Nelkytplus ja pinkit maiharit

40+ nelkytplus paumau muotiblogi

Joku varmasti on jo huomannut pieniä kosmeettisia muutoksia blogissani: Sivupalkista on kadonnut Indiedays-laatikko ja yläosasta poistuneet heidän mainoksensa. Päätin jo joku aika sitten, että eiköhän se putiikki tullut nähtyä ja nyt sain aikaiseksi viimeinkin tehtyä pesäeron.

Jos hieman tarkemmin vilkaisee tuohon oikealle puolelle, on siihen ilmestynyt upouusi 40+ banneri tilalle. Tämä on juttu josta olen tosi innoissani ja josta meillä on ollut jo aiemmin blogituttujen kanssa puhetta. Oma blogipaikka meille teini-iän ylittäneille! Onneksi on aikaansaavia naisia :) Käykääpä vierailemassa, minun blogini lisäksi sieltä löytyy monia muita kivoja blogeja eri aihepiireistä. Etusivulta voi vaikka helposti lukea 40+ blogien uusimmat päivytykset ja jatkossa luvassa paljon muutakin.

40+ nelkytplus paumau muotiblogi ruudullinen skottiruutu

bikertakki nahkarotsi leather jacket 40+ nelkytplus paumau muotiblogi

Asukuviinkin löytyy taas innostusta vaikka nämä tässä ovatkin jo muutaman viikon takaa. Mokkabiker on huippulöytö Vero Modasta viime syksyltä. -90% ovh:sta sai villiintymään ja ostamaan mustan lisäksi persikkaisen vaalean samanlaisen.

Kivaa Vappua!

pink shoes latex 40+ nelkytplus paumau muotiblogi
mokkabiker Vero Moda - neule jostain marketista - hame kirppis - kengät Englannista

Kommentit

  1. Kengät ovat pirtsakka väripilkku! Onnea uudesta blogipaikasta ja iloista vappua!

    VastaaPoista
  2. Vau, upean väriset maiharit :)
    Ikä on vain numeroita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Onneksi en ole vielä vaatteisiin törmännyt, jotka ovat ikämerkitty. Eikun justhan äsken ostin pojalle hupparin, jossa luki 10-12 v. Mahtuisi kyllä minullekin, mutta ei sellaista varmaan sovi käyttää, kun ei kuulu tuohon ikäryhmään ;) =D

      Poista
  3. Kengät ovat ihanat - nyt meillä on sitten Nelkytplussalaisissa ainakin kahdella pinkit maiharit - Maijullahan on myös!
    Pitäisiköhän noista tehdä meidän tavaramerkki ja hankkia kaikille?
    Minä vielä tuon yläosan mainoksen kanssa arvon - saas nähdä, kuinka blogin käy, sillä tuo arvonta on jatkunut melkein siitä asti, kun ko. portaaliin liityin;)
    Hauskaa vappua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinpä muuten onkin Maijulla myöskin. Kyllä, nyt heti kaikki muutkin 40plussalaiset sellaiset hankkimaan!

      Sama juttu mullakin oli, en halua, että blogissani on mainoksia joihin en voi mitenkään vaikuttaa ja sekin vielä, että valitettavasti mainospaikka oli tarjolla portaaliyritykselle lähes ilmaiseksi. Mieti ja pohdi, oikea ratkaisu varmasti selkeytyy, oli se sitten jäädä tai lähteä :)

      Poista
  4. Todella kivat kengät :) tai siis sikamakeet olisi kai oikea termia ;)

    kivaa vappua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivat tai sikamakeet, molemmat toimivat näiden kohdalla :)

      Poista
  5. Hieno takki, ja ihan huippu löytö! Kengät on kyllä hurjan hauskat, ihanaa kun löytyy uskallusta! Mulle jo oranssi sateenvarjo on hurja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin sun oranssin Instassa, hieno. Siitä se lähtee, pikku hiljaa ja kohta sinullakin on pinkit maiharit tai jotain vielä mageempaa ;)

      Poista
  6. Vitsi me voidaan pitää pinkit maiharit kokous ;) on tosi mageet kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, kuten pari päivää sitten totesin, niiiiiiin samiksii ;). Mulla olisi muuten myös näihin sopiva pinkki-musta nahkarotsi...

      Poista
  7. Ihan mahtavat kengät! Hauskaa vappupäivää <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla