.

Huomaan pukeutuvani aika usein yhteen väriin. Mutta silloin ihan ehdottomasti vaatteiden täytyy olla keskenään eri sävyisiä ja mielellään myös eri materiaalista. Kokonaan samansävyinen asu on tylsä ja hieman hassukin jos kyseessä ovat kirkkaat värit. Paitsi että kokomusta ja -valkoinen ovat aina hyvä valinta.

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus aikuisen naisen asukuva sininen asu nahkarotsi tiukat farkut chanel kultaketju kesäasu

Keinonahkarotsi on yksi Ebayn takkikauppahurahduksia. Täällä jo kerroin kuinka edullinen hinta sai ostamaan muutamankin erilaisen takin. Takin malli on tosi kiva ja menee rennommin farkkujen kanssa, mutta tarvittaessa vaikka kotelomekkoon yhdistettynä sopii tiukempaankin tilaisuuteen.

Juhannuspuuhat on vielä hakusessa, ilmojen mukaan mennään. Toivottavasti ne ovat suotuisat.

Rentoa juhannusta :)

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus aikuisen naisen asukuva sininen asu farkkuliivi lee cooper 70-luku hippi tiukat farkut kesäasu
takki Ebay - pusero Ellos - farkut Lindex - 70-luvun farkkuliivi Lee Cooper, kirppis - kengät Saksasta

Kommentit

 1. Taas wau ja wau! Tykkään ja varsinkin toi 70-luvun farkkuliivi, iihana! Sit jos kyllästyt siihen niin muista mua, jookos? Minäkin iskin silmäni yhteen siniseen nahkatakkiin yhdessä kaupassa mutta jätin vielä hautumaan. Kuten kerroinkin kerran, sininen nappaa nyt tosi paljon :) Mukavaa juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 70-luvun vaatteet on niin ihania! Tämäkin liivi hieman liian pieni siihen, että menisi kiinni, mutta hyvin se auki pidettynäkin toimii. Kirppiksellä kyllä katson tarkkaan kaikki vintage/retrovaatteet, jos eivät sellaisenaan sovi käyttöön, pienellä tuunauksella niistä voi saada aikaan vaikka mitä. Hyvää juhannusta sullekin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö ollutkin, hyviin löytöihin täytyy aina tarttua :)

   Poista
 3. Onpa upea rouva sininen´*´¯`•.¸¸.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mietin otsikossa onko vahvistamattomassa liitossa elävä nainen oikeasti rouva vai neiti, ei ole kyllä itsellään yhtään rouvamainen olo :))

   Poista
 4. Kivan pirteä asu ♡
  Oikein hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Ihana ruiskaunokki;) Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, ruiskukka on mun mielestäni yksi kauneimmista kukista. Hyvää juhannusta sinullekin :)

   Poista
 6. Kaunis, sininen kokonaisuus! Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis asukokonaisuus, tykkään paljon!!

  VastaaPoista
 8. Vau mikä sininen! Pukee sinua kauniisti, tuollaiset vahvat siniset ovat ihania, niitä olen viime aikoina ihastellut muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kai mä olen niin suomineito, että sininen sopii vaikka sitä harvemmin koko asussa käytän :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu

Saaristoseikkailu

Rannalla