Keltanokka kesäteatterissa Krapilla

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi kesäteatteri kut keski-uudenmaan teatteri särkelä itte ensi-ilta 2015 kesäkuu tuusulanjärvi rantatie kansankomedia

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi kesäteatteri kut keski-uudenmaan teatteri särkelä itte anna-leena sipilä seppo halttunen antiikki

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi kesäteatteri kut keski-uudenmaan teatteri särkelä itte jari pahkin susanna roine metsälintu pahkin
Keski-Uudenmaan kesäteatteri ja Särkelä itte 

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie ravintola kartanon päärakennus puisto ympäristö

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie päärakennus ravintola kyltti puukyltti vanha kartano

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie päärakennus ravintola vaha kartano ruokasali valkoinen kattaus hääpaikka päivällinen kukka-asetelma

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie päärakennus ravintola vaha kartano puoti maalaistori tuottajatori myymälä kukka-asetelma

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie puisto ympäristö vanha aitta

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie puisto ympäristö terassi sauna baari aitta

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus Krapi Krapihovi Tuusula Rantatie aitta puutarha ympäristö pihapiiri vanha rakennus


Kommentit

 1. Krapihovi on aivan ihana paikka, siellä on tullut käytyä muutaman kerran, viimeksi eräillä 50-vuotispäivillä (silloin siellä vielä touhusi keittiössä joku näistä julkkiskokeista ja yksi oli syömässä, älä vaan kysy nimiä kun en koskaan katsele mitään kokkiohjelmia...) ja Krapihovin äitienpäivälounaalla käytiin ennenvanhaan monesti. Vanhat rakennukset viehättävät ja niissä on ihana tunnelma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krapihovin äitienpäivälounaalla muuten minäkin olen käynyt, joskus kauan sitten. Kartanomaiset pihapiirit ovat ihania!

   Poista
 2. Hyvä sää teillä on ollut! Luulin ensin, että kyseessä on Thaimaan Krabi. No ei tainnutkaan olla:) Pitäisi kai aktioitua joskus joku kesäteatteri katsastamaan. Tähän mennessä en ole kertaakaan käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni olisin sinne Krabille kesäteatteriesitykseen matkustanut :) Tuonne Krapille -kovalla peellä- pääsi kuitenkin pikkuisen nopeammin. Upea aurinkoinen päivä ja ilta oli kumpanakin vierailupäivänäni, mutta eipä tuolla teatterissa olisi pikku sadekaan haitannut katsojia suojaisassa katsomossa istuskellessa.

   Poista
 3. Ei ole tuttu paikka, mutta kuvien perusteella olisi ihanaa tuonne päästä käymään. Kaunista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa ajella tuonne vaikka sunnuntaikahveille. Samalla voi käydä tutustumassa ihan pikku matkan päässä oleviin Aleksis Kiven kuolinmökkiin ja Pekka Halosen Halosenniemen taiteilijakotiin. Ja syksyllä järjestetään taiteiden yö, jolloin Rantatiellä on kova säpinä :)

   Poista
 4. Ei ole tullut käytyä, mutta kauniilta näyttää. Kesäteatterissa on kivaa, vaikka olen itse tainnut vaan kerran käydä kesäteatterissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myöskin huono käymään tilaisuuksissa, joissa täytyy olla tietyllä kellonlyömällä paikalla ja usein vielä pitäisi tietää päiväkin, jolloin niihin menee. Hankala yhtälö tällaiselle hetkessä eläjälle :)

   Poista
 5. Olen joskus sata vuotta sitten käynyt kesäteatterissa mun kummitädin kanssa... sen koommin en, mutta mieli on kuitenkin tehnyt mennä.

  VastaaPoista
 6. Huuii, onko täällä bloggaajaystävien joukossa näin vähän kesäteatterikävijöitä :)? Suosittelen lämpimästi ainakin joskus testaamaan.

  Krapin kesäteatterikin on vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, mutta kuin maaseudulla idyllisessä paikassa. Ja kuten PauMau totesi, lähiseudulla on myös paljon muuta must-koettavaa kuin teatteri.

  Kiitos PauMau mukavasta bloggauksesta. Kuvasi olivat jälleen kerran upeita.

  Kun Pertti Koivula kajautti esityksen päätteeksi Hurmion, ei sen jälkeen voinut olla muuta kuin hyvällä tuulella, vai mitä? Ja aikas mahtavaa, että miehesikin saapui teatteriin ja jopa viihtyi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ja KUT lipuista, viihdyimme tosi hyvin eikä varmasti jäänyt viimeiseksi kesäteatterikäynniksi nyt, kun on alkuun päästy :)

   Poista
 7. Pidän teatterista, mutta harvoin siellä tulee kuitenkin käytyä. Kesäteatterissa on tullut parisen kertaa käytyä. Kerran miehen kanssa ja kerran pojan kanssa lasten näytelmää katsomassa. Tavallisessa teatterissa jokusen kerran useammin, mutta ei sielläkään mitenkään paljon. Kiva, että oli molemmille mieluisa näytelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telkkarin ja erilaisten elokuvapalveluiden helppous on tainnut syödä yleisöä elävältä teatterilta. Tuolla Krapilla pyörii myös lastenteatteriesitys eli siinä myös hyvä "syy" kaikille lapsiperheellisille vierailuun tuolla. Vähän vaihtelua puuhamaille :)

   Poista
 8. Hih hih, yhtä MONTA kertaa olen minäkin käynyt teatterissa kuin siippasi :) Moni asia kyllä kiinnostaa kulttuurin puolellakin mutta teatterit ei koskaan ole ollut se "mun juttu". Mutta joskus uudet jutut yllättää positiivisesti, mikäs sen mukavempaa.Kivan näköinen paikka tuo Krapi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne munkin teatterikäyntini ajoittuvat vuosikymmenten taakse, joten en voi itseäni siinä suhteessa yhtään ylentää ;) Mutta oikeasti hyvät ja mukaansatempaavat teatteriesitykset ovat huomattavasti parempaa viihdettä kuin yksikään leffa. Tai no, melkein :) Mutta kesäteatterissa esityksen lisäksi SE juttu oli oikeastaan tunnelma; leppoisaa kesäillanviettoa ja väliajalla kahvia ja pulla...tai mitä kukakin :)

   Poista
 9. Ei meilläkään ole kovin montaa kertaa kesäteatterin penkkejä kulutettu, syynä on vaan yksinkertaisesti se ettei tule vaan lähdettyä :o/ Hienot puitteet kesäteatterille tuolla Krapilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krapin ympäristö on todella kaunis, maaseutumainen paikka. Pupujussikin kävi teatteriväkeä ilahduttamassa :)

   Poista
 10. Fun photos!
  Thanks for sharing at http://image-in-ing.blogspot.com/2015/06/the-other-worldly-insect-world.html

  VastaaPoista
 11. Olimme mieheni ja minä myös viime perjantaista-lauantaihin Krapissa ja meillä oli aivan ihanaa.
  Saunoimme ja katsoimme tuon esityksen minkä jälkeen menimme syömään ja kokollakin tuli käytyä.
  Olisin ollut vielä toisen vuorokauden mutta kun ei tullut varattua huonetta niin piti lähteä kotiin.
  Hyvät Juhannus muistot joten eiköhän tule ensi vuonna taas tehtyä samoin ja viisaampana varattua kaksi yötä hotellista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hotelli onkin mielenkiintoinen paikka, vanhaa navettarakennukseen tehty. Olen siellä ollut koristelemassa yhtä morsiusparin huonetta :) Ja mikäpä tuolla on yöpyä, lyhyt matka joka paikkaan, todella keskellä Uuttamaata.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla