Hopeaa jaloissa

Helteiseen päivään sopii hyvin nämä sateisen harmaat asukuvat. Olkoon ne viilennyksenä niille, jotka lämmöstä eivät syystä tai toisesta pidä. Ja muistutus meille aurinkoa ja kuumaa ilmaa rakastaville, että nyt nautitaan ulkoilusta, sisällä ehtii möllöttää syksymmällä.

black coat #whatiwore #fblogger

grey tunic #blogger #streetstyle

Ei ehkä kuvien kautta välity, mutta seison vihmovassa sateessa ja tärkein, eli kamera, on suojassa auton ylösnostetun takaoven alla. Takki pääsi kuviin, mutta ihan niin kylmä ei kuitenkaan ollut, että olisin sitä myöhemmin tarvinnut.

Ihmeen kaupalla onnistuin pitämään valkoiset housut valkoisina vaikka kuralla vuoratulla autolla olinkin liikkeellä. Housut ovat lyocelia ja käytössä venähtävät jonkun verran. Laitoin ne jo kirppiskasaan, mutta taidan hakea pois, koska eihän nuo kuvissa näyttänytkään niin pahoille. Jotenkin vaan oli hieman sellainen pyjamanhousut-fiilis. Ehkä siksi, että mulla on usein kotihousuina velttoja (ja niin mukavia) kangashousuja ja nämä muistuttavat liikaa niitä.

White trousers #style #styleoftheday


Kengät ansaitsivat oman, aurinkoisen kuvansa. Valitettavasti kuvasta ei käy ihan ilmi kuinka upean hopeiset ne ovat, eivät siis harmaat tai valkoiset. Mulla oli samanlaiset kullanväriset, mutta kokoa pienemmät -kyyyllä ne varrrmaan menee jalkaan, kun tarpeeksi ähkii. Ei mennyt. Mutta vielä mä löydän jotkut hienot kultaisetkin!

Silver high heels hopeiset nilkkurit anle boots #shoesoftheday #shoesday

Tunika, housut ja takki - Ellos
Kengät - Saksasta

Kommentit

  1. Kaunis kokonaisuus ja kyllä siitä kesän lämmöstä on vaan nautittava nyt kun se on täällä, ei tiedä kauanko on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia. Tänä aamuna näytti taivas surkean harmaalle, mutta onneksi aurinko sulatti pilvet tieltään ja taas porottaa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, huomaan yhä useammin katselevani jotain muita kuin mustia kenkiä tai ainakin niissä pitää olla jotain kivaa, erikoista yksityiskohtaa.

      Poista
  3. Kauniit nuo kengät<3 Olen viime aikoina tykästynyt tuon mallisiin korkealla varrella ja jalkaosan avoimuudella varustettuihin jostain syystä. Tunikasi kanssa tosi kaunis yhdistelmä ja lyosell housut ovat varmasti ihanan viileät ja keveät. Omasta kaapista löytyy myös yhdet mustat lyosell housut, mutta vaikka kangas on muuten ihan ihana (eiköhän tuo lasketa nykyään luonnonkuiduksi?) niin tuppaavat rypistymään tosi helposti. Sinun valkoiset housusi näyttävät siltä etteivät edes rypisty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän malliset kengät ovat parhaita, koska kuten aiemminkin olen useampaan kertaan valittanut etteivät avokkaat pysy jalassani. Näissä ei sitä pelkoa ole :)

      Kuva on otettu ennen tunnin autossa istumista ja olivat kyllä sen jälkeen sen verran käytetyn näköiset, että pyykkiin oli laitettava. Taitaa rypistyvyys olla tämän materiaalin ongelma tai ominaisuus, miltä kannalta asiaa sitten katsookin. Mukavat ovat kyllä jalassa, siitä varmaan kotihousu-fiilis tulikin :)

      Poista
  4. Wow mikä asu ! Vakoiset farkut on kivat ja nuo hopeakengät upeat ! Mullakin muuten on hopeiset nilkkurit, mietin aina että luovun niistä kun en koskaan käytä mutta en sitten raaski :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sara. Älä ihmeessä luovu nilkkureista, koskaan ei tiedä vaikka niitä joskus vielä tarvitsisi...;)

      Poista
  5. Vau mitkä saappaat, sä oot kyllä niin mahtava pukeutuja. Ihana kokonaisuus,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Joskus asut näyttävät kuvissa paremmilta kuin mitä ne tuntuivat päällä tai näyttivät peilistä katsoen :)

      Poista
  6. Upea kokonaisuus - ja kengät, auts ja vielä kerran auts!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Eikä sattunut yhtään kävellä näillä...sitähän sä varmaan tarkoitit...=D

      Poista
  7. Nuo kengät on tosi hienot ja ihan sinun tyyliset! Tykkään, kun sinulla on tuollainen rohkea oma tyyli pukeutua eli jotain kivaa yllättävää ja upeaa. Ja kun nuo kokonaisuudet on koottu jo olemassa olevista vaatteista tai kirpparilta löydetyistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kun on paljon vaatteita, on mistä yhdistää ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mausteista makua

Saaristoseikkailu

Rannalla