Mun uusi blogikotini

Viime perjantaiaamupäivä kului harmitellessa sitä kuinka työt haittaavat harrastuksia. Sain tosi mielenkiintoisen moottoripyöriin liittyvän pikkuprojektitarjouksen, mutta hemmetin duunit, kun eivät anna armoa. Tai oikeastaan miehen työ, sillä projekti olisi koskenut meitä molempia.

No, kun yksi ovi sulkeutuu, aukeaa joku toinen. Totta aika usein. Eipä kulunut kuin hetki, kun löysin sähköpostistani viestin joka alkoi "Henkilökohtainen kutsu Indiedays..." Roskapostia on tippunut viimeaikoina sähköpostiini melkoinen määrä, joten ensin olin laittaa tämänkin samaan kategoriaan, mutta sen lukeminen kannatti, sillä olihan se sitten ihan oikea kutsu :)

red shirt green skirt thrifted thrift

Olen nyt siis blogisukulainen mm. Pinkkien Korkokenkien Maijun ja Lady Of The Mess:n kanssa, sillä nämä upeat rouvat kuuluvat myöskin Indiedays -blogiyhteisöön, johon minäkin sain suuresti arvostamani kutsun (unohtamatta montaa muuta upeaa naista, jotka jo ovat kauemmin portaalissa bloganneet)

Blogini sisältö tuskin tästä (valitettavasti) laadukkaammaksi muuttuu ;), mutta toivottavasti tason laskuakaan ei suuresti tapahdu. Mä olen erittäin avoin kaikelle uudelle ja toivonkin erityisesti lisääntynyttä yhteisöllisyyttä ja kivoja treffejä kanssabloggaajien kanssa. Tämä ruudun takana nyhjöttäminen on kuitenkin melko yksinäistä puuhaa vaikka jokaisesta virtuaaliajatustenvaihdosta iloinen olenkin.

Senhän te tiedätte, että yhteistyö tuo välillä mukanaan mainoksia blogin reunalle, mutta luotan siihen, että aikuiset ihmiset osaavat luovia itsensä mainosviidakossa kuiville. Klikata jos klikkauttaa tai jättää huomioimatta. Piilomainontaa en ole harrastanut enkä harrasta.

Olkaa huoleti, edelleenkin tässä blogissa ulkoilutetaan ainoastaan koiria, veskat heitetään olalle ja ne kuvataan silloin kun muistetaan.

Ps. Sanoinko edellisessä postauksessani olevani aika väritön pukeutuja? Pitää varmasti tarkistaa peilikuvansa useammin...punaista ja vihreää! Hame, laukku ja pusero kirppislöytöjä, kaikki yhteensä euron.

korkokengät high heels red

Pusero - kirppis
Hame - kirppis
Laukku - kirppis
Kengät - Saksasta


Kommentit

  1. Sä olet niin hyvä lisä tuonne Indiedaysiin. Upeaa, että sä olet siellä myös. Värikkäitä pukeutujia tarvitaan. Upea asukokonaisuus jälleen. Itsekin pukeuduin tänään väritehosteena punaisiin kenkiin ja punaiseen huulipunaan.

    VastaaPoista
  2. Hauskat kengät :) Täällä toinen joka on juuri liittynyt samaan Id Inspiration - portaaliin :) Onnittelut sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hei hieno juttu, että sinäkin olet mukana, onnittelut! Hienoa, että huomioivat myös meidät, joilta ei enää papereita ravintolan ovella kysellä ;)

      Poista
  3. Onneksi olkoon uudesta "kodista"!!

    VastaaPoista
  4. Kiva lisä olet tuonne Id Inspiration portaaliin<3 Se kaipaakin vähän muutosta ja väriä... Onneksi olkoon. Kirpparilöytösi ovat ihania, varsinkin tuo hame! Ottaisin tuollaisen mieluusti omaankin komerooni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hame on mun mielestäni hieman armeja-partiolaistyylin sekoitus, mukava päällä, koska siinä on leveä joustiresori vyötäröllä. Voi syödä huoletta ;)

      Poista
  5. Onnea Indiedaysiin mukaan tulemisesta, sieltä löytää minutkin! :) Ainakin lisää trafiikkia tulee blogille, ja sehän on aina mukavaa.
    ps.Aivan ihanat nuo kengät taas....(kuola valuu...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, yhteisöllisyys on aina hyvästä, oli asia mikä tahansa :)

      Poista
  6. Onnea, onnea uudesta valtauksesta... todella ihania löytöjä olet tehnyt kirpparilta:)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kehuista ja samat sanat:) Mutta kiva, että sinäkin olet mukana Indiedaysissa - nyt meitä aikuisia on jo siellä aika monta! Ja olet kyllä niin oiva lisä tuonne, että jo vähän odottelinkin, että koskas ne sinut hoksaavat;)
    Ja kiitos taas tämänpäivän kenkäsydämentykystystä - kun ovat vielä niin upean punaisetkin; just sellaiset, jotka hankin voimakengikseni heti, kun jalkaleikkaus on tehty ja siitä toivuttu!
    Iloa päivääsi sinä upea nainen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, upeiden ladyjen joukkoon on hyvä liittyä :) Oi ihanaa, sulla on kyllä totisesti jotakin mitä odottaa! Ihanaa päivää sinullekin!

      Poista
  8. Onnea hirmuistesti :) En kyllä yhtään ihmettele ,blogisi on upea.
    Olemme siis kummatikin siiryneet samaan talliin :)

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täytyypä tulla tutustumaan blogiisi!

      Poista
    2. Isosti onnea! Muista säilyttää oma hyvä tiesi.

      Poista
    3. Kiitos :) Mihinkäs se tästä muuttuisi, samoja latuja tallanut jo kohta 50 vuotta ;)

      Poista
  9. Onneksi olkoon! Hieno juttu :)

    VastaaPoista
  10. Vau, onnittelut! Ja ihanan pirteä asukokonaisuus, kengät kruunaa kaiken..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maikki. Toivottavasti pirteys jatkuu iltojen pimetessä, syksyllä aina tuppaa unohtumaan, että musta ei ole ainoa väri vaatekaapissani :)

      Poista
  11. Hurjasti onnea uudesta blogikodista ❤️ Kiva, että nämä aikuisten aitojen leidien blogit saavat sielläkin ansaittua huomiota. Ja sulla on siellä kivoja kavereita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ja sanos muuta, seura on siellä mitä parhainta, mutta kyllä se on sitä myöskin täällä kommenttiosuudessa :)

      Poista
  12. Onnea uudesta blogiportaalista! Upea juttu ja jatka samaan malliin, blogiasi on kiva seurata.

    VastaaPoista
  13. Onnittelut ja tervetuloa Indiedaysiin <3 Olisi kiva joskus tavata livenä, toivottavasti onnistuu joku kerta vaika jossain Indiedaysin tapahtumassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara :) Ihan ehdottomasti yritetään sellainen järjestää!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla