Jättivetoketju

lilac violet fake fur jacket

Jos sitä taas täälläkin pistäytyisi muun tohinan ohella...Tällä kertaa vähän mietitymmässä kokonaisuudessa ja jaloissakin violettia kimallusta. A-linjainen Auteren Teollisuus Oy:n valmistama farkkuhame on seitkytluvulta, mun mielestäni leveähampainen vetoketju on "se" juttu tässä ja vaati näkyäkseen ehdottomasti puseron helman vyötärön sisäpuolelle.

Saappaissa on ulospäin käännettävä karvavuori, mutta mielestäni karvan aika on vasta sitten myöhemmin. Näppärät kengät, sillä karvan voi piilottaa nostamalla varren pystyyn.

black ankle boots lilac glitter Lindex

Jos kuvien värit tai muut ominaisuudet näyttävät oudoille, johtuu se siitä, että latasin lokakuun lopulla kokeiluversion Lightroomista (siis se kuvankäsittelyohjelma) enkä ole oikein ehtinyt perehtyä sen ominaisuuksiin, mutta sitkeästi yritän sillä tehdä peruskäsittelyt. Mun peruskuvankäsittelyni tarkoittaa rajaamista, kuvan terävöitystä ja sävyjen todenmukaistamista. Pakko vaan on yrittää ja erehtyä tuolla Lightroomilla ennen kuin 30 päivän testiaika menee umpeen, jotta tietää onko kannattava hankinta. Kovasti on ainakin erilainen kuin aikaisemmin käyttämäni ilmainen Gimp. Kokemuksia Lightroomista?

jeans skirt 70's seventies
keinoturkistakki (Only), ruutupaitis ja farkkuhame kirppis - glittertrikoot Lindex - saappaat Englannista

Kommentit

 1. Ihana asu. Kiva tuo farkkuhame. En ole kokeillut tuota kuvankäsittelyohjelmaa, mutta "ammattiharrastajat" sitä kovasti kehuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nä olen nyt oikein käyttämällä käyttänyt Lightroomia ja kyllä se tällä kokemuksella vaikuttaa varsin varteenotettavalle vaihtoehdolle.

   Poista
 2. kiva kokonaisuus ja minulle kolahti tuo lilan värinen tekoturkisjakku!

  Olen kokeillut kanssa tuota lightroomia mutta koen ainakin sen tällä hetkellä liian monimutkaiseksi.
  Käytän itse nyt Picasaa ja se on ainakin helppo ja nopea käyttää. Se on myös ilmainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekoturkistakkeja mulla löytyy useamassa värissä, se on niitä vaatteita, jotka ovat kulkeneet lemppareinani läpi vuosien.

   Mulla on Picasa käytössäni tiettyjen kuvien arkistointipaikkana ja kollaasien tekoa varten, mutta sen kuvankäsittelyominaisuuksiin en ole tutustunut, täytyypä katsastaa kuinka se siihen hommaan taipuu.

   Poista
 3. Retee vetskari ! Picasaa käytän , jos teen kollaaseja , muutenhan en juuri kuvia käsittele , korkeintaan rajaan rojut ympäriltä näkynättömiin. Picasakin tuntuu mulle vaikealta , en ainakaan kovin nopsaan mitään saa aikaiseksi , tumpelo kun oon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picasaa minäkin kollaaseihin ja siihen se on varsin oivallinen ohjelma. Tuota Picasan kuvankäsittelypuolta tänään katselin, mutta jotenkin ei vakuuttanut minua.

   Poista
 4. Tuo hame on tosi kiva! Ja nythän noita pörröjä on tässä syksyssä eli ajan hengessä olet mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvä puoli tässä on, että kun joku vaate miellyttää itseään ja sellaisia muutaman vuosikymmenen putkeen käyttää, vääjäämättä aina silloin tällöin on kiinni muodin syrjässä ;)

   Poista
 5. Kiitos Saija :) PhotoScapesta en ole kuulutkaan, täytyypä heti etsiä kokeiluun.

  VastaaPoista
 6. Kuvankäsittelyssä olen vielä alkeistasolla, kollaseja olen jonkin verran tehnyt. Gimppiäkin olen kokeillut muutaman kerran, mutta pitäisi jostain raapia aikaa sen opetteluun. Lighroomia en ole kokeillut, mutta kovasti kehuja olen siitä kuullut. Ihana asu, vaalea violetti sopii hyvin sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman päivän kokeilulla täytyy sanoa, että Lightroom tuntuu nopeammalle käyttää, mutta Gimp on tietysti ilmainen.

   Poista
 7. Hauska tuo farkkuhame ja sopii varsin hyvin tuon pörrön kanssa. Pörröjakkuja on tullut katseltua, mutta onneksi tiedän ettei ole mun juttu, koska viimeistäänkin ne saavat mut näyttämään venäläiseltä kuulantyöntäjältä...:D Ei ole täälläkään Lightroomista, kameroiden omat käsittelyohjelmat kun ovat menneet vanhoiksi uusien käyttöjärjestelmien myötä on käytössä täällä ilmainen versio PhotFiltrestä ja lisäksi netissä käytettävä PixlExpress. Molemmat suht käteviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D Eihän venäläisissä kuulantyöntäjissä mitään vikaa ole, varsin rivakan näköisiä rouvia ovat ;) PixlrExpressiä olen mäkin joskus kokeillut ja onhan netti pullollaan tuollaisia ohjelmia, joita voi käyttää selaimen kautta. Sitä vaan uskottelee vanhan liiton naisena itselleen, että ainoa oikea ja käytettävä ohjelma on se, joka löytyy omalle koneelle ladattuna :)

   Poista
 8. Kiva kokonaisuus ja kuvat ovat kauniin värikkäitä. Gimppiä opettelen vasta käyttämään, tosin en tiedä mihin vaihtaisin kun se on Linuxin mukana koneessa. Omille, kovin vajavaisille taidoilleni, se tuntuu olevan varsin riittävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Gimp on kyllä ihan Lightroomiin verrattava ohjelma, oikeastaan sen ainoa "ongelma" on hieman hankala käytettävyys. Mutta ihan perusjutut, rajaukset ja terävöitykset, hoituvat sillä helposti (kunhan ensin löytää oikeat nappulat ;))

   Poista
 9. Nätit vaatteet jälleen kerran! Lightroom on mulla ollut vuoden verran, mutta en ole saanut aikaiseksi opetella sitä. No, se tuli kylkiäisenä Adoben paketissa kun otin Photoshopille vuokralisenssin. Olen vaan niin vuosien varrella tottunut käyttämään sitä, etten ole Lightroomia jaksanut opetella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niissä taidakaan olla eroa kovinkaan paljon, Lightroom on yksinkertaistettu versio Photarista. Ja tosiaan, samassa paketissa tulevat Adoben muutettua ohjelmat kuukausihintaisiksi.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla