Tänään kotona

vanha nukke my little pony G2

...olen siivonnut lasteni lapsuutta kierrätykseen. Miten tuota romua onkin kertynyt niin hirmuiset määrät!? Nykyään kun muksuille tuntuu riittävän puhelin ja sänky. Pari perikuntakämppää siivonneena tarve vähentää oma tavaramäärä minimiin on suuri. Ihan ilman konmareja tai muita siivousoppaitakin. Joku mieltää pellet pelottaviksi, mutta mun mielestäni vauvanukeissa on jotain kammottavaa. Hyvin joutavat lähteä muualle.

belgianpaimenkoira groenendael mustavalkoinen


...totesin, että koiratyttöjen peput ovat hieman leventyneet talven aikana. Kuten käy monelle muullekin keski-ikäiselle ja vanhemmallekin rouvashenkilölle.


hyaluronihappo tipat balance
...kaadoin lähes täyden kasvoseerumipullon sisällön kylppärin matolle. Toivottavasti matosta tulee nyt rypytön.

kuollut kukka mustavalkoinen

...huomasin, että joulukukat ovat tulleet tiensä päähän. Viime vuonna kuvittelin olevani viherpeukalo ja saavani kukan henkiin herätettyä taas seuraavaksi jouluksi (luin jostain, että osaajat tekevät niin). Marraskuussa heitin kuivuneen sipuli mäkeen.

puusauna tulipesä

...olen palkkioksi reippaudestani talon siivouksen suhteen, laitoin illalla saunan tulille ja innostuneena mietin tulevaa viikonloppua, johon sattuu kivoja juttuja molemmille päiville. Lauantaina julkista neulomista somesta keskustellen ja sunnuntaina neitsytristeilyä. Ihan jossain muualla kuin kotona.


Kommentit

 1. Tuo nukke on ainakin ihan sopiva kauhuleffaan :)
  Ihanaa loppuviikkoa muru <3

  VastaaPoista
 2. Me olemme muuttaneet muutaman kerran ja silloin tulee siivottua koti ylimääräisestä. Kamala homma kuitenkin muuttaa isosta pienempään :) löytää varaston laatikoista yhtä sun toista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä pahempaa on muuttaa pienemmästä isompaan :D On nimittäin liikaa tilaa mihin kerätä lisää romua. Faktahan on se, että tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä :)

   Poista
 3. Heh heh hee, minuakin hieman pelotti avat koko postausta, kun tuo kauhuleffojen nukke kuvassa katsoi niin ilkeästi (omaa mielikuvitusta). Ihminen on kyllä varsinainen hamsteri ja nurkkiinsa rojua keräävä, reilu 10v sitten tehdiin kotona iso remontti, me muuten hävitettiin ja myytiin ihan kaikki huonekalutkin, en ole niitä roinia edes osannut kaivata, valokuvat ja muutama lempi kirja jäivät. Nyt vois tehdä taas saman :). Hei ihanaa mehän nähdään sitten samalla neitsytristeilyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ihmettelen sisustusohjelmien tavarattomia koteja, ovat tainneet juuri tehdä suursiivouksen, sillä juuri kuvailemallasi tavalla tavaraa kertyy kuin itsestään lisää.

   No jee, onpa kiva nähdä :)

   Poista
 4. Hienot kuvat päivästäsi! Minustakin nukkevauvat ovat pelottavia. Oliko samalla vähän haikea olo kun siivoilit lasten leluja pois? Minä ainakin muistan pienen haikeuden ilmassa -tuntui ettei enää ole pikkulapsia kun ne lelut annettiin kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan leluja pois kerätessä ei haikeutta ole tullut, pientä hymähtelyä toki muistoille. Ja itse asiassa nukkeja on kertynyt lahjoina aika kasa eikä meillä ole tytöt niillä kovin paljon edes leikkineet. Joitain kirjoja olen kyllä jättänyt säästöön. Niitä, jotka oppi itse lähes ulkoa, kun joka ilta piti lukea sama iltasatu :)

   Poista
 5. Interesting collection of photos! THe first one kind of creeps me out, but old dolls do anyway.

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä vanhoista nukeista. Etenkin kuluneista sellaisista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän niistä tekee niin kammottavia?! Se, että ne ovat luonnollisen näköisiä, mutta kuitenkin elottomia? Vaikka ovat oikeasti made in china -muoviluomuksia :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Minulla on kanssa todella sellainen fiilis, että turhaa tavaraa on saatava kaapeista oikeasti pois. Ja sama ilmiö on täälläkin juniorilla, että kännykkä ja sänky riittää =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttää ihan suunnattomasti, kun kaapin oven aukaiset ja tavarat tippuu syliin. Seuraavaksi (lauta)pelihyllyn kimppuun :)

   Poista
 8. Voi mitä kuvia - elämän kirjoa parhaimmillaan! Ja tuo nukkekuva on jotenkin surullinen ja kyllä, pelottavakin. Meiltä nuket lähtivät aikoinaan ensimmäisinä kiertoon - tyttö ei niillä juurikaan leikkinyt, mutta pehmoleluja on tallella vieläkin;)
  Ja hei - nyt sitten taidetaan sunnuntaina nähdä ihan livenä - varo vaan, mä rutistan sut ruttuun, joten se seerumi olis ollut tarpeen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pehmolelut on olleet leikityimpiä enkä vieläkään saanut niitä kiertoon laittaa -kielto tuli 9 v. pojalta, hänen mielestään pehmot on söpöjä <3

   Rutistusrypyt saavatkin näkyä, ihan mielettömän kiva vihdoinkin nähdä :)

   Poista
 9. Hahaa, tuo nukke on todella pelottavan näköinen!

  VastaaPoista
 10. Pelottavana myös näen jotkin nuket. Varsinkin sellaiset joihin aika on jättänyt jo jäljet.

  Jännittävä kuva uuninpesästä.
  Kiehtovia kuvia!

  VastaaPoista
 11. The black and white makes them kind of spooky!

  VastaaPoista
 12. Some very interesting BW here. The doll was a bit "creepy" looking and the dried flowers reminded me of a dancer.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Ida :) Such an interesting viewpoint to dead flowers! Actually, I can also find some relation to dancer.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?