Punainen ei ole ollenkaan mun värini

Kuinkahan tässä näin on käynyt? Jotenkin punainen on onnistunut kierosti luikertelemaan vaatekaappiini ja löydän sitä yhä useammin päältäni. Ja joskus jopa huulistani niiden entisten neutraalien ja huomaamattomien punien sijaan.

only kirppis kirppislöytö ruututoppi denim jeans red

Luin jostain jutusta, että tutkimuksessa oli naisille näytetty kuvia valkoiseen ja punaiseen pukeutuneista kanssasisarista. Naiset, joille kuvia näytettiin, pitivät punaiseen pukeutuneita hyvin usein "uhkana" ja kilpailijoina. Enpä kuitenkaan usko, että kukaan tieten tahtoen haluaisi sellaisena esiintyä vaan punaiseen pukeudutaan siitä yksinkertaisesta syystä, että se näyttää hyvälle (varsinkin mustan kanssa). No joo, ja muutenkin ihmettelen miksi pitää tutkia asiaa kuinka naiset kokevat toiset naiset. Enemmän siskohyvä-verkostoa, vähemmän keskinäistä kilpailua, sanon mä.

Harmikseni täytyy kai tottua ajatukseen, että useimmiten aamuisin on jo pakko joku nuttu hartioille vetäistä. Mutta sukkia en vielä suostu käyttämään!

red coat only

red high heels

Farkut Only - Takki kirppis (Only) - Toppi kirppis - Korkkarit Englannista - Laukku jonkun lehden tilaajalahja


Kommentit

 1. Perinteinen puna-sini-valkoinen kombo on aika varma nakki. Takki kyllä alkaa olla siinä ja siinä, koska se on KOKOpunainen, hui :)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi punaisen ystävä ilmoittautuu - minulle punainen on nimenomaan voimaväri - silloin kun on oikein ankeaa, laitan punaista päälle ja punaan huulet;)
  Tuo takkisi punaisen sävy on upea - ja sopii sinulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut useammaltakin, että kokevat punaisen voimaannuttavana värinä. Itselleni varmaan musta on sellainen, siinä värissä on varmin olo ja tuntee itsensä niin vahvaksi kuin nyt voikin tuntea.

   Poista
 3. Sulle sopii todella hyvin punainen. Lisää vaan. Mä olen nyt ihastunut punaiseen huulipunaan. Sitä on varmaan joka päivä huullissani. Punaista väriä ei suositella asiakaspalvelutehtävissä työskenteleville, koska se väri saattaa aiheuttaa agressiivisia tunteita ympäristöönsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju :) En yhtään ihmettele ettei asiakaspalvelussa suosita punaista ja voisin myös kuvitella, että opettajan ei kannattaisi ainakaan kokopunaiseen pukeutua.

   Poista
 4. Makeet farkut. Minäkään en ole ollenkaan punaisen ystävä mutta kyllä tuo asu sinulle kivasti sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, täytyy poiketa välillä aina omalta mukavuusalueelta muualle.

   Poista
 5. Täällä yksi punaisen kannattaja. Asu sopii sinulle loistavasti ja tuo punainen sävy on hyvikin pukeva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinulla onkin aina niin upean punaisia asuja, mulla on vielä värin käytön kanssa vähän opettelemista :)

   Poista
 6. Punainen näyttää hyvältä ylläsi. Rohkeasti vaan käyttämään voimaväriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy varmaan useamminkin kokeilla sitä, eikä ainoastaan kenkiin.

   Poista
 7. Onpas tosi kivat farkut! Tuo lahkeen leveys näyttää juuri sellaiselta mitä olen etsinyt jo pidempään. Jospa jotain välimallia alkaisi taas ilmestyä kauppoihin, kyllästyttää jo pelkät pillit tai se toinen vaihtoehto, boyfriendit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän kauan pillit ovatkin olleet mukana kuvioissa. Lehtien farkkujutuissa aina hehkutetaan, kuinka kaikki mallit ovat muodissa, mutta suurimmassa osassa kauppoja tosiaan tarjotaan vain näitä kahta mainitsemaasi.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla