AC/DC ja ABC-majoitus sekä Imatran kuohuvat kosket ja Valtionhotelli


hotelli Tuulonen nelkytplus taide muotipiirros hotelli Tuulos abc seinätaide taulut hotellissa
Taidetta hotellihuoneen seinällä, hotelli Tuulonen.

PauMau blogi nelkytplusblogit ac/dc kokoonpano konsertti suomi 2015 angus young kitaristi

PauMau blogi nelkytplusblogit ac/dc konsertti suomi 2015 brian johnson konserttilava

PauMau blogi nelkytplusblogit ac dc kokoonpano konsertti suomi 2015 angus young kitaristi konserttikuvia
Eihän ne söpöjä ole, mutta mielettömän hyviä.
PauMau blogi nelkytplusblogit a/dc konsertti suomi 2015 kuvia ilotulitus

PauMau blogi nelkytplusblogit acdc konsertti suomi 2015 hämeenlinna kantolan tapahtumapuisto kuumailmapallo dr. oetker

PauMau blogi nelkytplusblogit acdc konsertti suomi 2015 hämeenlinna kantolan tapahtumapuisto kuumailmapallo dr. oetker acdc suomessa

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Valtionhotelli tornihuone jugend parvekkeet terassi
Imatran Valtionhotelli

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Valtionhotelli parveke huonenäkymä puistoon terassi

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Koski koskinäytös sibelius pato kosken juoksutus Imatra
Ensin avataan padot ja kamerat laulavat Sibeliuksen musiikin siivittämänä...

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Valtionhotelli näkymä joelle Imatran koski juoksutus kesällä jokimaisema-
...sitten juostaan tien toiselle puolelle kuvaamaan kuohujen etenemistä.
PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Valtionhotelli näkymä joelle Imatran koski liukurata köysirata joen ylitys

PauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Valtionhotelli näkymä joelle Imatran Valtionhotelli jugendtyyli sisustus aikakausi kaariholvi vintagePauMau blogi nelkytplusbloggari nelkytplus nelkytplusblogit Imatran Valtionhotelli näkymä joelle Imatran Valtionhotelli sisustus

Kommentit

 1. Vau mikä retki teillä! Me emme viime vuoden kylpyläreissulla noita kuohuja nähneetkään, oli pato päällä koko ajan. Vähän harmitti. Se valtionhotelli olikin aivan upea ilmestys, ihan kuin jostain eteläisemmästä Euroopasta! Olisi kiva nähdä sieltäkin kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaksi alinta kuvaa on Valtionhotellista, hirmuisesti en sieltä kuvia ottanut. Muuten on oikein kiva, mutta kylpyläosasto on kyllä remontin tarpeessa...

   Poista
 2. Kiva reissu teillä ! Imatran koski on hieno, olen nähnyt sen kerran valoshowna ja oli mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen valoshown haluaisin minäkin joskus nähdä, olen kuullut paljon kehuja.

   Poista
 3. Näyttää kyllä niin mahtavilta nää sun kuvasi. Voin uskoa, että tuo konsertti oli todella upea kokemus. Te näitte kuohuja ylittäviäkin. Me ei nähty sitä, koska taisi olla tietyt päivät, jolloin olisi päässyt tuota kuohujen ylittämistä näkemään. Joo hame päällä ei varmasti ihan suotavaa, ellei sitten pidä huomiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tuolla oli jonoksi asti noita koskea ylittäviä, ihan pieniä lapsiakin, jotka menivät tandemina vanhempansa kanssa keinussa. Ei siinä huomiossa mitään, mutta olisi pitänyt miettiä pikkareiden väri etukäteen tarkemmin ;)

   Poista
 4. Upea matkakertomus ja hienoja konserttikuvia. Konsertissa on pakko katsoa ylös päin. Kyllä on ollut jännää tuo kosken ylitys pauhuavissa maisemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jos vaikka ensi kesänä pääsisi koskea ylittämään -täytyy vaan muistaa varustautua pää alaspäin -menoon soveltuvilla vaatteilla.

   Poista
 5. Haa! Me olimme tuolla keikalla myös. Muuten tykkäsin kovasti, mutta poistuminen oli kaikkea muuta kuin sujuva ja hyvin suunniteltu. Mitä jos joku palloista olisi oikeasti pudonnut? Hätäpoistuminen ei olisi onnistunut yhdestä kapeasta rännistä mitenkään. Hienot kuvat joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen kauhuskenaario tuo, jos alueella olisi tapahtunut jotain nopeaa poistumista vaativa asia. En muuten ymmärrä miksi niitä teräsmuureja ei osittain poistettu juuri ennen keikan päättymistä. Tuskin suurta ihmisryntäystä sisään olisi enää tapahtunut ja olisi huomattavasti nopeuttanut poistumista. No, ehkä oppivat seuraavaa isompaa tapahtumaa varten. Muutenhan paikka on mitä mainioin.

   Poista
 6. Hieno reissu ollut. Hurjia nuo kosken yllä riippumiset. Ei ois mun juttu! Mies olis myös halunnut lähteä tuonne keikalle, mutta kun ei ollu Hesassa, niin ei tullut lähettyä;) On se kyllä aikaisemmin ollutkin sitä kattomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen bändin aiemmin nähnyt silloin sata vuotta sitten. Nyt ajattelin, että näiden "isojen" kohdalla taitaa aika kohta ajaa ohi, huolimatta äijien kovasta lavakunnosta ja on viimeisiä tilaisuuksia nähdä bändi livenä. Muutama muukin olisi syksyllä tulossa, mutta eipä ole niihin lippuja vielä.

   Poista
 7. Himppasen olen kade tuosta AC DC:stä.. ;) Mahtavia kuvia ja tunnelmia, sun blogi on kyllä niin ihana ja monipuolinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin Tiia laulaa sulle torstaina niitä ac/dc:n biisejä mitä ne esitti =D Kiitos ihana <3

   Poista
 8. Ihania reissukuvia. Aika hulppean näköinen majoituspaikka teillä ollut. Ihan kuin linna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Valtionhotelli on todellakin kuin satulinna tietyistä kuvakulmista katsottuna. Tuossa alemmassa koskikuvassa, jossa torni pilkistää, näkymä on kuin saksalaisesta metsämaisemasta.

   Poista
 9. AC/DC on klassikkobändi ja mahravaa oli varmasti sitä päästä katsomaan. On teillä ollut ihana yöpymispaikkakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä vanhojen bändien keikat ovat aikamatkoja kasarille. Mietin tuolla, että mihin ihmeeseen olivat hävinneet ne kaikki upeat, pitkätukkaiset pillifarkkupojat, kun ympärillä pyöri vain keski-ikäisiä ukkoja :D Peiliin en siellä toki itse katsonut ;)

   Poista
 10. Siis vau! Mä niin toivoisin pääseväni kuvaamaan kuumailmapalloja, niissä on jotain hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmitti, kun niiden kuvaamiseen pikkupokkari ja tuossa vaiheessa vielä harmaa ilma eivät ole paras yhtälö.

   Poista
 11. Upeita kuvia Kantolasta! Itse seurasin tapahtuma-alueen ulkopuolella samaisia kuumailmapalloja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma-alueen ulkopuolella oli varmaan hieman väljempää, mutta musiikki kuului takuulla yhtä hyvin :)

   Poista
 12. Aikamoinen matka. Jännittäviä kuvia. Ensimmäinen toi heti mieleen Miss Fisherin etsiväntoimiston. Imatralla on tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtionhotellin voisi kyllä sijoittaa niin Englannin nummille kuin Schwarzwaldin metsiin eikä kukaan epäilisi sen olevan imatralainen hotelli :)

   Poista
 13. Kaunista joka puolella ja korkealla latvojen yllä.

  VastaaPoista
 14. Hitsi - mä olen niin kateellinen teille, jotka tuohon konserttiin pääsivät, että en ole oikein uskaltanut edes postauksia lukea;) Varmasti ollut upea ilta!
  Imatra on tuttu läpikulkupaikka ja joskus on ollut mielessä tuossa Valtionhotellissakin yöpyä vaan isännän kaasujalka on sitten just siinä kohtaa liimautunut sinne polkimeen.
  Upeaa elokuuta, PauMau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näissä tummenevan kesäyön konserteissa on mahtava tunnelma. Nyt sanot sille isännälle, että kyllähän Ladyn pitää kokea yö Valtionhotellissa ja päästä näkemään kosken pyörteet. Ja kannattaa valita päivä, jolloin se tapahtuu Nightwishin tahdissa.

   Poista
 15. Tuo Imatra on kyl kiva reissu kohde! Vielä itsekin haluan tuonne Valtionhotelliin yöks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imatra on sopivasti myös välietappi moneen suuntaan, sieltähän pääsee näppärästi vaikka Viipurissa käväisemään.

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Ylempi kuohukuva on siitä erikoinen, että näyttää kuin padolle olisi ollut suora näkymä. Oikeasti kurotin varpailleni ja kamera oli niin korkealla kuin onnistui käsiä kurottamaan, että sai kuvan edessä olevan ihmismuurin takaa. Toiseen kuvaan raivasin tieni eturiviin :)

   Poista
 17. Koskien kuohunta ja ilotulistus ovat suosikkejani :)

  VastaaPoista
 18. Ihanat kesäloma kuvat. Imatralla on tullut käytyä monesti mutta ei koskilla. Seuraavan kerran täytyy mennä koskille ja valtion hotelillekin. Luin alkuvuodesta Laila Hirvisaaren Grand Hotell kirjan ja se kerto Imatran ja Valtinhotellin elämästä 1940 luvulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa mielenkiintoiselle kirjalle, voin kuvitella 40-luvun hotellivieraat kulkemaan käytäviä. Olisikin mahtava idea pukea ihmisiä vintagetyyliin ja kuvata heitä Valtionhotellin tiloissa :)

   Poista
 19. Talvella kun mieheni kyseli, että kiinnostaako AC/DC. Katsoin häntä kysymysmerkkinä, että muako muka? Ei olisi kannattanut niin hätäseen vastata. Olisin niiiiiin kovin mielelläni halunnut olla paikalla. Voi sinä onnellinen olit siellä! Kuvasi on mykistävän upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä, itsekin tulee välillä vastattua kieltävästi asioihin ja sitten vasta jälkikäteen miettii, että miksei sittenkin. Pitäisi varmaan opetella vastaamaan kyllä useammin tai miettimään tarkkemmin ennen vastaustaan :) Ja kiitos :)

   Poista
 20. Mielettömän hienot kuvat, etenkin nuo pallot ja "ilotulitus" kuvat. Melkoiset ovat Imatran kuohut, en kyllä lähtis roikkumaan, vaikka ei olisi hamettakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä olen kyllä sen verran kokeiluhullu, että kaikki tällainen kiinnostaa. Ja tuo rata on nopeasti ohi ;)

   Poista
 21. On ne vaan nuo legendaaristen bändien konsertit mahtavia! Ja väenpaljous tuo tunnelmaa kuten nuo kuumailmapallot ja ilotulitus niin siinä on ollut teillä hieno ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kieltämättä yksi niitä kokemuksia joita ei jättäisi väliin. Myös fiilis ajaa kesäyössä tuolta pois oli aika mieleenjäävä (varsinkin kun vaaleammat lasit unohtui hotellille, tummissa päiväajoon tarkoitetuissa laseissa yö oli aika synkkä =D)

   Poista
 22. You've got some great photos there - thank you for sharing them at http://image-in-ing.blogspot.com/2015/08/orchids-variety-in-bloom.html

  VastaaPoista
 23. Tuolla valtionhotellilla pitäisi päästä kyllä joskus käymään. Olen Hirvisaari kirjojen innokas lukija ja hän on paljon kirjoittanut tuosta paikasta :) Kivan blogin löysin täältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiva, kun piipahdit tänne blogiini :) Täytyypä tutustua noihin Hirvisaaren kirjoihin, uudet mielenkiintoiset kirjatuttavuudet ovat tervetulleita yöpöydälleni, kiitos vinkistä :)

   Poista
 24. Hauska matkakertomus - odotan innolla jatko-osia :) Upeat kuvat olet saanut konsertista ilman järkkäriäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää seuraa, kunhan kuvat järjestyvät koneelle :) Ihmeen hyviä kuvista tuli vaikka ei kummoinen tuo pokkari ole, tarpeeksi valoa lavalla.

   Poista
 25. Tuo Imatrankoski on kyllä mahtava!
  Ja en tuohon kuumailmapalloon lähtisi ainakaan kosken kuohujen yläpuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koski pauhaa voimalla, kun saavuttaa täyden mittansa!

   Poista
 26. Upean kuuloinen reissu - ja upeat ovat kuvatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näissä pyöräreissuissa on oma hohtonsa, mielellään niitä talven pimeydessä muistelee :)

   Poista
 27. Vau, kuulostaa ja näyttää hienolta! AC/DC oli varmasti mahtava! Mä ihailen tuollaista spontaanisuutta matkustamisessa - itse olen varaamassa hotellia jo monta kuukautta etukäteen ja suunnittelen tarkasti reitit. Näin siis myös ennen lapsia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nuorena ollut melko pedantti ja asioita etukäteen suunnitteleva. En tiedä mikä naksahdus jossain vaiheessa varhaisaikuisuudessa tapahtui, kun aloin suhtautua asioihin, aikalailla jokaisella elämän alueella, mentaliteetilla "kattoo sitten". Mulla on syvä luottamus siihen, että elämä kantaa aina jollain tavalla ja asiat järjestyvät :)

   Poista
 28. Upeita kuvia. Valtion hotelli on kyllä hieno paikka ja Imatran koski saa aina hämmästelemään veden voimaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisuli :) Mulle tulee virtaavista isoista koskista aina mieleeni vanhat Suomi-filmit :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hissillä Fjellheisen huipulle Tromsøssa

Yksi maailman hehkutetuimmista teistä: Atlantic Road -kannattiko ajaa?