Mopoilukausi avattu

sporster mirrow Maltan risti

custom motorbike HD

Harley Davidson Chopper 1200 cc



Kommentit

  1. Porvoossa olet piipahtanut kahvilla :-) Eikö olekin talven jälkeen mukavaa päästä ajelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sielläpä juuri :) Ja on kyllä, ekoissa ajeluissa on aina sitä jotain. Tänään tosin taas on niin jäätävän kylmää, että saa nähdä koska seuraavan kerran tien päälle pääsee.

      Poista
  2. Ihana viillettää viime lauantain lämpimässä ja tuulettomassa säässä?

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon mopokauden avauksesta, itse avasin viime viikolla polkupyöräkauden. Himppa eritason kulkuneuvoja, mutta molemmat laajentavat liikkumismahdollisuutta. Ihanan keväisiä kuvia.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eri tason kulkuvälineitä juu, mutta arvaapas onnistuinko menettämään tasapainoni polkupyörällä, kun tytön pyörän ajattelin ajaa autolta oven eteen! Taitaa olla toistakymmentä kertaa edellisestä pyöräilykerrasta :)

      Poista
  4. Kyllä se kaksipyöräinen pitää ottaa esille heti kun on mahdollista, on sitten polkupyörä, mopo tai motskari. Ja hyvälle kahville - tottakai! (jos ei löydy kunnon teepaikkaa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksipyöräinen tuo kevään! Kyllä tuolta Porvoosta onnistuisi varmasti löytämään loistavan teepaikankin, mutta mun juttuni on aamutee ja päiväkahvi :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Lauantaina oli. Jos yhtään lohduttaa, nyt sataa räntää :/ :)

      Poista
  6. Minä pitäydyn edelleen neli- tai useampipyöräisissiä, tai ihan omissa jaloissa. Kaksipöyräiset ovat minun juttuni jos saa olla vaiin kyydissä, oli se sitten moottorilla tai ilman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä en istu toisen kyytiin kaksipyöräisellä kuin äärimmäisen pakotettuna =D Ei luota toisten ajotaitoihin ;)

      Poista
  7. Minulla alkoi eilen töihin pyöräily. Aamulla, kun poljin kotiin nukkumaan oli mopojakin jo kovasti liikenteessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla kunto kasvaa kevään tullen, tämä mun harrastukseni on vähän huono sen asian kannalta. Mutta raittiista ulkoilmasta kumpikin pyörillämme nautitaan :)

      Poista
  8. Kevään merkki tämäkin: moottoripyörät ja muut päristimet! Kiva kun muitakin kuvia haasteessa kuin kukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin ajattelin etten viitsi lähteä noita samoja maisemia tähän haasteeseen kuvaamaan, mutta tajusin, että minun kevääni näyttääkin juuri tältä :)

      Poista
  9. Ssinähän se on Porvoonjoen rannassa tuo kaffipaikka. Joku vanha makasiini tuo. Ollaan oltu myös joskus siellä syömässä. Iloa alkaneeseen ajokauteen! Muakin pelottaa jostain syystä enemmän "Metsästäjän" kyydissä kuin itse ajaessa vaikka sillä on paljon enemmän kokemusta kuin mulla. Mut kun silloin ei voi itse hallita tilannetta. Saatetaan vaikka nähdä tuolla baanoilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paahtimo nimeltään, koska siellä on varastoitu aikoinaan mm. kahvia :) Nykäise ihmeessä hihasta, jos reitin varrella tunnistat :)

      Poista
  10. Minä en ole vielä startannut ajokautta, mutta jospa viikonloppuna tai viimeistään ensi viikkona olisi aikaa ja tarpeeksi lämmintä :) täällä satoi vielä räntää tänään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan hieman parempia (ajo)kelejä. Meillä on satanut tänään vuorotellen rakeita ja vuorotellen räntää. Ja ollut jäätävän kylmä: pari kurkeakin laskeutui tuohon matalikolle ihan viereen poseeraamaan, mutta pelkkä ajatus kameran nappuloiden säätämisestä kohmeisilla sormilla sai vetäytymään visusti sisätiloihin.

      Poista
  11. Pyörät j mopot ovat takuuvarma keväänmerkki. Niin ja heleä taivas ja sen valo, se löytyy myös kuvistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alimmat kuvat otin taskussa kulkeneella pokkarilla ja vaikka se terävöittää värit lähes yliteräviksi, oli taivas luonnossakin kyllä kauniin kesäinen.

      Poista
  12. Kaksipyöräiset ovat kyllä varma keväänmerkki! Hieno peili! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudet peilit :) Vanhat olivat saman malliset mutta kärpäsenkakan kokoiset. Mies oli sitä mieltä, että mun muka pitäis peileistä nähdä jotakin ;)

      Poista
  13. Porvoossa ja kahvipaahtimon kahvilassa =)? Huhtikuu kuivatti tien <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sieläpä juuri Irkkunen :) Huhtikuu on kuukausista julmin ja sepä on taas viime päivinä huomattu. No, ehkäpä tämä tästä vielä muuttuu :)

      Poista
  14. Ihania kuvia <3 Itse olen ollut vain yhden ainoan kerran moottoripyörän selässä *punastuu* mutta se oli yksi elämäni hauskimpia ja jännittävimpiä elämyksiä! Eli osaan hieman eläytyä kevätinnostukseesi =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla