Rypyt kuuluvat elämään

woolen trousers palazzo leveä lahje

Ja niillä rypyillä tietysti tarkoitin pellavaisen puseron ryppyjä ;) Tiedetään, pellavan kuuluukin rypistyä, mutta en voi välttyä epäsiistiltä tunteelta tätä puseroa käyttäessäni. Vaikka en todellakaan vaadi vaatteilta prässisuoria saumoja ja puseroistakin silitän vain näkyvät kohdat, puolituntia pukemisen jälkeen kuvattu pellavapusero näyttää siltä kuin olisin kömpinyt kameran eteen suoraan makoisilta päiväunilta.

linen shirt

restyle

Takki on jo joskus aikaisemminkin täällä esittelemäni Vilan pitkästä villakangastakista modaamani ja villakangashousut Ivo Nikkolon, euron kirppislöytö. Vaalea väri housuissa ei ole ihan mun lempijuttujani, mutta on kyllä hyvin istuvat ja lämpimät. Housuissa on kivana yksityiskohtana sivusaumassa kulkeva leveä siksak-tikki.

Ja tässäpä olisi vielä yhdet mustat nilkkurit lisää...

black ankle boots
takki kirppis (Vila) - villakangashousut kirppis (Ivo Nikkolo) - pellavapusero kirppis - nilkkurit Saksasta

Kommentit

 1. Tuon pellavan rypistyvyyden ja vaikean silitettävyyden vuoksi en omista yhtään pellavavaatetta. Upeat nilkkurit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen myös, että kyllä mun pellavavaatekokeiluni oli tässä. Kun näitä kuvia katselee, täytyy vaan todeta, että eipä siitä silittämisestä mitään apua näköjään ollut...

   Poista
 2. Ihana nuo housut<3 Ovat ihan mun väriset! Sama juttu välillä tuon pellavan kanssa, tietää että sen kuuluukin olla ryppyyistä mutta silti se vähän häiritsee... Kumma juttu. Varsinkin kun tykkää pellavasta olen käyttänyt sitä vuosia, varsinkin kesäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvista ei näy, että housuissa kulkee ihan kapeat, juuri ja juuri näkyvät vaalean harmaat pystyraidat. Ivo Nikkolohan on tunnettu virolainen suunnittelija, joka on kai keskittynyt erityisesti business-pukeutumiseen ja kyllä huomaa, että housut ovat hyvin laadukasta kangasta.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja kiva asu :) Itseäni tuntuu aina häiritsevän pellavavaatteiden rypyt, vaikka kuinka tiedän, että pellavan kuuluukin olla ryppyistä. Toisten päällä ne eivät häiritse, mutta itsellä kylläkin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän ryppyiset vaatteet aina antavat vähän suttuisen vaikutelman. On se muuten ihme kuinka kriittisesti katselee itseään vaikka muiden kohdalla tietty asia ei häiritse lainkaan :o

   Poista
 4. Pellava on tosi kaunista, mutta vähän minuakin häiritsee ne rypyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti olemme kaikki yhtä mieltä ryppyjen asiaan kuulumattomuudesta, miksiköhän kukaan ei ole kehittänyt rypytöntä pellavaa ;)

   Poista
 5. Minä heti ajattelin kasvojen ryppyjä... ja olin heti, että jeee... PauMau samoilla linjoilla mun kanssa... No kuuluhun ne myös pellavaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tokihan mä sen toisenkin ryppyasian suhteen olen samoilla linjoilla kanssasi ;)

   Poista
 6. Mulle rypyt ovat kauhistus , en enää tahdo kestää niitä lainkaan :D en naamassa ainakaan , pellavassakin huonosti . Mutta nilkkurit on ihanat ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rypyt kuuluvat elämään, mutta ei niitä tarvitsekaan kestää ;) On niitä muuten noissa nilkkureissakin =D

   Poista
 7. Ihania kuvia, taas joudun toteamaan että olet kaunis. Kuvat eteerisiä ja niissä hieman mystisyyttä olet syntynyt valokuvattavaksi. <3

  Pellavalakanat olisi kauhistus. Jouluna laitan mummilta saadun pellavapöytäliinan. Pelkavavaatteitakin ollut, kauniita, mukavan hengittäviä yllä, mutta rypyt risoo.

  Hyvää yötä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Se on tuo valkoinen reunus (nyt olen päässyt kuvankäsittelyllä leikkimisen makuun) ja ympäröivä metsä, kun tekee ihmeitä :) Mulla on muuten sellaisia tukevia ja paksuja, todella vanhoja pellavalakanoita ja en tiedä mikä niissä on, mutta ne eivät rypisty ollenkaan niin kuin esim. tämä vaate.

   Poista
 8. Kiva asu ja etenkin kengät;) Itse opin oikeastaan vasta viime kesänä sietämään pellavan rypyt - naamarypyt on siedätyhoidettu jo ajat sitten;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla siis vielä töitä edessä siedätyshoidossa. Sekä että :))

   Poista
 9. Mulla on myös viha-rakkaussuhde pellavaan; materiaalista sinänsä tykkään tosi paljon, mutta ne rypyt! Mulla on muutama pellavavaate, kutta harvoin niitä tulee käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellava on kaunis materiaali, harmi sen epäesteettinen ominaisuus.

   Poista
 10. Vaikka siihen pellavaan kuuluvat ne rypyt niin siltikään niihin ei totu!
  Luulin kanssa ensin että tarkoitat näitä meidän naamaryppyjä - no niille me sanomme kyllä piut paut!

  Todella hyvät kuvat - oletko käyttänyt mitä kuvankäsittelyohjelmaan? Todella kivasti tehty nuo kuvien reunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peruskäsittelyn (rajaus, värit) tein Lightroomilla ja reunat Picmonkeylla http://www.picmonkey.com/. Varmaan samanlaisen efektin saisi aikaan Lightroomilla tai ainakin Photoshopilla, mutta olen niiden kanssa vielä vaiheessa esikoulu :))

   Poista
 11. ♥kaunis nainen, ihana asu! Minä olen myöskin "kahden vaiheilla" pellava-asujen suhteen, eli käyttäisinkö vai en.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka :) Ehkä rypyt näkyisivät vähemmän värikkäissä vaatteissa, tai eivät olisi niin silmiin pistävän huomiota herättäviä kuin vaaleassa. Tiedä sitten, kyllä mun pellavakokeilut saa hetkeksi jäädä taka-alalle ennen seuraavaa kertaa :)

   Poista
 12. Vau mitä kuvia, etenkin tuo toiseksi alin on todella kaunis kuva! Pellava on minulle kesämateriaali, en jotenkin viileällä osaa. Pellavahousut ovat ihan must juttu minulle kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onpa kiva saada positiivista palautetta kuvista, kun aika usein olisi valmis itse heittämään joka ainoan kuvan suoraan roskiin. On se välillä sen sortin hommaa toimia itse sekä kuvaajana että mallina =D

   Poista
 13. Pellava ei kylläkään ole mikään talvimateriaali, ei näytä hyvältä tähän vuodenaikaan, mun mielipide !
  Pellavainen kesälady

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai katos, tehdään ostokset varmasti eri paikoissa, sillä niissä paikoissa mistä minä vaatteeni hankin ei materiaaleissa lue milloin niitä on soveliasta käyttää. Villapaita kesällä, kimalletta keväällä ja sifonkia syyspimeällä, aina näyttää hyvälle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla