Pikkuharmaa


PauMau blogi asukuva aikuinen nainen harmaa mekko pikkumusta pitkä neuletakki pitsisukkahousut pitkät sukat reisisukat stay up tyyliblogi muotiblogi persoonallinen tyyli

Asukuva on parin viikon takaa, jolloin lämmikkeenä vielä tarvitsi neuletakkia. Toisaalta neuletakki on kesän viileinä päivinäkin ihan hyvä ratkaisu. En oikein osaa käyttää pitkiä takkeja, mutta aina ei viitsi laittaa lyhyttä jakkua hameen tai mekon kanssa. Pitkä neuletakki on kiva ja rennompi vaihtoehto vaikkapa trenssille. Harmaa mekko on Martinellin. Edullinen kirppislöytö, jonka helmasta lähti mun käsittelyssäni muutama sentti pois.

PauMau blogi asukuva aikuinen nainen mustat korkokengät piikkikärki korkkarit bling bling kimalle tyyliblogi muotiblogi persoonallinen tyyli

Huomenna on luvassa kauneustuotteisiin tutustumista ja ehkä pikkuisen hemmotteluakin sekä ihanien kanssabloggareiden tapaminen. Tällaisiin tilaisuuksiin osallistuminen on mulle ihan uusi juttu, en aiemmin ole blogiin liittyen saanut kutsuja oikeastaan mihinkään. Olen hieman hämmentynyt siitä, että mitenkäs mulle nyt tällaisia kutsuja jaellaan. Kuitenkin olen nöyrästi kiitollinen mahdollisuudesta tutustua kaikkeen uuteen ja kivaan, normielämäni suurperheen pyörittäjänä ja lapseni omaishoitajana koostuu kuitenkin aika erilaisista elementeistä.

PauMau blogi asukuva aikuinen nainen harmaa mekko pikkumusta pitsisukkahousut pitkät sukat reisisukat stay up tyyliblogi muotiblogi persoonallinen tyyli
neuletakki ja mekko kirppis - kengät Englannista

The Pleated Poppy: What I wore
Styleelixir: Style sessions fashion link up

Kommentit

  1. Onpas tyylikäs asu ja sopii hyvin sinun kauniille vartalolle. Villatakki on varsinkin mieleeni ja itse aina tahdon unohtaa, että sitäkin voisi käyttää. Usein kuitenkin tuulee ja pelkään sitten palelevani ja valitsen sen trenssin:) Huomiseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Villatakissa on kyllä se huono puoli ettei se suojaa viimalta. Kiva nähdä huomenna :)

      Poista
  2. Kiva asu. Nuo pitsisukkikset olisi ihan kokonaan näkysällä vielä näpsempi :) Tuossa on tuota suoraa pintaa niin paljon, että tuo pitsi rikkoisi nätisti tuon värimassan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos RL :) Mietin myös tuota pitkien sukkien jättämistä pois, mutta niiden käyttöä puolsi se, että pitsit ovat oikeasti leggarit ;) ja se, että päivä tuli venymään puolille öin ja pelkässä pitsissä olisin luultavasti jäätynyt pystyyn.

      Poista
  3. Kaunis yhdistelmä ja täytyy sanoa, että kiitos vinkistä! .. Taidanpa laittaa ylleni trikoisen liivimekon, autoilua luvassa ja asun pitäisi pysyä silti siistinä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihattomat mekot ovat monikäyttöisiä, sopivat niin tyylikkääseen edustusasuun kuin rennompina alle laitettavasn paidan kanssa. Kiva, kun sait inspistä :)

      Poista
  4. On kyllä hyvännäköinen asu. Mä tykkään kovasti pitkistä neuletakeista ¤
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  5. Tästä yhdistelmästä tykkään tosi paljon - sopii sinulle hienosti. Mutta sinun kropallesi sopii kyllä mikä vain:)
    Bloggerin lukulista päivittyy taas miten sattuu. Kokeilin nyt erästä neuvoa, joka löytyi netin syövereistä: poistin itseni lukijapaneelista ja liityin uudelleen. Katsotaan, jokos alkaa pelittämään;) Ja samaa pyytäisin sinulta - kokeiletko, toimisiko ja päivitykset tulisivat ajallaan?
    Ihanaa päivää teille blogisiskojen kanssa! Niin olisin mieluusti ollut mukana;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisiko olla noin yksinkertaista, sehän täytyy heti laittaa kokeiluun. Suurkiitos vinkistä!

      Olisipa ollut kiva nähdä sinuakin, mutta next time sitten :)

      Poista
  6. Todella kiva ja monikäyttöinen, ikiklassikko joka taipuu moneen. <3

    VastaaPoista
  7. Samaa mieltä kuin Lady - kropallesi istuu mikä vaan :) harmaa on kauniin sävyinen ❤️ Mullakin bloggeri päivittyy miten sattuu enkä ole kaikkia postauksia huomannut tai sitten ei ole tullut .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ongelmakohdat mullakin :) Mikähän Bloggeria vaivaa, huomaan, että muiden blogivirrassa oman blogini kohdalla ei ole näkynyt pitkään aikaan postauksen pääkuvaa -no ei kyllä mitään muutakaan kuvaa. Lopun alkua?

      Poista
  8. Ihana asu taas kerran! Pitsisukat musta juuri sopivasti eli vähän on paljon, makeeta <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Mielettömän kaunis asu... ja kengät on upeat. Sua on aina yhtä ihana nähdä.... Meidän huumrotaju on niin samanlaista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka on siis sivistynyttä ja erittäin hillittyä ;) :)) Ilo on mun puolellani :)

      Poista
  10. Hyvä kokonaisuus! Villatakki jää minulta liian usein käyttämättä, kun ajattelen, että tuuli menee siitä kuitenkin läpi eikä lämmitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen on aivan ohuet takit. Mulla jää käyttämättä, koska ovat aina liian kevyitä tai silloin, jos niillä tarkenisi, pärjää yleensä hyvin ilman takkiakin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla