Pronssinapit

military jacket

Mikähän mahtaa olla tämän takkimallin nimi? Englanniksi sitä kai kutsutaan military jacket, mutta suomenkielinen vastine sotilastakki tai armeijatakki viittaavat mielestäni ihan toisen näköiseen vaatteeseen. Tämä ajaton takkimalli sopii moneen asuun ja kaikkein upeimmat versiot olen nähnyt Jimi Hendrixin ja Adam Antin (sen yhden kasaribändin laulaja) päällä.

Nyt taas on se aika, että täytyy alkaa kerrostaa pukeutumisessa. Kun laittaa tarpeeksi vaatetta alle ja päälle, pitenee vaatteidenkin käyttöaika. Tämä neulemekko on malliltaan ja olemukseltaan aika syksyinen, mutta lyhythihaisena sitä ei sellaisenaan voi käyttää, ainakaan mun kaltainen vilukissa. Pitkähihainen paita alle ja hyvin pärjää. Näissä väreissä muuten pystyy hyvinkin sulautumaan syksyiseen taustaan :)

ruskea mekko brown knitted dress

ankle boots lace up
takki Ellos - mekko TuttiFrutti - vyö kirppis - kengät Saksasta

Kommentit

 1. Ihana kokonaisuus taas. Takki tuo mulle mieleen jotkut ihanat ysäritakit. Näyttää niin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MicMac myi tämän tyylisiä takkeja kasarilla. Muistan, että olivat julmetun kalliita sen hetkiseen rahan arvoon verrattuna.

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus ja nuo kengät. <3 Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, herrainkengät matalalla korkealla korolla :)

   Poista
 3. Wau, kuinka komea asu ja kuinka sairaan hyvä vartalo sinulla onkaan! Olen seurannut mielenkiinnolla blogiasi ja mielettömiä (positiivisella tavalla) asukokonaisuuksiasi. Osaat todellakin yhdistellä eri tyylisiä osia huimiksi kokonaisuuksiksi. Hyvää Joulun Odotusta Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, nöyryydellä ja kiitollisuudella otan vastaan ihanan mieltälämmittävän kommenttisi. Oikein hyvää joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 4. Vau, mikä kokonaisuus! Vyönkin voisin ottaa heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En tuota vyötä osaa tarkasti ajoittaa, mutta eikös 80-luvulla käytetty tuollaisia isosoljellisia vöitä, jotka kiinnitettiin selän puolelta?

   Poista
 5. Kaunis tuo mekko, syysneulemekkoa etsin vaatekaappiin mutta tämmöiselle pötikälle se on yllättävän vaikeaa. Takki sopii hauskasti mekon kanssa. Sehän on melkein kuin jakku. En minäkään tuota osaisi sotilastakiksi sanoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulemekko kyllä tekee kenet tahansa pötkäleen näköiseksi. Mä juuri sen takia usein käytän vyötä sellaisen kanssa. On edes merkkinä, että tästä kohtaa se vyötärö kuuluisi olla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla