Sehän on poikien takki!

leather jacket

Pukeutumisinspiraatio on ollut viime aikoina hieman kadoksissa ja olen mennyt sillä mikä on helpointa ja nopeinta. Eli hyvin farkut ja huppari tai joku muu rento yläosa. Hirmuisesti en ole blogiinkaan tällaisia perusasuja postaillut, mutta tässä asussa on pari juttua, mitkä ajattelin tännekin tuoda.

musta neule

Ekaksikin, neuletakin malli tyköistuvalla vyötäröllä ja leveillä hihoilla. Sopii erityisesti kapeiden alaosien pariksi. Toinen on keinonahkanakki, jonka ostin Lindexin poikien osastolta kesän alennusmyynnistä. Kannattaa poiketa joskus naisten osastolta katsomaan mitä muualla on tarjolla, oman koon puitteissa tietysti. Hyviä löytöjä voi tehdä lasten osastolta, niin poikien kuin tyttöjenkin, isot senttikoot vastaavat hyvinkin pienimpiä naisten kokoja. Myös miesten osastoilta löytyy vaikkapa kivoja neuleita.

Lukeeko teidän vaatteissanne naisten osasto vai teettekö löytöjä muualtakin?

kirppislöytö thrifted fashion

biker boots studs
keinonahkatakki Lindex - neuletakki kirppis - farkut Lindex - nilkkurit Saksasta

Kommentit

  1. Villatakissa on kivat hihat, kuvassa oletkin lentoon lähdössä? :) Mä en eksy miesten osastolle muutakuin poikani tai mieheni kanssa, mutta voisihan niitä vaatteita katsoa myös "silläsilmällä" sielläkin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kannattaa laajentaa näkemystään, voi tulla kivoja juttuja eteen :)

      Poista
  2. Mulla on vähän vastaava yksi takki, jossa on samanlaiset hihat. Tykkään.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia tosi kivasta asusta :), varsinkin toi kuva takaapäin on huippu! Toi neule on ihan helmi, ottaisin mielelläni itsellenikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Hanna. Jälkeenpäin kun kuvia katselin, mulle tuli mieleeni tuosta takaapäin otetusta se Etelä-Amerikassa sijaitseva Kristus-patsas ;)

      Poista
  4. Kiva tuo leveähihainen takki! Minulla on miesten letteineule puuvillaneule ostettu kirpparilta. Minulle ei oikein miesten vaatteet sovi, koska olen kapea harteilta, mutta muuten on ns. mahtava peräsin ja pulleat purjeet ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on just toisin päin ja pienikokoiset miestenvaatteet istuvat hartioilta hyvin. Varmaan isommissa koossa tuo hartianleveys on jo niin suuri, että vaikka muuten vaate olisi sopiva, naisten hartiat eivät kuitenkaan suhteessa kasva niin leveiksi kuin miesten.

      Poista
  5. Kiitos :) Se tämä meidän takapiha tuon näköinen, aakeeta laaketa vaikkei Pohjanmaalla ollakaan :)

    VastaaPoista
  6. Neuletakki on kiva - ja itselläni on käytössä muutamia neuleita, jotka olen perinyt isännältä - hän kun on kasvanut vielä enemmän kuin minä viime vuosina;)
    Jaksamista sinulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teilläkin on käynyt noin, mutta niinhän sitä väitetään, että miehillä kehitys aikuiskokoon kestää pidempään kuin naisilla ;)

      Poista
  7. Huikeat maisemat ja kuvat ja upea sinä! Minä en ole naapurikaappiin juurikaan kurkkinut, ehkä se kannattaisikin tehdä. Minulla vaan tahtoo olla naistenvaatteissakin liian pitkät hihat, niin mitenkähän sitten miesten. Minultakin jaksamista ja osanottoni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina Toisaalta ehkä parempi juttu, että on noin päin -siis liian pitkät hihat, mutta tosiaan miesten vaatteissa saattaisit saada samalla kertaa puseron ja sormisuojat :)

      Poista
  8. Olet kyllä upea, aivan huikein taidokkaita kuvia. <3 Meikäläisellä ei suju kuvissa oleminen ei sitten millään. Kauniita unia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia, juuri äsken purin kameralta kuvia ja päätin, että enää ikinä ei tule yhtään kuvaa joissa olen itse sekä kameran edessä että takana =D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla