Cutrinin kosteuttava shampoo ja proteiinihoito

cutrin hoitoaine tehohoito protein intensive treatment moisture shampoo hyaluronic

suomalainen maisema vene soutuvene forest water lake

Shampoo ja hoitoaine saatu

Kommentit

  1. Toimi hyvin nuo tuotteet täälläkin.
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
  2. Cutrinilta olen testannut Winterism shampoota ja hoitoainetta. Tykkäsin niistä kovin. Nämä voisivat sopia omille hiuksilleni. Mulla on joskus ongelmana hiustuotteiden liika hoitavuus. Omat hiukseni ovat kuin lapsella ja yks niille sopiva shampoo on Linna shampoo, se vaaleanpunainen lapsille tarkoitettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liika hoitavuus tekee tosiaan lässähtäneet hiukset. Enpä ole koskaan kokeillut Linnaa, enkä edes tiennyt, että on joku muu kuin se perustuote. Täytyypä pistää ostoslistalle, kiitos vinkistä Sara :)

      Poista
  3. Minun kuiville ja raidoitetuille hiukselle sopivat nuo tuotteet erinomaisesti - yllätti siis positiivisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muistaakseni ole aiemmin kokeillut Cutrinin tuotteita, joten vailla ennakko-odotuksia lähdin kokeilemaan. Tai ainahan niitä odotuksia on, kun uuden purkin käteensä saa :)

      Poista
  4. Ihanan ylelliset, omat oli anti aging ja sopivat kyllä tälle pehkolle todella hyvin. Naamiokin oli ihanan tiivistä ja paksua.

    Kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tuota anti age -pakettia ensin, mutta päädyin siihen, että kyllä mä niin blondi olen, että tuotteet naista myöten ;)

      Poista
  5. Mulla just loppui edellinen shampoo ja hoitoaine niin seuraavaksi menee testiin Cutrinit :) Nyt olen kyllä ollut ihan rakastunut tuohon Kreetalta ostamaani oliiviöljynaamioon, antaa hiuksille ihan mahtavan kiillon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tehnyt itse kookosöljystä naamioita, mutta musta tuntuu, että kaikki öljyt vaativat hurjasti jälkipesua etteivät tee hiuksistani raskaita.

      Poista
  6. Tresemmen tuotteet ovat kyllä useamman vuoden ajan toimineet itselläni. Varsinkin, kun heille on tullut luonnonmukaisempia vaihtoehtoja, hiukset ovat paljon elinvoimaisemman tuntuiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen joskus ennenkin kuullut kehuja Tressemmestä. Täytyypä katsella, jos sieltä löytyisi sopiva vaihtoehto :)

      Poista
  7. Oletko testannut Bonacuren Moisture Kick -sprayta, joka on hiuksiin jätettävä hoitoaine? Se on oma suosikkini jo vuosien takaa; hoitaa hyvin, mutta ei silti latista hiuksia, vaikka hiukseni ovat hyvin hentoiset ja ohuet. Värjäyskään ei "kärsi" kun yksi huuhtelukerta jää pois ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, mullahan on joskus vuosia sitten ollut tuollainen. Toden totta, taisi olla varsin passeli tuote. Kiitos kun muistutit :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla