Kuinka pelot voitetaan

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival janne niska nostolava

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival sininen taivas kesä keravan keskusta janne niska nostolava

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival janne niska kerava keskusta puisto metsä talo horisontti sininen taivas kaupunkinäkymä ylhäältä pikkukaupunki

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival pääkatu

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival selfie kiss paita farkkuliivi pekka niska nostolava lintuperspektiivi korkeanpaikankammo festarialue
Kerava lintuperspekktiivistä

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival 15 kerroksiset talot kerrostalo keravan keskusta pekka niska nostolava

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival janne niska kerava keskusta puisto metsä talo


PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus kerava tribute to sherwood festival r-kioski keravan keskusta pekka niska nostolava

Kommentit

 1. Kääk miten korkealla olet ollut! Mahtavat maisemat ja huippu kokemus varmasti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttukin seutu näyttää erilaiselle suunnasta josta sitä ei ole tottunut katsomaan. Aika korkeallahan tuossa käytiin :)

   Poista
 2. Hei, iso onnenpotkuhali urheasta teostasi!! En voi kuin ihailla uskallustasi. Kävin viime viikolla korkeanpaikan kammoisena Berliinin tuomiokirkossa, jonka kupoli kohoaa noin 100 metrin korkeuteen. Happi oli loppua, vaikka olimme ulkona, käytävää kiersi muurikaide eikä aivan alas nähnyt. Alas pääsin hitaasti seinän viertä pitkin kaiteesta pidellen. Pöljää, mutta totta! Sinä oli rohkea PauMau!

  Sitä paitsi hienoja maisemia näit :)! Ja anna palaa videoita vain jatkossakin ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo oli niin epätavallinen tilanne (ei seinä, ei rakennusta lähellä) ettei aivot osanneet hakea niitä normaaleja toimintasignaaleja esim. kun katsot korkealta parvekkeelta alas tiedät mitä odottaa. Kyllä tuolta varmaan muuten pohjoiseen naapurikuntaakin näkyi ;)

   Täytyy joskus kokeilla millaista jälkeä järkkärin videotoiminnalla saa aikaan. Musta tulee smanalainen kuin 8 v. poikani, joka sai käyttöönsä vanhan digivideokameran: Kuvaa kaikkea ympärillä ja välillä vähän sellaistakin mitä ei tarvitsisi kuvata :)

   Poista
 3. Jalkoja tutisuttaa jo pelkkä katseleminen. Rohkea olet ollut.

  VastaaPoista
 4. Hui ja vau! Enpä olisi tainnut itse kyetä noin korkealle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kykenee tekemään asioita joihin ei uskoisi etukäteen pystyvänsä :)

   Poista
 5. Hui apua miten korkealla! Itse ainakin pelottaisi, todella rohkeaa!

  VastaaPoista
 6. Huimaa jo pelkkä kuvien katselu - minusta ei tuohon ihan vähällä rahalla olisi;)
  Onnittelut rohkeudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja me vielä maksoimme tästä lystistä ;) Benjipaikkoja bongaillen...

   Poista
 7. Voi olla, että olisi mahanpohjasta vähän ottanut kipiää... Oot sä hurja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkasen meinasi alussa kipristää, sillai hyvällä tavalla :)

   Poista
 8. Huhhuh... minulta ois varmaan (vieläkin) jäänyt menemättä!

  VastaaPoista
 9. Wau, onnittelut pelon voittamisesta! Tuo näyttää kyllä aika hurjalta. Ja kun se vielä liikkuu! Minä olen joskus kävellyt rakennusnosturin sillalla mutta se sentään seisoo paikallaan eikä kyllä ulotu noin korkeallekkaan. Tosin itsellä ei ole ollut tuota pelkoa koskaan, päinvastoin, mitä korkeammalla sitä parempi ;) Kyllä sä vielä hyppäät sen benjinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies ehdotti myös jotain ihmiskuulajuttua. Nyt on jo liikaa valinnanvaraa =D

   Poista
 10. Jestas ja jösses, teit sen! Uuh ollaan molemmat käyty lähiaikoina korkealla, riivaakohan meitä jokin keski-ikäisyys jutska. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun tämä on sellainen jutska, että ollaan tajuttu, että nyt tai ei koskaan ;)

   Poista
 11. Voi miten kiva! Minulla on ollut haaveena jo useamman vuoden, että pääsisin torninosturiin. Varmaan jää kiipeämättä, kun on ne tikkaat tai mitkä portaat. Ja luvat ja kaikki varmaan pitää olla jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, en tiedä olisiko minusta kuitenkaan kiipeämään mitään tikkaita :) Saattaa kyllä olla hankalaa tuollaisen mahdollisuuden saaminen. Tai sitten totetuttaa haaveensa kunhan illat syksyä kohden pimenevät ;) Voi tietysti olla, että noin toteutettuna loppuyönsä joutuu viettämään jossain muualla kuin omassa kotisängyssä ;)

   Poista
 12. Ohion, nostan kyllä hattua sinulle, ja " korkealle" - tuo itsensä ylittäminen ja omien rajojen kokeileminen on tosi jännää!! Toivotan sinulle oikein hyvää juhannusta, toivotaan että lämpenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tarttua hetkeen, jälkikäteen harmittaisi uskalluksen puute. Ja voi huoh tuota ilmaa, ei kovinkaan lupaavalle näytä. Suunnitelma B kenties juhannukseksi käyttöön. Parasta juhannusta näissä olosuhteissa ;) sinullekin Tuulikki!

   Poista
 13. Korjaus. Ohhoh, alussa! Tää ennakoiva tekstinsyöttö on kyllä salakavalaa jos ei muista tarkistaa tekstiä tarkkaan.. ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennakoiva syöttö tuottaa joksus mielenkiintoisia lausahduksia, ohion sopii kyllä myöskin postauksen aiheeseen :)

   Poista
 14. Aivan mahtavat kuvat ja video!!! Onnittelut uudesta aluevaltauksesta <3

  VastaaPoista
 15. Olipa hauska video<3 Hyvä uusi aluevaltaus. En kyllä tiedä olisinko itse korkeanpaikankammoisena lähtenyt mukaan! Rohkea teko korkeanpaikan kammoiselta. Nostan hattua. Mulla on työpaikka 9:nnessä kerroksessa enkä koskaan mene parvekkeella edes kaiteen viereen...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän noissa korkeissa parvekkeissa oikein on, mulle tulee alas katsoessa tunne, että maailma keikahtaa hetkeksi ihan väärinpäin. Ja lapsen istuin neljännen kerroksen parvekkeen reunalla muina tyttöinä (no en kyllä kuvan kanssa ;))

   Poista
 16. Huikeita kuvia ja huh miten reipas suoritus. Vaikka en ole kaikista korkeapaikankammoisin, vastaava juttu jäisi todennäköisesti tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hieno kokemus uskaltautua lähes sadan metrin korkeuteen. Ylhäällä muuten tuulee aika paljon vaikkei sitä maanpinnalla tuntisikaan ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?