Omakuva ilman minua ja minä Kublossa


karhu kirja amorphis levy kuntosalivarusteet luontokirja kimmo ohtonen1)

Joku ehkä muistaa ajan jolloin blogissani oli runsaastikin asukuvia. Suunnilleen puolitoista vuotta sitten oma naama kuvissa alkoi tuntua itsekeskeisyyden huipulle ja siinä ahdistuksessa poistin lähes kaikki asukuvat täältä. Myös tekstiä aloin tarkoituksella viedä yleiselle tasolle ja samalla vähentää huomattavasti kirjoitusten määrää. Ei sillä, että kovin henkilökohtaisista asioista olisin koskaan kirjoittanutkaan. Tällä hetkellä intoa riittää ja muutenkin mielin monipuolistamaan blogin sisältöä. No, niitä varsinaisia asukuvia tuskin tulee kuitenkaan näkymään. 

Vaikka selfiet ovat täysin arkipäivää, en itse ole koskaan niistä innostunut -en usko että ketään kiinnostaa miltä naamani tänään näyttää. Älkää nyt kuitenkaan käsittäkö niin, että muiden omakuvia jotenkin arvostelisin, ihan vaan itsestäni puhun. Mietin voisiko omakuva olla jotain muutakin kuin mitä sen yleisesti käsitetään olevan. Nämä kaksi kuvaa heijastelee sitä minä tunnen olevani. Osan kuvissa olevista asioista voi tulkita monellakin tapaa. 

Millainen sinun omakuvasi on?

niittisaappaat gootivaate maiharit chopper nahkaliivi hapsuliivi 50 mm objektiivi canon liput sabaton helsinki 2017

Huomasitte varmaan sivupalkkiini ilmestyneen uuden bannerin. Rouva Sana ja Muinainen -blogin Sari ovat ahkeroineet ja luoneet mainion blogiyhteisön kaikille Keski-Uudellamaalla vaikuttaville bloggareille, instagraamajille ja tubettajille. Lyhyesti ja ytimekkäästi nimetty Kublo löytyy täältä.

Kommentit

 1. Mun omakuvassa olisi varmaan maalisuti, maalipönikkä, leimasimia, mekko ja ripsiväri :)
  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan sellaisesta kuvasta sinut tunnistaisin :) Samoin sulle kivaa viikonvaihdetta!

   Poista
 2. Kyllä se minullakin on väkisin vääntämistä noissa asukuvissa, en osaa ja lopputuloksesta en koskaan tykkää ja tytöillä on aina hiukan kiire kuvia ottaessa. Räps räps ja ei mitään neuvoa, näyttääkö hyvältä! Noh, pääasia, että saa kuvat, mutta selfietä en pahemmin ota. Olisiko siinä kuvassa sitten langat, puikot, kangasta ja hiukan kauniita hajuvesipulloja ja kosmetiikkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun asukuvathan on oikein kivoja! Hyvin kuvaisi tuollainen kokoelma sinua :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Saaristoseikkailu

Mausteista makua

Rannalla