Paita ulos vai paita sisään?

Valkoinen paitapusero ja farkut ovat klassinen yhdistelmä, joka sopii moneen tilanteeseen. Puseron voi pukea alle, päälle tai vaikka solmia vyötärölle.

Kokeilin miltä paitis näyttää korkevyötäröisten bootcut-farkkujen kanssa puettuna kahdella eri tavalla. Mielestäni alle puettuna vartalon mittasuhteet muuttuvat hieman oudoiksi, joten mun paidan helmani saa roikkua ihan vapaana. Kumpi parempi?

jeans white shirt paitis kirppis kirppislöytö vero moda

Yksinkertaisen asun seuraksi sopii näyttävämmät korut. Taitaa sekä korvikset että sormus olla Seppälä/Lindex -ostoksia. Mulla usein sormukset joko pyörivät sormissa tai sitten niitä saa kiskoa pihtien kanssa pois, mutta tämä sormus ainakin mukautuu hyvin ja on mukava käyttää sen joustavan rinkulaosan ansiosta.

earrings ring Seppälä Lindex

Farkut Vero Moda
Paitis kirppis

Kommentit

 1. Minusta kummassakin on puolensa, paita housujen sisällä on ehkä virallisempi kuin päällä jolloin ainakin omiin silmiini on rennomman näköinen. Tuohon vaan jakku mukaan tuohon jossa on paita sisällä niin johan on upea kokonaisuus kasassa vähän virallisempaan paikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en muuten ajatellutkaan asiaa tuolta kannalta. Täytyy joskus kokeilla. Hyvä vinkki, virallinen pukeutuminen kun on mulle hieman vieraampi alue.

   Poista
 2. Olet oikeassa mittasuhteista korkeavyötäröisten farkkujen kanssa, mutta muuten paidan helma farkkujen sisällä on mun mielestä siistimpi ja seksikkäämpi tapa pukeutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin korkeavyötäröiset farkut vaatisivat hieman kurvikkaamman vartalon ollakseen edustavimmat ;)

   Poista
 3. Minä laitan sen aina ulkopuolelle..mutta mä yritän vähän peitellä sillä... Sulle kun olet sorja nainen sopii kyllä NIIN hyvin sisään laitettuna. Näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri tavoin puettuna voi kyllä helposti korostaa parhaita puoliaan tai jättää niitä vähemmän toivottuja pienemmälle huomiolle.

   Poista
 4. Mun mielestä just hoikalla vartalolla on varaa pistää helma farkkujen sisään oli farkut mitä mallia hyvänsä, mut pulleroisempana pitää peitellä muotoja helma lepattaen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pääasia, että löytää itselleen sopivan tavan pukeutua :)

   Poista
 5. Molempi parempi. Sun sääret näyttävät upean pitkiltä, kun helma on housujen sisällä eivätkä housut kaipaa ollenkaan kurvikkaampaa vartaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Jalat kyllä pitenee samassa suhteessa kuin selkä lyhenee ;)

   Poista
 6. Päällä on jotenkin enemmän tätä päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä paidassa housun kauluksen sisällä on jotain vintagehenkistä.

   Poista
 7. Olen samaa mieltä edellisten kanssa: paita sisään on siistimpi, tuo toinen on vähän homssuisen oloinen. Sitä paitsi sinun kroppa kestää paidan laiton housun sisälle. Minä joudun pitämään paitaa housun päällä, kun on tuota massaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuu

Saaristoseikkailu

Rannalla