Väärä valinta

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva aikuinen nainen leveälahkeiset farkut bootcut musta takki ellos lyhyt trenssi

Blogeja lukiessa saa usein sellaisen käsityksen, että sen lisäksi, että bloggaajien kodit ovat aina tipotop ja viimeisen päälle sisutuksellisesti suunniteltuja, myös vaatevalinnat menevät aina nappiin. Omalla kohdallani voin kyllä sanoa, että kumpikaan ei pidä paikkaansa. Koti on välillä (usein) kuin pommin jäljiltä ja huonoja vaatepäiviäkin löytyy aika ajoin. Pieleen menneistä asuvalinnoista yleensä oppii, mutta kuinkahan sen sekaisen kodin saisi pysymään järjestyksessä...

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva aikuinen nainen leveälahkeiset farkut bootcut nilkkurit musta takki ankle boots

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva aikuinen nainen leveälahkeiset farkut bootcut musta lyhyt neuletakki fashion blog style blog muotiblogi tyyliblogi

Pitkästä aikaa kaivoin kaapista leveälahkeiset farkut jalkaani. Nehän on nyt niin in ja pitäisi kai olla ihan nilkkapituiset ollakseen just niin kuin muotilehdet kertovat. Sellaisiin en kyllä itse suostu pukeutumaan. Bootsien kanssa mopolla ajaessa lahkeesta leveät farkut on jees, mutta jotenkin tämä asu jäi mulle vieraaksi. Ei noin leveitä ja pitkiä housuja oikein voi yhdistää kuin korkeisiin kenkiin, mutta nyt fiilis oli vähän liian ysäri. Ehkä mä jatkossa tyydyn vaan vähän maltillisemman levyisiin lahkeisiin.

Joku epäili pystyykö näillä keltakorkoisilla nilkkureilla kävelemään ja kyllä, tässä todiste in action. Enkä vaihtanut toisia kenkiä jalkaani kuvauksen jälkeen :)

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus asukuva aikuinen nainen leveälahkeiset farkut bootcut fashion blog style blog muotiblogi tyyliblogi mustat nilkkurit keltaiset korkkarit high heels ankle
takki ja neuletakki kirppis -farkut ja puserot kaapin kätköistä



Kommentit

  1. No sinun päälläsi vaan näyttää tuokin farkkumalli hyvältä! Ja olen samaa mieltä, niitä nilkkapituisia tai vielä pahempia polvipituisia leveitä farkkuja ei tulla näkemään myöskään tämän ladyn päällä;)
    Aurinkoista uutta viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin ne nilkkapituiset leveät farkut näyttävät mun silmääni kutistuneilta ja pieniksi käyneiltä. Nämä ovat ehkä ne kuuluisat viimeiset sanat ja ensi viikolla mulla on sellaiset jalassani ;)

      Poista
  2. Hyvältähän nuo näyttävät päälläsi! Aikaisin keväällä sovittelin leveälahkeisia farkkuja, mutta eivät lähteneet mukaani vaan jäivät kauppaan odottamaan ostajaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leveälahkeisten pitää olla just tietynlaiset, jotta viihtyisin niissä ja ne tuntuisivat hyvälle päällä. Varmaan ihan viisas päätös jättää ne farkut kaupaan, jos heti ensituntuma on epämukava, tuskin se siitä muuttuisi. Mutta mitään ei tiedä ennen kuin kokeilee, koskee niin vaatteita kuin muitakin asioita.

      Poista
  3. Mä en viihdy myöskään leveä lahkeisissa farkuissa, vaikka ne tällä kropalla näyttääkin kuulemma parhaimmilta.
    Trumpettihousut, muistatteko ne? Niitä ei tule enää minun jalkaani koskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei pidä uskoa asiantuntijoita, jotka kertovat mikä sopii meille ja mikä ei. Kyse ei ole pelkästään ulkonäöstä vaan myös viihtyvyydestä. Ja sen tietää jokainen itse, muut eivät sellaisia asioita voi kertoa.

      Mä voisin kyllä trumpettihousut huolia, jos lahkeet olisivat sellaiset erittäin laskeutuvat eli eivät levene joka suuntaan jäykkinä. Vai puhutaankohan me samoista housuista :)?

      Poista
    2. Minä en ole tältä kylältä löytänyt leveälahkeisia farkkuja, joten aioin viedä ompeljalle korjattavaksi yhdet neljän euron Jamekset ja pyydän tekemään kunnon purjeet. Mietin sitäkin, että jos laittaisi jotain tosi ohutta hyvin laskeutuvaa kangasta niihin. Pitää miettiä.

      Poista
    3. Kannattaa katsoa ettei kangas ole liian ohutta verrattuna farkun paksuuteen (tai pyytää ompelijalta arvio). Mulle kävi joskus niin, että vahvaan farkkuun yhdistettynä sivulevitys "hukkui" eli vaan pilkotti kävellessä sivusaumoista. Tietysti sellainen voi olla ihan tarkoituksellakin tehty efekti.

      Poista
  4. Heh, samaistun kyllä täysin tähän, meidänkin huusholli on useimmiten varmasti jokaisen siistin ja järjestelmällisen ihmisen kauhistus. Ja omat asuvalinnatkin ovat vähän niin ja näin, joskus jaksaa panostaa ja onnistuu, joskus taas mennään ihan metsään. Niin tuttua...

    Onpa muuten upeat keltaiset korot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tota tarvaraa olisi vähemmän niin järjestyskin pysyisi paremmin. Ja muut kootut selitykset...=D Sama juttu, välillä on aikoja ettei viitsi kuin tarkistaa, että päällä on pusero ja housut ja jalassa kengät.

      Vaikuttaisi siltä, että noissa koroissa on jotain ainetta, joka saa ne hohtamaan pimeässä samalla tavalla kuin heijastinliivi. Ovat vaan niin kapeat ettei niiden heijastustehosta paljon hyötyä taida olla.

      Poista
  5. On noi farkut sulla ihan makeet ja korkeet korot on niissä ne "oikeat". Mullakin ois yhdet mutta en sit millään osaa niitä käyttää. Eikä mulla ois sopivia kenkiäkään kun on vaan nilkkureita ja tennareita pääasiassa ja aina vaan jalassa tutut ja turvalliset pillit ja nekin yleensä lahkeet käännettynä fiftarimalliin. Oon tainnu juuttua siihen tyyliin, oispa mukava päästä pukeutumisneuvojan käsittelyyn... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeesti vaan kokeilemaan, siinä mitään neuvojia tarvita ;) Ajattelin vielä antaa leveälahkeisille mahdollisuuden ja kokeilla niitä tolppakorkojen kanssa 70-luvun tyyliin.

      Poista
  6. Sinä ihmeellinen pakkaus, kaikki näyttää päälläsi hyvältä. Levät lahkeet näyttäisivät päälläni hassuilta, sillä leventäisivät keskivartaloani enemmän.

    Upea olet ja asu myös. <3

    VastaaPoista
  7. Noi sun popot on niin rock. Kateellisena katselen niitä, sillä en ikinä edes pysyisi pystyssä vastaavilla. Oonko vähän niinku tennarityyppiä?.... Nimimerk. Vasta vuosi sitten ostin elämäni ensimmäiset korkkarit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ostaa sellaiset kiilatennarit, korot ja tennarit yhdessä. Niillä pystyy tarvittaessa kipittämään aika kovaa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla