Vähän boho, pikkuisen rock

asu leveälahkeiset liituraitahousut flared trousers black and white outfit how to wear

En tänne blogiin ladannutkaan kuvaa Indiedays Inspiration -tapahtuman asustani, mutta ainakin Maijun blogista sellainen löytyy. Näiden kuvien asu on muunnos samaisesta asusta, tiukat nahkahousut vaihtuivat leveälahkeisiin liituraitahousuihin ja nilkkurit tolppakorkoavokkaisiin.

bow how to wear scarf biker jacket

Tuo huiviviritys kaulassa on ihan uusi kokeilu mulle ja ensin pelkäsin näyttäväni 80-luvun toimistorouvalle sen kanssa, mutta ainakin omasta mielestäni siltä kauhuvisiolta vältyin. Valkoinen kauluspaita on 70-luvun Pia&Paula -malliston äitiyspaita. Kyllä huomaa, että silloin raskausmahaa ei korostettu vaan mahdollisimman hyvin yritettiin peittää. Puseron helman alle olisi mahan lisäksi mahtunut liuta kakaroita eikä kukaan huomaisi mitään. Bikertakki on kahden euron kirppislöytö muutaman viikon takaa.

Kuvauspäivänä ei tarvinnut pitää hatusta kiinni, mutta huivista kyllä. Meinasi tuuli viedä tupeen päästä ja rusetin kaulasta.

boho outfit rock

Kommentit

  1. Heippa! Tykkään tosi paljon tuosta rusettipuserosta! Itse löysin samantyylisen tänä syksynä, ja aion yhdistää sen pehmeiden neuleiden yms kanssa :) Mukavaa sunnuntaita!
    xx J

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asu, tykkään kovasti! <3

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kiva kokonaisuus - ja tuosta nahkatakista tulee mieleen nuoruus! yllätyinkin, että se on Gina Tricot, koska se voisi olla muutaman kymmenen vuoden takaa - niin se muoti kiertää ympyrää!
    Tykkään myös kuvataustasta, se ja asu sopivat yhteen täydelisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, tuossa nahkatakissa on kovasti jotain kasarihenkistä, ilmankos sen tyyli minuun iski. Kuvataustana meidän kohta 150 v. vanha aitta, jyhkeä hirsirakennus kestää ajan hammasta vaikka pikkuisen jo kuluneet vuodet näkyvätkin :)

      Poista
  4. Vautsi! Valkoinen paita ja rotsi on aina tyylikäs yhdistelmä, ja tuo rusetti tuo tosi kivan lisän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen paita ja musta, lyhyt jakku on kyllä yhdistelmä, jolla pärjää monessa tilaisuudessa.

      Poista
  5. Wow, mikä asu! Rocklady! Ja tuo rusetti niin kuuluu asuun! Minullakin on vielä tallella jossakin tuollaiset liituraitahousut, pitänee kokeilla, jos mahtuvat vielä. Kiitos, inspiroiduin :)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulia ja ihanaa, kun mun vaatevalintani antavat inspiraatiota :)

      Poista
  6. Tykkään<3 Tuo on tosi cool asu! Huivi oikeastaan kruunaa sen, äitiyspaidasta ei kyllä näissä kuvissa ole jälkeäkään! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äitiyspaita fiilikseen tarvittiin tuo vyö, jonka ensin ajattelin vaan kulkemaan paidan helman alta ja näkymään tuosta edestä. Puseron soputelttamainen olemus sai kokeilemaan vyötä niin, että se kuroo vähän vyötäröä esille. Much better.

      Poista
  7. Hieno kokonaisuus! Bikertakki on hyvä löytö :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. hetken mietin kirppiksellä onko takki liian muovisen, tai oikeastaan paperisen näköinen, mutta onneksi sen mukaani otin.

      Poista
  8. Hyvältä näyttää äitiyspusero ;) ja rusetti on söpö ❤️ Silti rockrock !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muutama vuosi sitten vannoin, että en enää ikinä mammavaatteita päälleni pue ;) Kiitos :)

      Poista
  9. Kertakaikkisen ihana yhdistelmä rockia ja ladyä!

    VastaaPoista
  10. Niin sinun tyylinen. Taustan rakennus on upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taustalla meidän talon kokoinen luhtiaitta, jonka huoneisiin on liian helppo unohtaa kaikki tarpeeton tavara.

      Poista
  11. Kiitti, tuon biisin ansiosta minusta tuli minä :)) Bikertakki on myöskin se, joka on kulkenut mukana läpi vuosikymmenten, pituus ja istuvuus vaihtelevat, mutta perusmalli on ja pysyy!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla